DI WHITE LADY BRING IN JOE GRIND

7 thoughts on “DI WHITE LADY BRING IN JOE GRIND

1. Right. ..so this all happened because you were AT WORK!!Hmmm ok,well then me nah go work tomorrow a boxfoot if a dem breed a misfortune a guh befall me.

Plus that dirty yute that fold up n keep on refolding up the general’s sheet like him cold,deserve a lick across him knees with piece a 2×4.In all my days inna real life n movies, I’ve never see any Joe grine so comfy tpc!!Hush Nigerian yute all a who a guh come laff will never be able to relate to your pain,mi feel it.

2. Den how Joe just suh calm and cool under blanket like it nuh concern him at all- him deh a him yaard a answer a text..no sah. Woman seh a fi har house suh she can bring in Joe eheheh

1. That white Delilah. ..no that’s not the name. …is the one that warmington did call Lisa..but that white () fi gweh! Of all the excuses that ppl sey n use fi justify cheating…unno ever hear a because a my house mek mi cheat pon yuh??

Go sym wicked waste of sperms.
      Why u never put out the yute before you cheat pon him n mek him come home to dat??
      Go SYM again and again!

3. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    If a laugh a piss in yah… a good, nuh white meat yuh want dwpcl den look how di man lay dung inna di bed an naw move dwl.

Leave a Reply to Tinan Cancel reply