im not trying to start shit, but two of kevin ex call mi and a ask fi kevin number. them said them never know it so nice, and yh want a next try. lawd god a wat this .
Like · · Share · 13 hours ago ·
Delisa Fancyface, Tamekia Tash Atkins and 4 others like this.
Tawana Barrett Lollll…. wow
12 hours ago via mobile · Like
Barry McLean lol
12 hours ago · Like
Barry McLean who hire you phone?
12 hours ago · Like
Tashieka Robinson what?
8 hours ago via mobile · Like
Tamekia Tash Atkins U too rass mix up lol
7 hours ago via mobile · Like
Not this week plz….next
Your 10 minutes of fame has expired, please come again next year! :cool
if only a button was ere’ weh seh hide thread a wuda bury dis wan..sick a dem nd really dont give 2 phucks wats gwaan’n yah nung wid dem
tashieka yuh so raaws nuff smh
TASHIKA U NEED FI GO BUY SOME AMBITION. U have papers in America and u hitch up pon Jamaica avenue a sell clothes in a boutique ..: a back a school go get a GED my girl.. U and u mother is a wicked f**k all Kevin him , imagine your own father so sick and unuh send the man a Jamaica go hide him because unuh shame a him, the man mad and sick bad all a shit and eat it and need good good help, all unuh a wait pon a fi man life insurance money,shit house go pon u knees, the whole family curse and love obeah, u and melissa fi stop go a di man pon Utica…
:nerd
MORE2LIFE, get it right,Tashieka is kevin cousin. Your mistaking her for his sister Tash in queens.
@more2life 1 question how u know about the man on Utica hmmmmmmmm mine, cause me da a New York fe years and never here bout this man, Melissa u come at the shop everyday and talk up other people business and na tell we say a go a man a Utica.
:tkp
yuh jusss eh no man no deh a utica suh how yuh a jump pon melissa bout di man a “utica”?
I just realize that Kevin whole entire famik y is evil. Tasheka, your house is very miserable that’s the reason why you have time on your hand fi mass up people life. A long time mi know say yuh jealous of Mellisa. Why yuh off all person affi post this picture? yuh love trouble. Tasheka, yuh 3 different pickney fi 3 different man and non a dem no want yuh dats y yuh hate Lavish. Yuh fi stop it! Uno fi member wen Mellisa pick up Kevin wen nobody neva want him.
lavishhhhhhhhhhhhh from last week mi a call yuh oooooooooo :hammer
Met forgive my errors..I am just mad! This bitch is evil dats y Bobby dump yuh like dog. You need to grow up and clean out yuh heart my girl. Yuh have 3 daughters now..pay attention to dem and yuh crack head father weh need yuh help. a piece a family curse ago tek the whole generation a uno.. watch and c..msy god go wid yuh