DI SENDER ASKING ~

met a who dem yah???

1385925_649747655069289_711868038_n-Optimized

1394199_649747568402631_1618115514_n-Optimized
* **DIS IS JBLACKS WIDOUT DI RUBBINGS INA HIM SCURL WHEY DID HAVE TWO MAN A WATCH DI GIRL IN FRONT A HIM WHEY MAN DONE PAN……SHE NOW SHE NAME STACEY…DI TWO A DEM LIVING PRESENTLY A PHILLY AND JBLACKS CANNOT LEAVE BECAUSE STACEY A DI ”BES”HIM EVA ”HED”…MAKE NO MISTAKE OO..ITS NOT HAD.. SHE A DI BES HIM EVA HED AND HIM A DI ONLY MAN WHEY CHANGE OUT DI $20 DEM AN GI HAR INA BENJAMINES..YES OOOOOOO KAW WHEY DAY SHE AND JBLACKS LEF ALL SHE CUDDA SHOW WAS A BAG OF TWENNIES…TEXTS, VOICEMAIL AND PHONE LOG…MAYBE DI BEAUTY SUPPLY DOE TEK DI BENJAMINES SO DEM CUDDEN GET ACTIVATOR FI DI HAIR AND DI COMB DID LOST…AND DI BARBER CHAIR DID PAP WHEY….DESE ARE PHILLY’S CIRCUS ACTS WHEY DOE TINK DEM INA DI CIRCUS BUT DEM STAR INA DI BIGGEST ACTS AND PUT BOZO DI CLOWN OUTA BUSINESS**

20 thoughts on “DI SENDER ASKING ~

1. Jblacks and Stacey a mad somebody!!!!! Unnuh nuh tired fi send in dem picture? Yes man done pan har, and nobody nuh want him, but they want each other. Some a unnuh lonely like myself yah dwl. Leave di people dem, dem happy and inlove.

2. Stacey we get the message you get back your man/manframe.. Can you please stop bombard us ova here with it.. No one wants Jwhiite but you. Yes me call him JWhite cause him pass black till him onto the next shade .. Do us a favor and advertise when
    >Yall get married
    >Him buy you a house
    >Him start play a fadda role ina fi him and ur kids life as a father
    > Him stop walk and chat you wid him slappas
    >Him have him own place and don’t affi kotch wid you
    > him step up him printing game to real money and not petty counterfits
    >>you meck sure him nah go get no time behind all his charges and he is here to stay
    Cause right ya now mi sick a you and him, Di belly weh you runn go ketch fi hole him is a set back not a comeup.
    And my main point is, you are interrupting the Flippa saga going on ova yah.. Sincerely, a mad JMG cabinet memba!!!!!!
    :travel
    :travel :travel :hoax2

3. These two individuals are so irrelevant. He always look like he needs a shower and eveytime I see that chick all I can picture in my mind are those teeth in her mouth weh favor the aftermath of Sandy. I don’t get why they’re so hype and don’t have shit. Ms Stacy, what happen to the school you were attending? Why is it that you bumb bitches think a ‘CNA’ course is college. The way you were carrying on i was under the impression that you were going to graduate with your bachelors in science, yuh too hype and sick everybody stomach. Big belly bitch weh favor a mini van. Why you never tek all d money weh you claim Jay gave you and fix your mouth and that high stomach? Now to you jay, not to long ago I saw you hitch up in a dance with a Trini girl and that wasn’t the first time I saw you with her. For a second I thought she was your woman until mi hear her ask you bout Stacy and you told her you and stacy nuh inna nothing, ‘you only deal with her bc you have investment together’ and the Trini girl and her friend laughed at you. Lol. You people need to clean up your dutty life. If Stacy is the best you ever had you inna mess bc I can’t tell. Its a sad thing to see how people waste their lives in foolishness. Another question for Jay Blacks, how’s things with you and damien mi know you jealous him bad lol

4. One question wat was he doing wit that finger meck him have it a push inna har nose so like him a say “smell bitch smell it”

5. If di man look smooth and bleach out uno say him a fish and if him black and look ruff uno seh him stink and waah bathe. If di woman run from man to man uno put dem up seh dem a whore. If dem seckle fi di only man weh want har uno put dem up. If dem do operation fi ten off belly uno chat. Belly big uno chat. My girl. Do u ting. Anything yuh waah do. One life and it can done any minute now

1. that’s the gospel according to the sender and the first and fifth res-ponder. mi nuh si nothing wrong wid dat if dem want each odda…triangle cah fit inna circle.

6. FASSIE HOW YOU A KEEP TAB AND TRACK A PEOPLE LIFE SUH URS IF U HAVE ONE MUSS BE OFF KEYS…YOU AND ANONYMOUS GUH SUCK UNU MADDA STR8888888….UNU CARRY BELLY FI STACY BUT INSTEAD TAKING IT TO GROUPIE SEE HER AND TALK TO HER….UR PUSSY WAS WORTH THE COUNTERFIET DEM AND THATS Y A DAT YUH GET MEK YOU SO SURE ABOUT IT….THEN THE OTHER THING UNU SO BIG AND BAD Y UNU DONT PUT UNU NAME WHEN UNU SEND THINGS IN BOUT PEOPLE AND STOP TALK BOUT PEOPLE SEND IN THIER OWN PICS….

MI SORRY FI YOU WHO A CARRY BELLY FI STACY AND J BLACK CAUSE DAT BABY WILL NEVER BORN SO YUH BETTER GO ABORT IT…..

Leave a Reply to judas Cancel reply