DOES ANYONE KNOW THIS SONG?

dear-met1
Hi Met. I am a regular reader of your blog and love it. I have been trying to find an old school dancehall song for the past two years. I do not know the name of the song but I remember a few lines. If you remember it you can respond to my email or ask your fans.
“Dem gal deh no nice like you
Dem bleach inna too much night dew
And everybody done know yuh look betta dan har (gwaan yah girl)
Yuh a lead by far, yuh a lead di way
Some gal life so lonely cause dem cant get a man fi stay.”
Thanks for your help.

0 thoughts on “DOES ANYONE KNOW THIS SONG?

1. @TRISTON… YOU WELL FALL FOR THIS BAIT SENDEH. YU NUH SEE SEH A CHOW WUD AH GWAAN. YU NO SEE SEH AH MEHCHESSSS THE SENDER AH SEND SOMEBODY BUT NAW COME OUT WID THE WHOLE STORY

2. Lol, ok den U know seh wen mi a read it mi seh den di sendah nuh know bout google,and fi two years dem a look fah..Sendah just tell we di tory and done… A which gal a bleach and still nuh look noice loike you..is a man again unu a fight ovah nuh true..smdh.

Leave a Reply to HEINIKEN Cancel reply