It come in like the chickens have come home to roost because after years of high living offa Iley Dread and now Joe, Skatta ting look like it mash up because him caaan pay him taxes. Him caan get fi go foreign fi look after him newborn yute because there is a stop order at the airport on him name. Heh Heh, this ya one ya hot
**********AH DUZ NOT UNDERSTAND HOW DIS HAPPEN SKATTA COME MEK A STATEMENT WE NEED DIS FI CLEAR RITE UP***********
Worsa sarry fi him if Joe kick him to di curb. Taxes is a mus give unto Caesar what is Caesar’s. Nobaddi nuh bigga dan pay up dem taexs
For some reason dis fella seem to have a hold on Joe pocket…two twos ya hear say Joe pay it off…but I sure hope not.
Mi hear say ishawna a mad ova di newborn
But nuh she say man feh Share?
so how him breed gal? me tink a did Ishawna man.
Of course Joe is going to pay it for him…..
Is skatta a US resident or is a visa him have?
Joe will pay it to take the shame out of him eye.
If joe wud pay it fi him den y him neva pay it b4 it reach yah suh?
You never see smoke without fire! Ah that’s why Skatta come talk bout him and WhoreShawna Neva deh…fe please de baby mother.
Poor Ishawna another public embarrassment
Open unnu year dem caws soon you soon see Foota and Skatta ah par!
Skatta pickney born and Foota own a come!
How foota a get pickney an him did posted one bag rubber cover. Suh how much ooman him a wuk or a di bm to be him did a use dem pon?
What satara was pregnant? Or did they broke up
Samara move on with dignity after her “fren” ah studio sex had man Skatta. I like Satara. She is classy how she tek herself outta dat almshouse
From skatta deh ah Downsound him wreck joe company . him fi gweh and left Joe money