DI PULPIT VS PROBATION

0 thoughts on “DI PULPIT VS PROBATION

1. She really believe ppl on IG, FB and other social media is her friend not to mention friends u should ask for help?

2. Every dance mi guh mi see dis gal Sheri lee a gwaan like seh she a celebrity and come to find out she a work below minimum wage plus a beg and vex tru nuh baddy naw look pon yu wid yu careless problem dem..a wat happen to some a dem little gal ya…dem nuh know seh education comes before hype…normally mi wudnt even look pon dis little church looking gal ya when mi see har pon pink wall but mi can’t believe di way how she act when she deh a road and now yu a trace people true dem a tell yu di truth…guh save yu money, mumma blacks tell yu di right ting cause it stink out a road seh yu nuh love pay come in a dance but now mi know why,..dem little gal ya nuh know seh dem priorities come first then anything else comes after…a real woman naw know seh dem have dem bills fi pay and a guh dance every week suh….

1. Kingston maybe she can ask the church parishioners for financial assistance because they are usually your best resource for any kind of extended assistance…but I guess when the people them si ar ah high step it up inna church inna red bottoms them mussi just assume seh Sherilee livin large. Dancehall is a helluva thing. it is a world away from reality. You are a star when you in there and once you leave….reality begins to set in…smh lol!!!

3. getting stuck with no car In fl is nothing nice that’s why I couldn’t live there least up here u can hail a taxi or hop on train

1. London jus gwaan hop the bus or rail system til things take a turn for the better. I did it for years with my lil girl to work(s) and school til I was able to do better. No shame in that once yuh have yuh good up pride and ambition girlfriend. God will see you thru…

4. Sherilee, the one friend whose always there for you in time of need is God. Why don’t you reach out to him?

5. And ah next thing Sherilee…why do you choose to use social media to confess all of your issues? Why don’t you try reaching out to agencies that offer assistance or even try pick up ah 2nd work? What major financial obligations do you have when the people dem ah seh yuh live wid yuh madda? Have you reached out to mommy to see if she can loan you some money and you work out some sort of payment arrangement with her or did your mommy refuse cause she know seh ya guh tek the loan money guh buy red bottoms on mark down? Does mommy know something that we don’t because your gripe just isn’t adding up mummy. it just isn’t…

6. U nuh hear cris say dem gurls aint loyal..gwey yah man.. These chicks kill me, their pretending to live the “life of grandeur”, and wen trouble find dem dem preach ow much likes dem get but no one to give a helping hand. See wat “likes” get you?

Morning Met, jmg crew, bloggers, peepers an all, bless up.

Den she guh start pon labba :salahkamar mout blacks, aye sah!

1. Yep my mom had a car but she had to do her ting pon road, and I just looked on it as a mini vacation, after several months, me lef mommy an :ngacir2 gallop back ah :rain: :rain: NY, florida :sun: :sun: :sun: cyan tan deh!!!

me nuh get d lass comment, yep? :nerd

7. Good morning Met,

Sheri u see u now, any cussing u get u deserve it….Mumma blaks u blast har real hard but memba seh nutten nuh move har, its like a compliment u a gi har.Now Sheri why should anybody gi u money fi support u clepto hands that u got caught with?.If u party every week I can only assume u have it, cause if mi bruk mi tan a mi yawd cock up mi foot and watch television..You have no amount a bills fi pay, cause if u do u wouldnt a party suh hard and u nuh have nuh yute.U live with you madda, guh a school fulltime.If a food u a beg me personally we help u, cause nobody nuffy guh hungry in america.Sheri mi nuh sorry fi u one bit because u party hard and a beg….majority a di ppl dem weh u party wid have dem priorities together.Gyal guh sign up a one Community College and guh a school.

1. An mi use to look up to di gyal an seh, Gyal yuh good, cause yuh party every saturday night til mawning and make it to church every sunday. Sheri Lee you’re a FRAUD

1. look up to har say she lef dance go church? if she did ina church she wudden go dance but now u know seh a sleep she go a di people dem church go tek off har shoes and sleep

8. I just read Nikki Blacks comment________________________________________________________________________________But Sherilee yuh really renk and outta awda. Sherilee, people should stay far from you because you are clearly playing on people’s emotions to get what it is that you want from them and you seem to be a very ungrateful wretch. I wouldn’t even help you if you were on life support, but good luck to ya’s….

9. Good morning Met and Bloggers! Mi se dis yessidey and almost piss up. I could not believe one summaddy suh bold. How yuh a young gyal with no kids, yuh have a car and apparently yuh nuh pay insurance because it wudda fix yuh car. Yuh a cuss because people nah help yuh. Dem owe yuh obligation kaliss pitney???? These sick mumma f**kkas sick mi to rass…… Dem will give yuh free meds a clinic, nobody cah tell mi deh gyal yah normal.

10. Nuh get me wrong yep, :kisss florida nice, but once you’ve lived in NY, you can always compare the difference. I believe if I had “tufted” it out, I would be residing there now!! U gud right desso, I wish I had your “staying ability”. :malu

11. Sheri is a disgusting witch everything she bring to social media she really look like a 70’s church sister n mi surprise fi know say she a clutch cause a which rawssseeee store sell dem ole clothes deh????
    N who work $6 an hour worse fi just 12hr damn disgusting before so go work a mcdonalds igle rawssseeee kmft

12. @ Yep, di church people dem kno seh she a user,suh dem a gi dem money to people who truly deserve it..Sheri lee body in a church but har mind deh pon di dancehall..

1. Kingston ah true lol; si Nikkie Blacks come tell it seh she go ah church service and kick off di boot heel jus fe sleep comfortably inna the people dem pew in the very presence of the Good Lord…Nikke video ar nuh ah sleep and sen eeh in gi Metty but don’t let her catch you videoing her :ngakak

13. looked at her fb page…she may or may not have a nice body but her face is average…..why would anyone in this day and age be working for $6/hr?………my first job way back in 1991 paid $8.50/hr…and that was only as a bank teller…….from the post she now has a criminal record but that doesnt stop millions of ppl from finding a decent paying job……..i hope she doesnt have any kids to pass on the worthless gene to………………dwrcl

14. LISTEN YOU ALL NEEDS TO STOP BELIEVING THIS LITTLE GIRL.. I REALLY AND GENIUENLY BELIEVE SHERILEE HAVE SOME SERIOUS ISSUES. FIRST OF ALL SHE DOES NOT LIKE TO HEAR THE TRUTH, AS SOON AS SOMEBODY TELL HER THE TRUTH SHE CURSE DEM OUT AND BLOCK DEM.. SHE IS A LIAD LITTLE DEVIL WHO PARTY MONDAY THROUGHT SATURDAY AND GET UP SUNDAY MORNING A GO TO CHURCH.. SHE COME ON FB TALKING BOUT CAR CARE 3500 EYES SURGERY 900 AND GLASSES 350 SHE NEED A LIFE SHE IS PATHETIC. SHE SEH HOW SHE A WORK FOR MINIMUM WAGE $6 AN HR AND EVERYBODY KNOW SEH DI MINIMUM WAGE IN FLROIDA IS MORE THAN $6 DOLLARS NOW. IF YOU NAH GET PAY AND YOU NAH GET NO HOURS WHY DON’T YOU GO SEEK EMPLOYMENT ELSE WHERE… WALMART, BK, MCDONALDS, HOME DEPOT… ALOT OF PLACE IS HIRING , WHAT SHE WANT IS PEOPLE FI SORRY FOR HER .. THANK YOU VERY MUCH NICKI BLACKS FI PUT THAT LITTLE GIRL IN HER PLACE AND TELL HER THE TRUTH… 90% OF PEOPLE WHO ARE ON HER PAGE AND ALSO THE PEOPLE THAT TAKES PIC WITH HER SAY THE SAME THING BEHIND HAR BACK DEM NUH BRAVE ENOUGH FI TELL HER IN HER FACE….. SHE CURSE OF ALL OF HER FRIENDS…. I SEE SHE CURSE DONNA, SHE CURSE SYLVIA , SHE CURSE DANNET JUST TO NAME A FEW,,,, DAT GIRL FI GO GET A LIFE REAL REAL SOON..PEOPLE UNU STOP GIVE HER UNUH MECHANIC NUMBER THIS GIRL LOOKING FOR FREE LABOUR DEN SHE A TALK BOUT MAN A LOOK HAR, DEM NUH MUST LOOK YOU . SOME GOTTA GIVE….. KMT DAMN TIAD A DAT GYAL NOW,

1. Glasses fe what $350.00??? She neva hear bout America’s Best Contacts and Eyeglasses, 2 pairs for $69.99? But how fe ar taste buds suh expensive and ar costume jewelry look like she guh buy dem at Claire’s where the little toddler girl children dem shop fe dem jewelry…ah bwoy :cd

Leave a Reply to Yep! Cancel reply