Dolly will never stop use the mix up pon her skin
All bleachin cream she beg !!!!
Mussi that’s y she suh tie n dye she run out
Dolly u need to Mek a call mums? Or u phone bill need paying :p
fe sey from the line of her neck up nah match de rest of her skin color is we dat having sumtin negative tuh sey r its de obvious sey har shade is off?!?!?
ppprrrffffttt…….i care less bout her skin color…she could and tie and dye…..all i care about is does dolly have dick sucking skills and wedder she like when man finger her battyhole when she a come…..is not me….mi seet inna one porno tape…….dwrcl…
dick r … ANYTHING GOES for this girl go for it!
Anal sex finger in there too ..
cum in her face n mouth
she suck nuff cocky she a pro
these are facts i aint hatin on a bitch
bring a friend A man that is shes into those tooo
and girls of course pum pum is her fave meal!
Like how met? lol
What the sender mean?
_ FPassion
face match foot and lef out di chest…good morningggg
Yup. ..shi color blocking Fi chue…color 1 tap a di neck…color 2 start a di chest. Color 3 start a di ankle.
:mewek2 grung to raawsssss_________________________________________________________________ :tkp
3 shades of dolly
DWRCL
Dolly will never stop use the mix up pon her skin
All bleachin cream she beg !!!!
Mussi that’s y she suh tie n dye she run out
Dolly u need to Mek a call mums? Or u phone bill need paying :p
link show chris
Dolly beggie beggie love beg ar thrifting fren Cory clothes & him bleaching cream! & den seh dem hot! Kmt
ppl always find something negative to say she look gd the outfit selloff dolls
fe sey from the line of her neck up nah match de rest of her skin color is we dat having sumtin negative tuh sey r its de obvious sey har shade is off?!?!?
nothing wrong its natural too have the face as the lightest part of the body but its rare in black ppl
ppprrrffffttt…….i care less bout her skin color…she could and tie and dye…..all i care about is does dolly have dick sucking skills and wedder she like when man finger her battyhole when she a come…..is not me….mi seet inna one porno tape…….dwrcl…
do you consider this cheating?? :nerd
which part??…di suck hood part or di finger inna battyhole part??……met..wha kinda question dat??..if a kinova and dead wid laff to raas……
Question nuh mek fi ask sir? ansa di question ..is dis considered cheeding sir? :nerd
Metty isn’t RHarde ” the Champions” admirer :bingung
hence the cheeding :nerd
TRUE SHE DOES HAVE 3 SHADES OF MORNING NOON AND NIGHT.
dick r … ANYTHING GOES for this girl go for it!
Anal sex finger in there too ..
cum in her face n mouth
she suck nuff cocky she a pro
these are facts i aint hatin on a bitch
bring a friend A man that is shes into those tooo
and girls of course pum pum is her fave meal!
HEY BOO!
:travel
No sah I is not here anymore…. :tkp
no, this is not considered cheeding….cause ms champion a di wife…no side chicks round here…..i was just merely asking a question……lol