Mi say mi investigator spirit up inna di morning here Dolly put back di pic plus a pic of a $7 bunch a rose with the $1.29 Lindor chocolate Dolly pls pls stop unnu no shame is dawg nyam unnu shame tree
Then she gonna be side ways shading some body a wonder if a Ven she a aim fa cause me love when Ven empty har eno
Dolly a 2017 no sideway shit straight tawk 2016 was the year of the crab (sideway chattingz) 2017 a call gal name n tan up a wait!!!!
DOLLY WHY YOU DONT LEAVE VEN ALONE OMG Y U KEEP HER ON YOUR MIND SO MUCH IF YOU HAPPY , YOU NEED FI FOCUS ON COMING OUT A THAT ONE ROOM WITH ALL YOU SISTERS AND YOUR SON AND LEAVE VEN ALONE VEN DONT HAVE NO STINKING PUSSY KEWSWI JUST WONT LEAVE HER ALONE SOH STAY DAH U DAM FAKE ASS FOOL U NEED FI TAKE U ASSHOLE OUT A THAT ONE ROOM AN LEFT THE GAL ALONE
She a behave like a VEN alone that boy a talk to why you never step to clare when she did a run you nasty man like dog leave ven alone a years now you shading women fi that community property boy of yours dolly show a bed or pcs a furniture that boy buy you listen all coupon ppl use a buy flowers u lowlife pcs a shit you look like a plastic dolly in those so call thift shop name brand kwesi not buying shit for you you are the one buying them . You are so disgusting thats why KPW use to dash word on you daily and she was lying you is a no body
A VEN SHE A TALK VEN PUT UP A PICTURE YESTERDAY SAH HOT GAL A ROAD
What is Ven insta me wan go fas
Dolly weh sleep wid battyman no fe chat bout pu$$y weh carry foul odor cause Dolly been inducted in the stink pu$$y league once she f$&k Neil Pearl and Kwesi. Dolly stop drop wud an go buy a pump from home depot fe suck out de fluid weh an sekkle inna yuh blowfish face. Go drain yuh face B.
Does that little broke pocket man she have do sleepovers in har madda house
Oh please Clare who is Clare she is just the same as dolly dem undercover f**ka gal and dyke .Clare cannot beat nobody fi har hole shit up just the same as Dolly dem cause is pure batty f**k Kweis was giving her ,and Kweis said Clare pussy is the stinkest he as been with .
Omg
Dolly you really put tha flowers pOn you mother table and a floss smdh you hav no shame that boy stress unno out why Dolly never show her studio apt pOn Instagram no bed frame headboard never show just walls and plastic
Dolly hi Happy 2017 to u ma’am but this is a public announcement to let u know SAY we see u clap back at very argument but the one where u need to come out a mama house. We see u girl when a clothes argument u meck movie with nuff commercial n all premier fi dem so how comes y comes u nah tawk bout the kotchingzzzzz , say something no man the time u a watch ppl vagina odor worry about ur vagina lodgings if a night time it a stifle cause u caaa too open u leg too wide cause space lilly bit, u is too poppish pon nothing when front have it own space gradually clean scent will accompany it leave di ppl dem alone and get an apt man
And all the one Kwesi whey no stop lick n wipe him mouth whey fava unwashed PUSCI I hope is not him give u that text to done anybody cause in order fi say that to somebody that mean he was eating n sleeping in said pusci fi notice it’s rising scent OK
all y’all need to STFU FR FR
Kwesi a somebody fi hype up over?? Mi a wonder when dem a look fi man how dem choose dem. Dem look fi di deprived one dem and mind dem and then when di man get to his comfort stage dem start dish dem dirt. Dolly why yuh nuh duh something with your money? Go to school, start a business. Stop mine Kwesi, with all you give him this is all him can buy yuh? Girl go buy yourself some roses.
I don’t think it’s ven because ven don’t see dolly , no time at all ven busy getting her money and taking care of her kids
A ven shi a talk goh luk.pon ven post dem
Dolly you na’ve no BBC ambition. You just pretty fuh nuttin.
Pretty tho?
Nah..
Kwesi no play fi dun dolly and say him coulda f**k sweets also cause when him over deh all she wear a shorts shorts
Da sista dem a freak. Mi baby fada do threesome wid dem already..
PEOPLE!!!!!IG A BUN DUNG VEN A EXPOSE D BOY INBOX MESSAGE UNO GOH LOOK PON VEN IG OMG DOLLY U MUST SHAME NOW TO RASS OMG IF U STILL TALK TO THAT BOY AFTER DISS U A DOG
Whats the IG name
METTTTTT VEN A BUN DUNG IG WID INBOX MESSAGE AN PHONE CALL.
Dwl kwesi you said that ?poor Dolly why you have this man in your mother house and not his house who ever is doing his videos need a box
But dolly u should a shame y u posting all those things bout ven and ven have the same bout u u sick stomach u noh si sah boy a play u ven cah shame cause shi nah play wife a u a play wife kwesi sah a u break inna him phone an a post things like a him
So d boy a call ven from MONDAY VEN NAH ANSWER SOH HIM GI DOLLY TINGS PON ER MI PUCCCC DOLLY UNO SI SAH DISS BOY NAH LEF VEN
A soh diss boy style ooman him sound madty wen h noh get him way wid wan
Met met run run go ove dolly and ven page l :ngakak :ngakak
What a movie sweet :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :mewek2 :mewek2 .. mint :tea : with tuff crackers anyone ???? So dolly the same day u say u was out with your man he was calling ven ?????? :ngakak :ngakak :ngakak :berduka :berduka
Me say Kim put back har IG :tkp :tkp
I need more popcorn
A petition needs to be signed for Dolly to leave Kwesi. Kwesi a mad ova di stinking puss doh! Dolly he rate Ven more than you. He only saying those things cause he can’t get his way. When the fox can’t get the grape him call it sour. Negro you ant shit! Both of you women need to run him