DING DONG AND HIM EX(THROWBACK)

kennisha and ding

SMADDY EMAIL MI LAST WEEK A ASK BOUT THIS CHICK BUT DI EMAIL WAS FOLLOWED BY THIS STORY:-(from another party)

DING DONG: WHA GWAAN MY GIRL, HOW DI TING SET MI LIKE HOW U LOOK ENO
GIRL : TUNKS MI LIKE U TO AND TING WHEN MI CAN SEE U AGEN
DING DONG: U KNOW MI DEH ALL BOUT MI A GO HOT MONDAYS WE CAN MEET UP
GIRL: U SURE, SO WHAPPEN TO U OOMAN
DING DONG: MI NAVE NO OOMAN RIGHT NOW ENO
(back ground ping pang ping pidim… woman curses..:’ whey di bl**dclot$%^&*().. unmentioables spoken)
GIRL: DING IS WHO DAT? (hello hello hello)
(background, a five years we deh and u sidung pan phone a chat to ooman and u know mi deh yah…)
GIRL: HELLO HELLOO
DING DONG: ___________________________________
(woman in the background proceeds to claat ding dong with object…. line goes dead)
YES PEOPLE SHE A DI WIFE!

”SUM GAL NEED TO LOOK AND P***YCLATT LEARN….THATS HOW U SHOULD LOOK WHEN U SEH U A HOT GAL” (wifey’s words)

28 thoughts on “DING DONG AND HIM EX(THROWBACK)

1. Nooooooooooooooooooo Way!!! Nuh wanda I don’t see her on IG like that again!!

Di way she did in love.. never think she and Ding Dong cudda left

1. I liked seeing them together but her family did not like him, they feel like he was not in her league, I guess they were right.

2. Ding dong nuh tek up no decent woman from him and Keneisha lef she move on to a money man who she breed fah now and ding still a walk a f**k di likkle danca gal dem all bout him nuh capable of keeping a wifey type a woman him just f**k and go through

3. Keneisha love hype man she move from 1 hype man to the next all the time har drug dealer man Weh she have yah now just breed har fi hurt ding dong feelings she’s just one of his MANY babymothers now mi hear him full a babymadda all bout a Bronx suh right now a ding dong a win cause him career a gwan good and him nuh have Keneisha insure self a drag him dung again

4. To the first comment … I sound so dumb defending baby madda title …. Like being a baby madda automatically give u house car keys and ring plus guarantee him nah guh bun u … Please man is man and as u see him gih a bun left and right till dem haffi left .. Now weh Kenny have left from the relationship!? Just Pickney … Dat nah even hold man nowadays

5. Well let me fill u in madam him and har might lef to the public eye but dem nuh lef she a di only baby mama him get tattoo pan him and di only 1 him Eva claim a road bet yuh him Neva claim another woman as long as him and Kenny a deal same way even thou she put har a new man nuff time when she did deh pan IG so yes she being him baby madda get har nuff “say”

6. Yes met plz let’s see the new baby daddy in Keneisha life and this tattoo on Ding Dong with her name DWL if him nuh cover it up already cause breeding fi a next man so early in the break up surely cause for a cover up lol …gwan stir di pot ☕️ A birdy in JA also told me that a di new man fix up har body go deh Keneisha gwan collect mama lol

7. Him deh a jail already????? And him just come out wah day suh a a Keneisha a run di operation or wah? Lol come man tell di full tea a wah gwan cause she a push X6 a road and mi know she love hype things and name brand things she’s no different from Apple dem when it comes on to the “ghetto fab rich life style” lol

8. Reading everything no sah Ding dong muss a dead wid laugh yah now keneisha darling ur officially a drug dealer baby mother yah now and prison life nuh nice suh if a u a run yuh man operation a road yuh beta be careful cause yuh nuh used to dem depts a devotion deh all di hype man dem yuh used to f**k was artist/entertainer/Danca at least dem Neva back and forth a jail mi know di money probable sweet but freedom sweeta!

Met get di full scoop when yuh can

9. How dis pass mi dwl yes di new babyfadda lock up Met I was waiting for you to get ahold of this saga cause Keneisha swear har life did oh so perfect #everythingthatglittersaintgold #dingdongtodiworld LOL