ERRICE IN HER FAVORITE SPOT

8 thoughts on “ERRICE IN HER FAVORITE SPOT

1. wtf she favor??????? this horse face gal just love di limelight suh, for a designer she eva look flop. No errice from time u a run road not one man nah claim u, unuh is no hot gal, u mek u friend keneisha beat u bad, have a little family & tings a gwan fi her. No errice u lame, something no right cause from wah day u look pop-dung & unhappy. That happens when u mek bwoy run u head. You pushing 3oyrs old errice wise up cause night cold a show pon u. Go start back u sewing thing & be ambitious. Run dung man nah wear fi 2017

2. She WANTS to make the spotlight a career but she not pushing it to the limit the young gal dem a beat har bad. 1st of all she dresses up to take pics and she doesnt go anywhere, how far u gonna reach wid that?? Only Instagram, unuh cya fool me not a rass ting nah gwan fi she, kmt.

3. But if what you were wearing was things you claim you sew, you don’t know how to take your own measurement so that whatever it is fits!? And if you a buy suptn you buy it one size bigger so you nah squeeze up inna it!?

4. Oh gosh mi feel sorry fi har,smh. Errice it’s ok to take a break from the spotlight babygirl. It nah guh nuh weh. Yuh nuh look good. Pause fi a cause and build!!!

1. But wasn’t she paused off the media for a while n unit same one say she a hide n she pregnant n she stress out?! Y’all weird as f**k