DI SENDER SEH ROMPING SHOP 2- CAT EVICTION

46199millsboroughgayraidi2013070-Optimized

Subject: RAMPING SHOP PT 2

Message Body:
Romping shop I come back to give you the dealings your a liar ! This is currently happening , you need to take your sour cratches out of the video light & go find a place & kotch . Stop sleeping in your grandmothers bed & find yourself a nice apartment . You are a sad excuse for a mother & you need to go cover up your nasty nipples that look like pepperoni . Im not done with you Romping Shop lie again & I have something for you ! Where is the cat Jerome ? All the cat you can’t find a home for. You leave that cat in the people them place & they all evict the cat. You know this is not last year stop lying ! LEAVE THE DANCEHALL ALONE & GO SORT OUT YA LIFE DUUUUTTTTTTTYYYYYY GYAL ! MEOW MEOW

0 thoughts on “DI SENDER SEH ROMPING SHOP 2- CAT EVICTION

1. __________________________________________________________________________________________________________
    Ayyyyyyyyeeeeeeeee de donde??? Donde esta el Gato Romping Shops????? _______________________________________________________________*tears

1. MI RHATID!!!! She say dem evict d cat!! but unu see how Met waan mi lose di wuk pon dis bleeky Halloween day doe? Mi deh pon d ppl dem floor!!!!

1. Met a whey yuh come from…no man…the things you say…mi haffi tek mi time laugh tiday caw dem warn me off in yah already.

2. Met please come to the front of the congregation please I have a question 4 u…

Mumma a whey u get da picnic deh dat fit the story so….. A grung mi deh when mi see it :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

3. Homelessness no nice and it it sad

But when :-
    A u say u shine bright like a diamond

A u say man waaaants u and Rey tey tey

A u deh pon red hot radio a tell dj elly a bunch a shit and a brag pon u self

A u say u hole gooood

Dem tings ya shouldn’t reach u ma’am

Uno stay in a dance like how liquor stay pon shelf too much and fux these gremlins whey can’t help uno kah dem need help dem self

PRIORITY PEOPLE!!

4. Mi seh senda have mi a DWMFL!!! Senda…how yuh know the cat name Jerome? No senda yuh fe duh betta man :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer

5. Senda, what color is the cat? Did the cat pack and take it belongings or did dem fling out the cat and if so, does the cat have 9 lives left? Can you please come and give us an update on the cat, thanks so much.. Morning Metty, fam :peluk :peluk .. :hammer

1. Jerome don’t have no rass shame yuh no see the senda say him get evicted too. stay just like him mumma lolol

2. nopeeeeeeeeeeeee jerome tek whey himself.. no video light fi jerome him all change nationality…a bet is a spanish house him have now wid di ppl dem a seh hola hola

3. One ting doe Metty, mi know fe a FACT seh Jerome poodung one piece ah fightings cause nuh cat ago mek yuh jus pick dem up ah fling dem suh easily and dem deh cat nuh ramp fe claw up yuh bloodclaat ova dem good good litter box…I should know..I have a few scratch marks to prove it :siul

4. Jerome grow up ina Jamaican household him know di dangers of venturing round di chinese…he will be safer wid di spanish dem so no doubt he is headed there or is there

6. Yes Yeppie, we need detailed info on the cat, yuh think u easy, mi bum flick and kin ova wwwwoooooooooiiiiiiii :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :hammer

7. ROMPING SHOP U DONE
    NOW THAT THE F**KING PUS GONE
    SHE NEED TO LOOK FOR BIG BIRD , SO CAN HE CAN GIVE HER A COTCH ON SESAME STREET
    WITH HER OLD BEAT OUT GREY FRONT P***Y.
    AND FLOPPY TITTY DEM ,WITH YOU MARKIE , MARKIE BELLY.
    YOU GOOD HOLE CANT GIVE YOU A ROOF.

8. And she still gwan like nothing dont go so………………………Pride is a hell of a thing…………..Romping shop stop romp and get your shit together. if my mumma ever shame like this…………………she will not see me until she gets her shit together and stop drag her pumpum pon the ground like a dog in heat………………shame on you Annette!

9. As to the part about sleep a granny bed, where granny sleeping and why she couldn’t tek in the Jerome tuh?

10. Mi seh the woman name romping shop, is what uno think, people only go there to play and leave, no body lives ina romping shop it’s just a play ground, well as to Jerome the cat, him just have to change ownership, kitty will be fine.

11. Mi love it yuh see how life funny. Janet take that in, yuh see your light a cut off again and yuh a follow back a ramping homeless. Yuh soon end up like are. Unno is a set a shit house. :salaman :salaman

12. Mi see ramping shop pon Labor Day in Flatbush. She n her friend luk look like sufferah…n mi know dem a look man fi sell pussy to caz nuff man will buy it on Labor Day at 5am lol…..ona my friend dem call out to her n say ” ah ramping shop dat!?” Her response was ” no ah ramping PLAZA!”. Cyah believe mi tan pon di same sidewalk as her. She better go ramp inna unemployment office fi fine a job.

13. Mi see ramping shop pon Labor Day in Flatbush. She n her friend luk look like sufferah…n mi know dem a look man fi sell pussy to caz nuff man will buy it on Labor Day at 5am lol…..ona my friend dem call out to her n say ” ah ramping shop dat!?” Her response was ” no ah ramping PLAZA!”. Cyah believe mi tan pon di same sidewalk as her. She better go ramp inna unemployment office fi fine a job. Cyah believe the bitch start call herself ramping plaza.

14. Mi see ramping shop pon Labor Day in Flatbush. She n her friend luk look like sufferah…n mi know dem a look man fi sell pussy to caz nuff man will buy it on Labor Day at 5am lol…..ona my friend dem call out to her n say ” ah ramping shop dat!?” Her response was ” no ah ramping PLAZA!”. Cyah believe mi tan pon di same sidewalk as her. She better go ramp inna unemployment office fi fine a job. Cyah believe she start call herself ROMPING PLAZA !

15. RAMPING SHOP DEM SEY YUH AH MON THEIF.. YUH SEY YUH DEY WID DI ON FROM SLIVER KRUST & NUH MON NUH WANT YUH. YUH OLD YUH FI GUH SIDDUNG

Leave a Reply to Yep! Cancel reply