DIDI DI PEOPLE DEM SEH DEM WAA BACK DEM MONEY

Met,
Aidonia was supposed to perform in Philly Sunday night. He made video and promote it on Instagram. He came to venue but never perform. The promoters have 20 story bout Aidonia left true mic etc no apology. I need my money back. Skilli you a crook! Aidonia what really happen

didi

didi2

12 thoughts on “DIDI DI PEOPLE DEM SEH DEM WAA BACK DEM MONEY

1. AND DEM WONDA WHY PEOPLE DONT LIKE FI BOOK DEM FI SHOW
    PROMOTA A LOOSE MONEY PON DEM DI WORSE ON NOW DAYS A NESBETH WHO THINK HIM A POP STARS NO WANT FI DO RADIO PROMO OR MEET AND GREET BUT DEM WANT FI TEK MONEY AND CUT.. DEN DEM GUH TALK PON TV HOW DEM BIG PON TOUR WHEN DEM NAME CYAAN PACK A 300 VENUE NUFF A DEM USE TO BE HUMBLE TILL DEM GET A ONE HIT….WAIT WAH GULLY BOP DEH?????

2. Clearly by the caption if he was the venue . The promoter did not stand up to his fiscal responsibility. If him did get him money I’m sure he would have performed.

3. dwlll gully bop deh a Brooklyn a celebrity olive, queen olive, house she bail him 2 times sho him haffi tan deh olive admits he has mental problems and him mouth say anything comes to it the video is on utube him a drink henessy and a cusss pure bombo c.. how him no normal a ### at least him still a go studio and have visa,

4. bop renk no rass, bop say jail no mek fi dog a man it mek fa, him get 3 meals a day the only thing the bed tuff, dwll an no bed no eena the gully, smh, met mi miss the bag white article how u move so fast lol mi tan a farrin a count vote a it y mi miss it lol can u imagine horn, bell an excitement a top range

5. Mabe they paid him to appear but not enough to sing, nuff promoter love con artistes in that way. Pay fi appearance and then when they are there they ask if they can sing 2 song, dat nuh work wid bad man artiste

6. Why Skilli dem playin it’s not that the yute can’t pack a place but the people in Philly know who to trust. Skilli dem Neva even put up the venue till Friday but a beg people to buy ticket. N di place is his illegal place. Most of people in deh a ones weh get free ticket. I pay n I need u run back my money please n thanks. You don’t pay di man! Skilli u over 40 do betta

7. If you know anything about promotion snd event planning… Clearly he did not get paid or the propper amount agreed fell short because he perform everywhere else… Come on sender… Go for the promoter

1. Read idle reader! The sender is blaming promoter! But aidonia should talk up and say what happen if you don’t get paid simply say Fans I didn’t get paid! Same way him advertise telling people he was performing in Philly and put up flyer. now they down off of his IG but no word as to why he never perform. So the promoter can say whatever at this point! Dancehall is most unprofessional biz around the promoters are thieves when you buy ticket or go a show all when the artist is there you, you have to wonda if you a get a show! And the artist too fool fool and unprofessional to even explain to dem fans! Nah support them!