DI SENDER SEH HOT BUT DIS A STING…IE IE

Screen Shot 2015-04-05 at 1.23.15 PM

It come in like the chickens have come home to roost because after years of high living offa Iley Dread and now Joe, Skatta ting look like it mash up because him caaan pay him taxes. Him caan get fi go foreign fi look after him newborn yute because there is a stop order at the airport on him name. Heh Heh, this ya one ya hot

**********AH DUZ NOT UNDERSTAND HOW DIS HAPPEN SKATTA COME MEK A STATEMENT WE NEED DIS FI CLEAR RITE UP***********

0 thoughts on “DI SENDER SEH HOT BUT DIS A STING…IE IE

1. Worsa sarry fi him if Joe kick him to di curb. Taxes is a mus give unto Caesar what is Caesar’s. Nobaddi nuh bigga dan pay up dem taexs

1. For some reason dis fella seem to have a hold on Joe pocket…two twos ya hear say Joe pay it off…but I sure hope not.

2. You never see smoke without fire! Ah that’s why Skatta come talk bout him and WhoreShawna Neva deh…fe please de baby mother.

Poor Ishawna another public embarrassment

3. Open unnu year dem caws soon you soon see Foota and Skatta ah par!

Skatta pickney born and Foota own a come!

4. How foota a get pickney an him did posted one bag rubber cover. Suh how much ooman him a wuk or a di bm to be him did a use dem pon?

1. Samara move on with dignity after her “fren” ah studio sex had man Skatta. I like Satara. She is classy how she tek herself outta dat almshouse