DOUGIE IT LOOK LIKE SOMEBODY BURN YUH

13 thoughts on “DOUGIE IT LOOK LIKE SOMEBODY BURN YUH

1. Wool muss pull ova dem yiy…. can see man/frame of man a wlk round inna long dress know say him get it from di female section an believe say him straight an a say bout a fashion…. Den again me a looooou tuh cause see trump a president deh

2. Doggie can you please go away. Please go the f**k away. Go take your pills and pour a bottle of bleach in your mouth…I have nothing against gay people. I have plenty close gay friends, what I hate about you is that you are too NUFF. You always trying to be Oprah and you know we know all about your story.Shut the f**k up.The amount of little boys you turn out for clothes from China. The amount of boys you trick in Jamaica thanks to your big foot friend that wear pure cheap clothes Kamiesha Water..no ICE. You need to repent. You infect all of Jamaica and love come chat bout gay this and that and you wicked no bloodclaat. Who you? You chat all you woman friends and love class and pass remarks bout people.Dirty shit mouth boy you need to stay off social media when it comes to real woman business or batty business.

3. Dougie just need to leff out the battyman talk dem an gwan play dr phil fe him low self esteem, non ambitious friends dem like Lala and impossible Kim smh set a garbage dem.

4. Bwoy Dougie it bad when yuh start tawk bout yuhself and tink people kaint decipher di code :ngakak Dougie yuh neva straight and yuh will neva be straight…yuh bend suh till yuh soon walk pon all four. If yuh nuh believe me den look inna mirror di next time yuh ah tek di hood dem. Just mek sure di mirror infront ah yuh… :cool

5. But dougie always thief ppl status and post like a fi him owe when him ago stop smh a one girl name pinky post that on that on fb and him don’t even change a word or 2 or even give the girl credit for her status dougie yo need fi stop it man and you a Thebes’s biggest batty man on facebook Melba a whole heap a batty man house party you keep a ja and bus ride so stop lick out on your pairs god nah sleep them soon expose you too

6. DOUGIE DOUGIE DOUGIE – DI MEDICATION MEK YUH FAT A LOOK GOOD RAAAAY – BUT YUH HANDS DEM STILL SKINNY THO – A SOH DI HIV MEDS WORK IT MEK YA HANDS DEM SKINNY N DI REST A YUH BODY FAT – DOUGIE MEK SURE YUH BRING SOME A DI PILL FI ANTSMAN AND BRING PREP FI BOYS DEM A JAMAICA AND STOP INFECTED DEM DOUGIE YUH TOO WICKED MAN A WAH MEK YUH A KILLA OFF JAMAICA,

DOUGIE YUH F**K DI STR8 BOYS DEM A JAMAICA FI CLOTHES AND FAKE VISA AND DI BWOY DEM A SPREAD DI HIV BACK TO DEM BABYMOTHERS AND GIRL FRENS – LAAAAAWD JESUS DOUGIE STOP – SOMEBODY TELL DI JAMAICAN IMMIGRATION FI STOP FROM COME A JAMAICA – JESUS – DOUGIE DI BABY DEM A BORN WITH HIV AIDS A JAMAICA AND YOUR FAULT – REPENT ====KIM KIM POSSSIBLE TALK TO DOUGIE AN TELL HIM STOP – KIM YUH MOUTH LOOK SKIN WITH ALL THEM SKAATA TEETH – KIM WHY WHEN YOU DRESS YOU HAVE TO PUT ON SO MUCH CLOTHES N THINGS? ITS A SIGN OF LOW SELF ESTEEM – KIM YA BREAST DEM LOOK LIKE FLOCKY MANGO – MOVING ON – HOW YUUUUO DOING

7. Dougie need to stop post up the fake things him bring back from china. Before him go brt him post up the fake fendi luggage set. The real one nah look like that.The real one not pleather all the pom pom him a wear is fake. Dougie stop it now we all know your designer things you have is FAKE. Now go crawl back in that little room you have in your mumma house and repent your fake life style.