DI YEAR AT IT FROM ALL ANGLES

3 thoughts on “DI YEAR AT IT FROM ALL ANGLES

1. You disrespect the man by saying dutty dread!! He overheard what you said he came back to make sure that’s what he heard. You told him I’m telling my friends on the live that the dread looking at me. You skipped out the word (Dutty) then you started to insult him some more. This is how some people lose their lives. You were wrong don’t try to justify s##t,you are a trouble maker!!

2. No!!!! We Jamaican use that word all the time! And if him was a trouble maker him would say it again fi di dread really hear wah him sey but him repeat it and nuh sey di dutty!! Calling him a dutty dread to him face dat would a be a trouble maker!!!! A wi pan di live him a talk to and yes him class di dread but a him dat but him neva intent fi di dread hear! U need fi know sey look how a di dread could a loose him life cause jus because him want prove him turn back!!! Before him gwan wey him ago him turn back! Suh dat mean a di dread a di troublemaker!!!!! Mi love how ratty cuss out him bumbo cause yes him class him but him neva class him fi him hear!! ! A fass him fass and nuff mek him get a downing Dey! And a dat fi reach him! Leave ppl business alone! Once a man nuh dis u in ur face fuck dem!!!!!