A joke dis :ngakak :ngakak :ngakak so if she Neva want it wah she Tek it fah :ngakak :ngakak real drunk ppl talk dat..
But on a serious note her heart is prolly racing because alcohol wants you to go slow and red bull/boom wants you to go fast so… It’s a bad combination no lie but this is funny as hell. Di person wah say unnu start plan di funeral have mi flat a grung :ngakak :ngakak :ngakak
Me say me drop straight a grung.. she no drunk. She a put on a show. See how she ready fi lick back the girl bout who lick me. She want 2 good lick
What is Boom? A new drink? :ngakak
Boom is a energy drink like redbull
A energy drink like red bull
Ms fab u a fool u noh have no sense wen u mix it up it put u pon a high an meck u feel like u agoh fly talk wah u kn a shut up .
U think JB a boy . Both she a drink rum and boom …
A joke dis :ngakak :ngakak :ngakak so if she Neva want it wah she Tek it fah :ngakak :ngakak real drunk ppl talk dat..
But on a serious note her heart is prolly racing because alcohol wants you to go slow and red bull/boom wants you to go fast so… It’s a bad combination no lie but this is funny as hell. Di person wah say unnu start plan di funeral have mi flat a grung :ngakak :ngakak :ngakak
Poor ting. That combination has killed more people in jamaica than we hear about
:ngakak