DI SENDER HAVE A POINT

0 thoughts on “DI SENDER HAVE A POINT

1. Gm Met, Tina deserve a beating fi this, mi nuh play wid death and ppl emotions, when u lose ur loved ones and yuh know yuh not gonna see them again……come on now.

2. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others….
    yuh can tell wen sumbadi wants tuh be seen,lonely,luv attention bad especially de negative wan..sum ppl cum from a yard nd not a home suh dem dont even knw wen tuh even if yah smaddy a real fren nd yuh knw dem can tek jokes wen it cums tuh de DEAD anit no wan got time tuh laff…have sum kine a phuck’n decorum,shit

3. Smh this girl has not even an ounce of class . All she do is show her ass on Instagram . I tell you what these birds won’t do for attention

4. Wah do this SICK DUTTY HEARTLESS WUTLESS * DUNCE*
    Gyal??
    NO RESPECT FOR LIVING MAN OR THE DEAD.
    No no respect AT ALL.
    Only a WICKED WEAK HEART make FUN of people ‘s LOSS and pain and suffering.
    Was that something to post ?
    Is she could NOT have said NOTHING nice , she should have just HUSH HER STINK MOUTH!
    – I swear social media have turned people into a BUNCH of f**king COWARDS , who can only face u from behind a computer screen.
    NOT A DROP OF HUMANITY LEFT PON D EARTH, JUST A BUNCH OF LIVING DEAD !

5. Mi a bad gal and mi nuh fraid a nuthing but mi cry a funeral. Funeral is so final. I don’t have to be close to the dead. Worst if them sing amazing grace.

6. This bitch need to stop using IG to sell pussy she breath always smell like shit because she walk and eat ass all over Bronx and queens. She keep chatting bout she put her fingers in jayx batty like its something to be proud of bitch please have some class we all know your favorite meal is crotches. Fire crotch Tina with the crabs

7. Remember when she did get fired from working with the old man smh she did push her finger up in his batty and when he complain on her she said she was giving him a shower and her hand slip

8. No sah tina u Realy gone too far now , this was not anything to put on ig :batabig :batabig she put har finger inna jay xx batty lmaoooo :ngakak :ngakak … U mean clean vogue boo / hubby drop a grung and rool over ewwwww Tina u big dutty and nasty u need. Fi dump over riverton

1. No Pretty Nikki, she caan guh ah Riverton cah dem seh dem ah upgrade pon di type ah garbage weh dem ah accept. Dem seh dutty bungle Tina wi gi dem dump site infection…:travel

9. me nuh like this big beast wid har fat shape bad self all she do a sell bare front and go pon ig bout she have her own when a old white men shrivel up cocky she a suck off inna waldorf hotel she reach far bout she inna waldorf astoria a tek pic wid room service like thats something to take pic of. . . she and har lesbian friend a bare nastyness dem gwaan wid she dont have a stable job and she treat her kid bad but will put up pics on ig like she a great mom its all lies . . lies told on ig

10. Tina is the biggest walking std in bx she say kizzy can’t hold jayx because kizzy boring when jayx and kizzy do 3sum kizzy only want get eat she don’t want to return eatings. so Tina brags that jayx love her because she knows how to please him .

11. I use to be friends with Tina she really hate kizzy and hate the fact that she has to hide it so that kizzy won’t notice she is sleeping with jayx. She always boast that she freak out jayx

12. Mi just wann gi she 1 proppa beating fi post the man like this RIP to Howie .. low life you nave have respect for the dead the living or yuhself … Sorry for your daughter worthless parents!!!! Twinny weh u deh ?? Tag mi in this one

Leave a Reply to Tivoli Cancel reply