DO YOU SEE WHAT I SEE WHEN YOU LOOK AT THE BURLS?

52 thoughts on “DO YOU SEE WHAT I SEE WHEN YOU LOOK AT THE BURLS?

1. Good merning Met and Metters
    I see one whey fava predator (the movie), one whey pampaz need fi change – cause it fulla shyt, and anneda one who need fi stap buy bleaching cream and invest inna some good ole karmeel parij… dats wat I see

QS

2. Unno do better n lef out Gaza Slim plz n thanks!!Good God mon bad to bad cho!!!Enuff now hop offa mi multi-talented artiste!!

1. And you cant tell dem say dem nuh hot…the heap a tracing you would get…when dem ready fi trace bout dem good hole :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

3. Sass Christ….a weh dem dig up dem duppy puppy yah..morning metty an folks..nat even thriller or chucky dem coulda star inna…fi dem ugliness special….

4. The tall one to the left look like Kim Perfection. Sorry Kim cause mi like yuh. But that pose wid the dreamy eyes is so you. Lol.

5. Di one in di pink look petite and coulda fool you till you see di big trang neck. OMG, dem neck game trang, and I won’t even mention di refection in di mirror, if nuh duppy dat I don’t want to see duppy. Ridamndiculous.

6. Omg..insanity.Why these things continue to feel like they reflect the female gender.They are just so damn wrong.You want to be seen as a male and this is what you feel is what a feminine gender supposed to look like.Come again plse
    Unno just sick and dilusional.

7. @Met, I didn’t pay attention to the arrows till me scroll down, me frighten u fukkkkkkk when me see the one inna di mirror!!!

8. Joncrow, you have been commenting on all the other posts since mawning. Please come pick up dem tree piece ah deddd meat pon dis ere post. Thanks hun.

1. DWL..ahhh bwoy..almost every post today dat that fool comment pon had me in stitches..fi him imagination/madness/story telling nuh nawmal :ngakak :ngakak

2. Honestly speaking tek a GOOD look at the photographer…every time mi look mi heartbeat race up and den the ghetto laughing stawt..any time mi feel sad mi a go draw fi dis post cause the way mi a laugh like wah real rass eeediot. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. No sah MET when u look pon the photographer can you maintain your composer…mi say a bare dutty laughing m dey pon from this afternoon….oh my only 43 :ngakak :ngakak

9. The one with the green hair not so bad lol. If he close his mouth he might favor gal. Love his shirt too. I would wear that. :cool

10. Funny thing is, I don’t think these…errr…”guys” are actually gay. I think, much like everything else in jamaica, this cross dressing, sell batty ting is now in style. Look at it, light skin people a bleach. Why? Cause bleaching inna style. So now a cross dressing a di latest ting.
    The odda ting that a perplex me is, some man really drive up to these….ahmmm…”guys”, look pan dem, tek dem inna dem car, talk to dem and den go sex dem?? No star, mi cya believe people out deh have stomach so strang…

Real Talk 😡

11. Mi mussi come pon di post ten times aready fi see di being in di mirror and buss a laff. I caan believe seh smaddy look pon demself looking like dat and seh dem look good. Dem a di most busted looking set a crossdressers I ever seen in mi life, and as smaddy seh up top kill dem dead dem hotta dan any volcano. Talk bout bite off more dan you can chew, mi deh yah haffi a squeeze mi urethra suh mi nuh piss up miself eena di ppl dem place. I can’tttttttttttttttttt.

Gasper the unfriendly ghost, whitenvicious, cawnmeal porridge batty, and lawnmower head. I swear in 100yrs time kids going to be studying dem in sociology and history classes and seh we went through the dark ages.

1. Mi seh, dem need fi get back to di drawing board cause di crossdressing ting a nuh fi dem. Not even when mi was a likkle gyal a play inna mi modda closet mi ever turn out suh. No sah, di one weh teck di picha know why she/him volunteer fi teck di picha..dwl. Yes mi dear, di batty drop and pointed, but is wah wrong wid har shoulda pawt, a wah all dem dots be? is tattoos or scars? Di one in di mirror look like dem inna belly skin and hot pants. If I laff nuh more tideh.

12. @Mitellditruth, PLEASE COULD L-E-A-V-E GERALD INNA HIM GRAVE!!!!! YUH TOO DYAM BADDDDD AND RASS WICKEDDDDD!!!!!!!!!! :ngakak

13. Bogle ghost Mitellditruth said?? I went and look at the day ghost in the mirror and it kinda look like him mercy :takut :takut :ngacir2

14. Mi like the 2 kim dem but these right here is none other than Kim perfection in the black lipstick, Jodi in the middle & Kim possible in the green hair omg dem battyman yah a study di socialites dem makeup, pose & errbthing else smh

15. Anybody else still coming to check on the being in the mirror? Met, I is here again fi ketch a laugh. You hab nuh more pichas a dem from dat night?