DIS BARBIE IS A DOLLY

Barbie no suh tings a Gwan bhad man yuh mon all kick yuh outta him house because yuh come ah beg money and weed liad dutty gyal yuh nah change and upgrade yuh life and get a job dwrl you still ah kotch inna yuh mumma house wid yuh child

16 thoughts on “DIS BARBIE IS A DOLLY

1. dwrl ah me she for bloodclaat live with wid unno fool lightning and thunder soon ketch some of you me love dat that’s love have a bless day go push unno head in a toilet like wah the man do unno

2. unno dont have no life di gal good hole a kill unno him nah leave her great hole unno mad unno can get the cock nomore dwrl di gal a stress unno unno go catch the cocky when it a come outta her good good hole love the pic tho

3. Introducing Mattel’s new doll “Dancehall Barbie.” She cone equipped with a closet of fake clothes. Low selfesteem,no ambition,education or profession. This Barbie don’t need a dream house,she can always crash at somebody’s house or basement! Bleaching cream,and Bazilian hair sold separately.

4. My girl your nun but a lied you ketch infection from other man and ah lie instead of arguing tek your self to the gyn scrawny body go tek some vitamin and gain weight

5. u a fatass big stinking cow u jealous and sound ugly thats why u worry on but any man mi tek want me doh ur the germs a walking one unno need fi go spell and get correct info lol ur a lame body real clothes real face real hole real everything real like ni seh step to me social media clown yuh not saying shit mi a laugh after yall lol met big up urself

6. Pissy ole drunk olegyal yuh just a mek matters worse when yuh all even call pon phone we all know seh yuh pikney enjoy today and if if you keep tomorrow again till yuh stop dranko and the Bwoy family dem hate yuh tamara and him madda seh she hate you so just give up