DOLLY DEM SEH DIS CRISS CROSS…

0 thoughts on “DOLLY DEM SEH DIS CRISS CROSS…

1. DWRCL

Dolly will never stop use the mix up pon her skin
    All bleachin cream she beg !!!!
    Mussi that’s y she suh tie n dye she run out
    Dolly u need to Mek a call mums? Or u phone bill need paying :p

1. fe sey from the line of her neck up nah match de rest of her skin color is we dat having sumtin negative tuh sey r its de obvious sey har shade is off?!?!?

2. ppprrrffffttt…….i care less bout her skin color…she could and tie and dye…..all i care about is does dolly have dick sucking skills and wedder she like when man finger her battyhole when she a come…..is not me….mi seet inna one porno tape…….dwrcl…

3. which part??…di suck hood part or di finger inna battyhole part??……met..wha kinda question dat??..if a kinova and dead wid laff to raas……

4. dick r … ANYTHING GOES for this girl go for it!
    Anal sex finger in there too ..
    cum in her face n mouth
    she suck nuff cocky she a pro
    these are facts i aint hatin on a bitch
    bring a friend A man that is shes into those tooo
    and girls of course pum pum is her fave meal!

HEY BOO!

5. no, this is not considered cheeding….cause ms champion a di wife…no side chicks round here…..i was just merely asking a question……lol