DI SENDER SEH BIG UP

shana
Shana yuh deh ah Jamaica and ah live life nuff ah dem went back down to live and nuh live nuh weh and don’t have no ambition ! Some people love to style people and say thieving is wrong and soo fourth ppl affi make a way whether wrong or right ! All though our consequences can lead to where we don’t want to be, you live and learn. Shana owns a cosmetic line and a shop . Some gyal need to take a page out of yuh book! Nuh just live for today, worry bout Tommorow too!

0 thoughts on “DI SENDER SEH BIG UP

1. Sender aka shana self praise is no recommendation,unno caan pull no craft ova yah whea unno feel like we born when wi madda gone a market.

2. Wow the new way to success…teef weh nuh belong to yu and start yu owna bizniz…GREAT MESSAGE SENDER, POWWWW!!!
    But sender, when does teefing becomes an important factor of elevating oneself?

3. No one didn’t say them ah glorify theifing they’re saying she went back to Jamaica and made something out nothing. She could of been there sitting not doing shit stressing Like most of the ppl who go down. Shana nuh send in this post ah wham to some ignorant unhappy people??!

1. “Some people love to style people and say thieving is wrong and soo fourth ppl affi make a way whether wrong or right.”
      The sender certainly don’t sound opposed to it though and wi nuh support tiefing roun here.

4. shana’s claim to fame is f**king shauna from philly a she used to mine her. yes, the same loving life who clean up the whole of ny, philly, la, miami. A she started shana , then ruff come tek ova shana That’s how the war start between ruff and loving life shauna. I rmemeber when loving life shauna did give dollface shana a box in her face make she drop outside of one club a bx

5. But me did hear say ruff did stab 1 gyal fi Shana too. But y did she go bk to ja what’s the real reason y she in ja.

6. Nuff a dem weh a send people to pink wall need a f**king life…… Hating on all the progressive women in Jamaica I notice

7. MET ME DEH AH FOREIGN RIGHT NOW AND TIMES HARD MY 9-5 CAN’T HELP ME MI WISH ME COULDA HAVE SOME TIME OF SIDE HUSTLE/PLAN IT NUH EASY A TALL

8. Nuff a we a thief,sum sell drugs and nuff sell pussy,so if u cant get a job and have to take care of your family so wats wrong all three is ilegal but is who comes out shining.Big up shauna mi deh ya and c u ur blessings