DI SENDER ASKING IF THE BAG CAN LIVE HEENA?

0 thoughts on “DI SENDER ASKING IF THE BAG CAN LIVE HEENA?

1. lolol…… :berduka Dumbass coon is more like it…lol

Dem can’t live inna de bag, but dem can live out a it. Hope it can fit a spread. Imagine that rass could pay mortgage fi a few months all rent (depends on credit and demographic) still can trech far.

1. Ghetto mentality!

Mi luv how she cut off di bottom of di receipt whe have di cash or credit/debit part! LMAO. Fu(king clowns!!!

I hope she hype up SAME WAY SUH when di Fraud Dept match dat transaction# to di stolen credit card!!! SMH, di 12th month inna 2013 AND DEM STIL DON’T LEARN!!!

2. But di way how she frighten, she say she more excited bout di bag dan di apartment…..SMH. Gwaan tru wid yuh Chanel bag yaw Gladys.

Cita Peeping

3. Wait a di bag whey she get from last year she a re-highlight and talk bout she happier bout di bag dan apartment and she suppose to be inna school a study nursing really mi Madda always say common sense win any day tsk

4. Anonymous….yu bad nuh raas.
    Yep!, how fi yu microscope miss di 2012? Yu know I depend on you for those minute details….lolol

1. and di 2012 velly important kaw if someone can go look di a receipt from di year before fi put pan facebook…………….noh soh dem doe nawmal

2. I neva have on mi spectacles fe duh propa examination on disya owl receipt, glasses fling dung sumweh inna the seteeh :nerd

5. Met a doe know how dem duh it school and pawty from Sunday to Sunday dem great and dancehall people di extra one dem look so weird in daylight dem look outta place like how di stripper dem look loud inna downtown round pernell Charles arcade yuh cudda spot dem from a mile away

6. from Thursday,November 15,2012 at 4:49 pm……at dat deh bag she really a post up receipt wid fe proof a1yr gift really nung :nerd

7. Tired fi tell unnu Shereice is a big box of nothing! she and her mumma tan di same way lie and hype pon weh dem nuh have and over exaggerate the little that they do but ah so she stay from she deh ah Jamaica, used to hype like ah she alone did go farrin fi holiday and come back wid dollar store goods and payless shoes and act like it was something fi boast wid smh when all ah wi did know better

8. YESSSSSS, GLADYS KNIGHT WIDDOUT DI BL#@DCLAAT PIPS, IS WHICH ONE AH DI “HE,” BUY OR SHALL I SAY BOUGHT YUH DAT LIVE EEN BAG???? CAWS I KNOW FULLY WELL, THAT YOUR “MAN,” IS A COMPILATION OF MEN, AS IS YOUR “KEN!”

AS PER YOUR LIFESTYLE, MY MAN=MANDELA, MANSON, MANNY, MANNY FRESH, MANNY STALE, MR GOODMAN, MR STEADMAN, MAN FROM QUEENS, MAN FROM LONG ISLAND, MAN FROM UP STATE, MAN FROM THE CITY, MAN FROM MARYLAND AND THE HOST/GANG OF MEN WEH YUH WALK AND SUCK AND F**K, INTERSTATE AND OUTERSTATE, IN ORDER TO CONTINUE LIVING THE LIE; THAT YOU LIVE THE LIFE OF THE IDLE RICH. IT’S HIGH TIME YUH CUT DAT SHIT OUT, BOUT “MAN/KEN,” KEN=KEN, KENTON, KENO, MR KENSINGTON, KENDALL, KENDELL, KENROY, KENNETH, KENNEDY, KENHILL, AND THE LIST GOES ON! YOU ARE ONE SAD, UNDERCOVER PROSTITUTING BITCH!

9. dem too f**kin boasy n don’t know how to be humble that’s y when nuttin naw gwan fi dem dem go in a hiding caz dem shame. kmt

10. Star Barbie is a world class call girl uno know how much dick shi had fi suck and f**k fi that chanel bag? Har pussy mileage long and busy like the men’s foot ball locker room

11. that trash bucket bitch look every bit of 34 in the face old before dem young and the TWO pairs of played out boot she hype wid shawna star flap har n sey she wear it first…all sweets n dolly go to the same restaurant wey she keep har bday fi flap ar….goat face bitch go siddung!!!

Leave a Reply to Yep! Cancel reply