DI SENDER SEH:- DJ SHAVY LOVE HIS Sabrina Cunningham Bad Tuh the point she can post bm n disrespect har

Wat ah way da gyal yah love ppl man suh much but yuh wan kno seh she big bad and bright wid it..she guh pan vacation to Mexico and yu wah see seh she post DJ SHAVY every minute she get bout. DJ SHAVY and his family move guh CT and di gyal run right behind him and cut fr bx n guh move to CT ..Funny thing di gyal Sabrina Gud frens wit di sister ..suh it look lik ah suh di link set..Everybody kno seh DJ SHAVY deh wid his babymother wife Tamara…then it look lik she get a page n start post Tamara pan her snap and ah disrespect her ..DJ SHAVY need fi learn fi out him outta rd gyal dem unda manner.Met this gyal can’t get man fi har self . She always inna mixup over di ppl dem man ..ah wah bout da gyal suh met…same way she tek ah next party promoter ah bx met ah tru mi nuh memba di yute dem name all mi kn di yute nuh tall..met ah nuff ah dem

22 thoughts on “DI SENDER SEH:- DJ SHAVY LOVE HIS Sabrina Cunningham Bad Tuh the point she can post bm n disrespect har

1. Big pussy Sabrina weh walk and f**k suck the whole nation wah hype up her duty self. Bitch i know your file. You walk and f**k ppl man. You never have a man for you own yet. Yes sour pussy SABRINA last year you try that shit with my sister baby father and bitch you know what exactly reach you. Tamara need fi beat out you nasty rass and all shavy him me lose ratings. The sister that she close to is a rass idiot bc im sure once upon a time she was cool with tamara.

2. But dj shavy babymotheris not kno good good gal him two babymother wah him ave bama f*k dem including the one wah him live wid righ now when dem get put out nd she stay down a bama in a the basement nd bama nd shavy a family all adem a dog shit all shavy him a woman clown that wht bama cant better all him do ago round nd f**k him family woman dem soon f**k him up dog shit

3. Guh thru goodie take ay gal yes, leave her alone stinking pussy Tamara we all know it’s you send in the story with your illiterate ass can’t read and spell fi save your self, Sabrina pussy is world class that’s why Shavy nah lef her deal with it Bitch

4. Tamara stop looking aND being desperate for a man that’s NEVER going to respect you, EVER. All when him inna yuh ole him a cheat. Pussy and pickney don’t hold a man. You think after you cuss his mother and family he’s gonna want you. You don’t learn from the ass whinning Nasty Sick Looking dog shit BLACK GAL and her mad pickney den give you?
    Focus pan your kids from batty man Pony and Chevy son and stop run down man. If him a fe you then him will come back, but if I ywas you and the dissing up him give you to everybady Mi wouldn’t want a dog shut like him. Him Chevy a fi EVERYBADY.

5. wah dis yah tllk tru sound like shavy or bama hurt yuh feelings or yuh hot fi di babymothers dem. gal cah even spell kmft. so yuh see post and yuh wah run in with yuh bag a lie. f**king waste ppl. it go from deh so to deh so. Met dis is a bag a waste post. nah look..NEXTTTTTT

6. Him don’t live with Tamara. Stop spreading rumors. Mama”s boy and mama”s house is where he live.

7. You rats always on the same lurks! Unu leave de gal and go work pon unu ambition. In truth, most whores are ambitious at all cost 😀 😀

Senda, more time the passion unu put into defending a gal roaming man leave me to believe unu a tek de man too. Friendship have limits.

2:08, you should shame fi a talk how a gal whey “walk f**k suck the nation” tek you sister baby father and how unu defend it 😀 😀 😀 The shitty men unu fight over reflect greatly on unu character!

8. Sour pussy Tamara go War your man and ask him how he end inna Sabrina pussy. I can’t stand you bitch who love run go attack the gal on the side when ah unnuh man step out pan unnuh

9. Dutty stinking pussy kmti dont want bama are chavy so if u a f**k dem keep f**king dem wah u need fi do a find out a which one a chavy babymother did a stay a bama yard nd the next long mouth one bama f**k she one eye one don f**k she a u cant spell bitch

10. anonymous @2:08pm why she must beat the girl ediat gal all the beat she beat the gal dem shavy nah leff dem, so why beat the girls its obvious nasty handicap looking tamara need to leave shavy alone cause she is looking like a big fat rass stay bad ediat gal… why keep waring all a di gal dem u nuh see a man clown man mascot lifestlye dat.. SHE NEED TO LEAVE THE MAN WID HIM BAG A GAL DEM CAUSE HIM NAH STOP F**K BARE GAL OUT A ROAD.. SOME A UNNO A REAL EDIAT.. THATS ALL UNNO TALK BOUT A BEAT THIS AND DAT, WHATS THE SENSE.. LEAVE THE F**KING MAN.. DAMN EDIAT.. UNNO FAVE RASS CLAUT EDIAT… ONE BAG A WASTE MATTERS WHO DA F**K IS SHAVY BOUT U A BEAT BEAT GAL FAH…

11. tamara u need a f**king life u cant even keep an apartment every minute u a move move wid yuh pitney dem… u haffi gone all the way a connecticut a look fi cheap rent bitch focus on your kids and not man.. dunce bloodclaut gal… ever a war over shavy weh nuh stop diss up yuh bloodclaut… aye gal u fave bloodclaut ediat eeh…. dem fi lock up har nasty rass when she touch di people dem girl pitney and mek she leff har rass pitney dem and see how she manage.. f**king fool.. gal not even have nothing a foreign but everyday she a war war over waste man.. bitch get yuh life u get big and swarty like

12. No to rass sabrina a shavy a fuuk right true the night all when Tamara a call him phone bitch this is sabrina friend your baby father need my friend bad all her step him deh a night a beg her fi f*k and not to leave good pussy him say him told you sabrina f**k the best that’s why you mad and say him suck pussy but you suck him dick bitch go look a live pony don’t need you bitch something no right with your pussy only a baby cho met

13. And for shavy your foot them dirty bad me don’t know how woman sleep with you because the first time you come at my house me see your foot me say no man this bad not even a kiss because him love suck pussy bad bad like a him dinner him tell me him want to eat me out no to rass

14. Met met no man a so him love eat pussy and lick out batty damn shavy you or just a shower you clean everything with your Tou boy I don’t know why your baby mother still a f**k you and him dis you up so much time all the BBQ night the gal come to him and dis u up Tamara you need the good pussy to come back and stop take your money and buy shavy clothes that’s all he’s with you for you no tired to cry and beg so him a stress you out bitch get your life together it look like a you put shavy to eat batty because your next baby father a batty man so him eat your ass too and f**k you in it lollipop lips Tamara shavy suck me and my friend pussy your man fraky bad a long time think

15. Sabrina is a nice ass girl who doesn’t need to be caught up in shavy and Tamara sad ass life, I know her personally and is a girl who work very hard and provides for her self shavy and Tamara are both low life people hype and don’t have a pot to piss in! So when all yall sending in story send in facts and don’t try to down grade the girl! And for you rat face Tamara go be a mother to you 3 pickney dem, word of advice pickney nah hold man again old wash up pussy gal

16. Shavy it look like something wrong with ur dick why bama f**k ur 2 babymother last year when tamara did get put out nd end up stay a bama yard u never kno sah she nd bama a f**k nd a she carry bama fr work nd pick him up before bama get him car all u a dam fool tamara a dogshit nd bama nasty to becz unuh a family nd fi him ugly gal trudy a kill her self over bama like bama a good boy man soon kill him fi dem woman

17. Shavy it look like something wrong with ur dick why bama f**k ur 2 babymother last year when tamara did get put out nd end up stay a bama yard u never kno sah she nd bama a f**k nd a she carry bama fr work nd pick him up before bama get him car all u a dam fool tamara a dogshit nd bama nasty to becz unuh a family nd fi him ugly gal trudy a kill her self over bama like bama a good boy man soon kill him fi dem woman bama same tlk sah him f*k u nd how u show him the video a shavy a suck u pussy and u a suck him dick

18. Sabrina walk and F**k people man fi ah living nuthin new ..Once she ah get things and money Sabrina satisfied so yuh really think she nah stop f*k shavy oh please that her bay beh

19. Let her walk and F**k who she choose come offa har bloodclaut name now, @2:27 it look like she promise you ah f**k and never fullfill her promise, stop watch her pussy!! Shitty mouth people weh ah hide behind phone screen and computer!! Come lick har out

20. It’s so funny to know that person talking about sabrina f**k for what sehe want every woman f**k for what they want so if it’s a man or a woman send this in go kill yourself because a life some sell f**k suck hood fi money oh well brina with the good pussy I love my bad bitch so guess what shavy still a f**k my friend and will not stop so Tamara you just of to live with it you just a baby mother and as I said b4 shavy told you sabrina f**k the best and a good pussy she have you only have the money to buy him clothes dead. Bitch