DI………………

DI SENDER’S QUESTION:Met mi hear seh DI and Tiana deh. Check out this video
MY QUESTION: AH DI SAME PERSON WRITE DI WHOLE A YUH RIDDIM AND SONG DEM? ALL A DEM HAVE DI SAME FESTIVAL BEAT………..MI MEAN ALL A YUH SONG DEM LIKE YUH CYAH MANAGE NO MORE RIDDIM

0 thoughts on “DI………………

1. good day miss met

good day metters

mi like di song, mi like how they were styled and mi like di settings of di video.

Di u naah leff out di bodysuit an di leotard dem?

1. met maybe is har preference dat eh nuh. maybe she cyaah manage no other tempo.

but u can tell har fi give di spandex a break miss met?

2. Tiana does look quite butch. But all now dem nuh tak di tings whe d song promised to deliver. Damn crap KMRCT

3. Morning Metsy Lundun and metters
    Smh ahhhhh alrite let’s see but hmmmmmm the body suit dem the body suit demmmmm dem a plan revolution fi DI cause dem say she abuse n overuse dem too much oh n the pink mop say it was once black but to how DI deal with the body suit dem she meck it get pinkkkkkkkkk (in my Mel voice) lmaoooo
    As to the song it sound like all a DI song dem not very challenging at all not impressed

1. chuety, did u see wen one a di time di tun har head towards tiana an di pink a run leff har head an a run all over har neck? :ngacir:

1. Lundie nooooooo lmaoooooo mi ago watch agen wait a sec a jherri n color she jherri n color di mop lmaooooooooo mi say Lundun bad ooooo

4. From wey mi hear, two lesbians can reach dem destination faster dan straight people because dem always a go 69. My speed limit is less dan dat, so me wi continue fe stay inna de right lane. Good ting I am not a fan of DI nor Tiana, so I care zero about dem, and dem nassyness wey dem a promote.

5. Stupidest song and video

Di shape really bad my god! Tiana sound like spice
    The song is just pointless the beat is wack ..

Sign

6. This video made me nauseous Keona and Carlington unnu need fi find a good director and stick to management please

7. For some strange reason I was waiting for someone to get naked, soft porn or strip tease mi no know smh

8. i dont understand what dem stalking bout plus the riddim sound loud is like dem a vice unda it instead pon it..mi nuh knw but dis nah cut nuh dash yah suh **shrug shoulder**

9. The video was already boring so why would you do some parts in slow motion?…to further torment me? :nerd

10. This song is the worst I have heard since “dagga dat” no concept seems as though they were just brainstorming for an idea as for the video it’s way too sexualize almost like a porn,the clothes the hair All OD. One lame ass production

11. morning met, well i remember mi did a watch one party and mumma blazzy did a call out DI and talk bout how much dildo she tek so I is not surprised ooo

12. A wah dat man. The title of this son is very misleading. Them people here need to sit down and craft good lyrics. Them think music a joke thing. Even if you a do a fun track you can lef out the artistry. Music is an art and that a fart (me jus make more sense than the entire song)… SHAME SHAME SHAME

Leave a Reply to Dwrl Cancel reply