DIS A WHEY MI A GUH COME WID

17 thoughts on “DIS A WHEY MI A GUH COME WID

1. :hammer

Met O…gi it a folda fi it self then you can pace yu self on editing and posting. While we follow along, return feel disgust and pip a laufh and read again and send people fi read too :hammer

2. Suh dat likkle animal look like a puss. Suh him smartly a call him a “Pussy” or him a tell him seh him have a fat likkle kitty? (whatever kitty is ina di ba**yman world). Sigh.

3. This is disturbing mon. Nuff a dem a fish nuff a dem. No mi haffi ask. If a mon want anal from a woman dat mek him a fish? I think I’m wroing to think that way, but I do.

4. Bobo LeeTyler
    January 5 at 1:49am ·
    Can you MALES especially please STOP sending me FRIEND request and go find a woman to talk to .I’m not a woman so mi nuh need no more man friend .If unnu did a friend up the woman Dem so unnu life would in a far better shape .It wouldn’t so sad like when nuh naa run in a the first month a the new year

1. I agree with that these over priced products that they tell us is good for us and we nuh know the side effects. A lot of people don’t know that soy can make men effeminate

5. Me see one a dem a tell yute him man name adrian when me check it out a di yute weh keep caution all white a fl him a chat dem all have pic together

6. Most a dem gal yah love dem shitty cocky battyman… kill dem so we can cleanse the world…. That is why I believe most times we either been here b4 or something how is this happening again when it happened b4.

1. ible says nothing new under the sun.

“The thing that hath been, it is that which shall be; and that which is done is that which shall be done: and there is no new thing under the sun.”