DIS LOOM A GUH MASH UP NUFF CHRISMUS

DI GIRL SEND THIS TO NICKY CHROMAZ-Dear nikki am in a loom from the first week of October with crissy chromaz she put me in a group and keep us update fi the first two week when u go weh she say we must wait till u come before we can get people fi buy now she ago say u ago buy spot off wheel so we can get we money then me call sponge she say crissy nuh give her no money get fi know say crissy spend we money then ago cuss say we dunce and dis and dat last week she say starting Monday we a get bk a refund and ntg nuh go so

11 thoughts on “DIS LOOM A GUH MASH UP NUFF CHRISMUS

1. Seriously again. Nuh yesterday police come fi a supervisor at the call center cause she tek the ppl dem money and can’t cash out nor refund nobody. One of the workers them tek a rock stone buss her head while the police dem a escort her in the Jeep fi carry her a station. The whole a di B blood up. Saturday weh gone dem dust out a next catty in a trees fi loom money owing mi a talk 3 gal pon 1 enuh. Dem ago gwaan till dem kill off them one another.

2. This man seh a str88888888888888 fuckery ago gwaan. One big piece a discussion pan di endz. Nah seh nuh more cause mi want dem feel it because dem too greedy an wicked an love talk bout God at di same time. Nikki stop call up God name if your not living to please him. STOP IT! God is not a fool. Stop tek di people dem fi eediat.
    Not saying no more until I get permission to do so.

3. A good fi har…dem ears harddddd. Throw partna wit the bank.
    Den nuh lissen …guh see how much ago lose dem chrismus moneyyyyy!!!

Den unnuh a throw wit people who don’t even wuk !!!!

4. Dem too raas thief!! A tek people money a fix up dem crawny body. All when dem fix up dem body dem still need help inna the brains department. Why dem gyal yah nuh guh do brain transplant, if it’s possible… Met can you please send out a warning loud and clear that Loom is a pyramid scheme like cash plus. :hoax2

1. Den she tell people seh is not fi har loom, then how loom stop when she gone. unnu nuh see seh nikki chromaz tink a fi her brain alone big. The loom belong to nikki chromaz and nobody else. She’s just trying to trick who she can. Tricking people comes with a price.

5. People she a show people on her insta stories a talk bout payout, thats a BIG LIE, FAKE FAKE FAKE, watch di joke. mi lose affa yuh nikki chromaz. Bare fake story yu put up fi try save face, but memba seh yu av real people fi deal wid inna real life, not on instagram.

6. Them na stop til one a dem dead or go prison wid this loom sinting. Mi granny use to seh who cya hear unu know how di rest go?? Finish it fi mi deh. I shall read bout dem ova ya.

7. That’s why mi rate di fashionenira girl. Can see she was raised very differently. I did business with her and it’s a totally different experience than dealing with a dunce head, bleach out, tattoo up, fake body, caught up in the hype ginal.

I don’t believe in nobody with nikki chromaz character anymore, dem can’t fool mi. People don’t believe in the hype. Do business with people who have morals and standards. Avoid dem people here, take it from me. nikki chromaz you will pay. God will see to it. You will be punished for all your false advertisement just for your personal gains. What goes around comes around.