Sender really have nothing to do I seen this girl day and night and nothing wrong with her to me she chrome and a humble person leave the gal alone man
SENDER A U A ONE A DEM PPL NINJAMAN A TALK BOUT NUTTEN NAW GWAN FI U AN U DEH FAST WID PEOPLE WHO A LIVE BETTA THAN YOU, A NO SHE ALONE A BLEACH A CAUSE IT BUN UP U KAKA HOLE, AND U SURE U MAN A LOOK PON HER A IT WHY U A HATER PON HER, U CARRY THE BADMIND,SO EARLY IN THE NEW NEAR, BIG UP BRIDGETTE SLIPPERS
Gal skin pretty eehh!! Senda guh look a life an leave di gal alone everything can’t perfect pon r she affi have some fault an she nuh seem bothered by it
Sender go fix up u eye and stop red eye and badmind
She can get iT even if sge toothless!
She did crawnier than this, she look betta now unless a filter. She nuh toothless her teeth jus fck up, she need braces
Sender really have nothing to do I seen this girl day and night and nothing wrong with her to me she chrome and a humble person leave the gal alone man
Happy New Year Yardielovethug
Happy new year dearest ukkibit.
SENDER A U A ONE A DEM PPL NINJAMAN A TALK BOUT NUTTEN NAW GWAN FI U AN U DEH FAST WID PEOPLE WHO A LIVE BETTA THAN YOU, A NO SHE ALONE A BLEACH A CAUSE IT BUN UP U KAKA HOLE, AND U SURE U MAN A LOOK PON HER A IT WHY U A HATER PON HER, U CARRY THE BADMIND,SO EARLY IN THE NEW NEAR, BIG UP BRIDGETTE SLIPPERS
Gal skin pretty eehh!! Senda guh look a life an leave di gal alone everything can’t perfect pon r she affi have some fault an she nuh seem bothered by it
Sendeeeer….lowe Shantall cause any day you look like har yuh tun eediat. Fi yuh hate is real…:travel