DREAD BABY SHOWER

What a way dread baby shower nice. Lawd God mi nah lie dread & him nice clean baby mother just look nice & happy. Dread the happiness was real & I’m so happy for you both. How long dem did a go tie yu fah. Everybody did just happy suh. Dread dem drag your name through the mud bout yu couldn’t breed nuh body. Yes now dem shame like dog. Shame a kill dem. Mi seh everything did nice bout di shower.

The food and the decor was something to talk about. Bobbette big up yu self mi love how yu keep it real wid dread. A years di two of you a friends. Mi nah lie mi happy fi dread mi happy bad. Dem obeah run out. Somewhere in america a big stay bad gal a mad an a dead. Afterall a yu a di one who cah breed. Woooiiiii dread & him babymother come out & all these things. Dem come right out. Dread mi happy for you , I could see the joy in your eyes last night. You’re a great dad & have always been. Big up dread & him nice clean babymother . a gal a mad a gal a dead. She neva know seh reaches me reaches you. Yu f**a yu God nuh like ugly.  

3 thoughts on “DREAD BABY SHOWER

1. The dutty wife a dead because she cannot get pregnant. Now the world sees that is you cannot breed.

2. Memba we a woman and the girl did a lot for him and him family too regardless. God nu like ugly so mek sure you dont reach in the same situation sender