DONNA GONE PAN VACATION AND DEM REACH A HAR YARD

Miss DONNA HAS SAID IT OVER AND OVER AGAIN SHE DOES NOT WANT NO ONE POPPING UP AT HER HOUSE BEGGING. SHE IS ON VACATION AT A HOTEL UNTIL FEBUARY. PEOPLE COMING FROM ALL OVER JAMAICA POPPING UP AT THE WOMAN HOUSE BEGGING. THEIR IS MORE THAN ONE PERSON DOING OPEN AND TRANSPARENT CHARITY IN JAMAICA FOR EXAMPLE JAZEALE AND AH WOMAN WEH NAME JENNIFER. WHY DI BEGGAR DEM NUH GO TO THE ARTIST OR DEM PRIME MINISTER OFFICE FI BEG. THE WOMAN SAID SHE WILL CHOOSE AND FIGURE WHO REALLY WANT HELP. CAUSE SOME PEOPLE AH SCAMMA. FURTHER MORE THE PEOPLE IN A HAR COMMUNITY SEH DEM AGUH START RUN DEM. DEM AH GET TOO OUT AH HAND .

https://youtu.be/vCq2AY5rr54

2 thoughts on “DONNA GONE PAN VACATION AND DEM REACH A HAR YARD

1. Can’t bother watch that. So let me get this straight why Miss Donna let ppl know weh she live tho? Lol she goodly soon affi move,cause when d beggars dem find u enuh dem a send dem begga frens to u to.

2. “Thief never like fi see thief with long bag,no love for the ppl who a suffer real bad…another toll to the poll may God help we soul”!!