DI SUCKINGTONS OF PHILLY

0 thoughts on “DI SUCKINGTONS OF PHILLY

1. Anytime yuh si dem lub talkup inna video wid dem lip long an trech way suh……yuh know seh ah more dan lollipop an skyjuice cause it….:mahongintip

1. Rephrase!

If it’s intended as a general statement…then the same to classless whores of ALL other nations!

That me nah rephrase. Tit fi TAT!

2. @ real star…me ah Jamaican woman and mi find yuh statement very offensive. Next time guh sidung over ah heap ah burning coal an mek di heat sanitize yuh cratches meat before you come oba yah come disrespect. Dyam wrenk an stink…

3. You must not have any class either because that’s their slang and cussng you using to diss them…you must like something about them since you go so far as to copy the dialect and cussing that they have created and use all the time.

You must be one of the nasty suckhood big pussy jancrow dogshit dem that suck and f**k everybody and don’t want nobody fi know it. Go suh——> way ova desso———–> and come offa yah so cause it seem like fi yuh mouth and pussy in a warrings against one anedda ooooo

1. Yep! stop de bike and tan tuddy! Cause me want fi see de clarification fi da statement de! a ‘oe

2. BEING LOUD , UGLY AND ALL UP IN THE CAMERA IS VERY CLASSLESS, SO IT GOES TO ANY ONE WHO DOES THIS . MOSTLY JAMAICANS WOMAN DO THIS. SOMEBODY TAME THESE DUTY MATTRESS

1. I’ve seen a lot of women who are not Jamaicans being loud, ugly with no class all up in the camera. So your generalization is very baseless. A for as us being “dutty mattress” are you sure your not talking about that beg bugs infested thing you lay on at night?!

2. When u muuma did a raffle u nasty rawseeee whey bawn wid a cocky inna u mouth dat no classless a so when unnu fuxx off di Jcan man dem n dem left unnu fi dem Jcan woman unnu mad fuxxin bright bad kmft

3. Stacy Please keep ur mouth shut. it dohh look good. Jblacks gone a jail leff you and now u a look man hard.. Your mouth advertise cocky sucking.

Tia. You really go meck Dave breed you?? what a shame you ago have 2 picnki wid no daddy and no money Welfare.com. Instead a talking bout going to ur last party you fi save di money and put dung for the baby. Dave live wid him woman plus him already have 12 pickni weh him nah mine so wah so special bout urs now?

Kami no Goodaz. you can’t even speel ur name bout u a big up suck ments. You have a right, cause you fava man, transvestite, it,, zebra,Giraffe and lion ina one. Go back a Compound go rescue you family and stop gwan like you a smaddy. You still look like you live dung a Compound. ole zoots you.

Bubbles you mussi hate all a dem gal deh meck you a do dem up soo. but a di truth you a talk. Tia mouth look like it have a permanent buddy in deh.

4. yooo this is embarassing they sound so illiterate lawdddddddddd people do better it dont look good di gal dem look like man and ghetto and di boy forget it omg I am sooooo ashamed

5. That man not lying the way how dem ghal deh drink cum them breed chue dem mouth fi true TIA. STACY, ROSIE, KIMONE, KAD, TANICE, TYESH just look at there mouth it print COCK. :repost: :repost: :hn :hn

6. The man a talk the truth the way how dem ghal deh can drink cum them breed chue dem mouth fi true an dem doe hide it TIA, STACY, ROSIE, KIMONE, KAD, TYEESH ,TANICE,&RE-RE just look at there mouth it say COCK RUPS RUPS.

7. @philly bitch if me fava bloodclaat man wey de f**k you fava bitch I don’t need to hide my name when I comment to any bloodclaat thing me a Mek you rass know say a pussyclaat don’t Mek me start to talk bout bloodclaat you bitch.,.,. You sound hurt you still naw get him back…..

8. BUT NUFF A UNU A LICK OUT BATTY YEAH BUBBLES FI GUH SIT DUNG HIM CAAN DIS NO BLOODCLATTT WOMAN PUSSYJOLE BUBBLEZ MI FREN VIDEO YOU A SUCK HER PUSSY AND YUH CLEAN IT WELL YUH SHINE IT LIKE WHEN DEM USE STEELWOOL A JAMAICA FI SCRUB BLACK POT. SO **CK OUTA HERE A TRY DIS DI GAL BOUT HOW DI GAL BREED BY SUCKING. NUFF A UNU MAN NASTY BAD AND HIDING IT. BUT FROM YUH DONT WALK AND SUCK EVERYTHING U SEE I SEE NO PROBLEM

9. You Bubblez Deh pon internet a try dis woman wid yuh disease mouth nuh woman nuh want yuh shoot them wid yuh tongue. And yuh figwt seh u is a pedifier and wanted in three states and you should stay away from kids. Yuh dis gal and don’t live no where a woman yuh use to kotch under and she run u yuh can tell seh yuh homeless you always look duty and a NUFF clean yuh clean women pussy fi kotch wid dem so gweh.

10. So mi wonder if dem a keep all di dance them have this week and weekend…. Bot a good look mi a tell yuh soon find somewhere else fi party….. Philly= soon nuh have nuh club……

Leave a Reply to Yawdy4Life Cancel reply