Blem in Jamaica, Portmore August 3, 2016 by Met Nasty married gal p**y expose a dat she a do fi tek other people man you dam slut dog.See de bi*ch dew portmore she come from she name Rayon wynter Underneath her look like when dem draw down a coal skills and look like wen dem salt frog back
Thank you.. Your husband request that pix and got it. And probly lick the phone screen….it’s him who owes you obligation. Not this chicks bumpy bumpy pussi..alto I can’t see it, But with you description. Reply
“Look like when dem salt frog back?” —-what the heck????? First time hearing that one. Lol. Ah, boy! Reply
Senda so why u nuh send een u married husband koki to eeh ????
Guh ketch it to wid all sorts a warts on the buddy head
Thank you.. Your husband request that pix and got it. And probly lick the phone screen….it’s him who owes you obligation. Not this chicks bumpy bumpy pussi..alto I can’t see it, But with you description.
Good body Met…is that a man or woman in the picture up top ? dwl
The picture does not match the topic. But let me mind my business
MEEEETtt the picture give you computa a wha wha? dead 😀 :ngakak :ngakak
Good body Met…is that a man or woman in the picture up top ? dwl
woman mi tink :angel
ok mam lol
“Look like when dem salt frog back?” —-what the heck????? First time hearing that one. Lol. Ah, boy!