Met went to Raga’s Party and lo and behold look who was in the bar. Nah call no name but knowing how some people reputation precedes them a wonda if Raga ended up with a profit or loss?:)
MORNING OOOOOOOOOOOOOOOO A DI FUS LAUGH MI GET SINCE DAY………DEN DAFFY DID INA RAGGA BAR FI TRUE? MINE A HM TWIN OO
Morning, yes Metti a true Daffy did in deh, me never go to di bar but me see him.
Yes he was in the bar and I made a Bee line. Not contributing to Bobette Chrismus money
lol a daffy bar. he did the liquor…dwl
U seet Met is dat same berry man with de false teeth and the big yeye me see n me always hear him name a call pon thiefting n Robbas. But look like him work him way up the employment ladder and get a temporary promotion to Raga bartender. Po Raga mussi neva hear whappen wit d ticket racket:)
Lord oooooooooohhhhhhh Christmas come but once a year mr scammer him a one a raga woman him bad likka hummmmmmmmm me naw talk daffy remember your motherrrrrrr
:bingung, u mean Raga did deh wid Daffy woman?
No T….it sound like ah Raga did deh wid he…..:ngakak