DUE HOW ANGEL SISTER-IN-LAW HAVE HAR BACK

19 thoughts on “DUE HOW ANGEL SISTER-IN-LAW HAVE HAR BACK

1. Please bitch hold several seat…I wonder why we black women so uncomfortable with our colour…so bitch you are white or multi-coloured? Next thing you only a defend Angel cause you a clout chaser, you a look a washed up entertainer sister in law. Neither you, your brother or D’Angel is current. Oonu need fi hold several seats. How falling Angel fi compare herself with Koffee? She a live ina loo, somebody please give her a next hit song please and thank you. It hurt mi when you black and a style you own as black in a derogatory manner. With you raas brown face and black body…you think you’re current? Yes cougar Angel guh through and mind yuh young gentleman with your ex husband child support..

1. toya is right, unuh black big ugly bitch jancro hate each other and fight against eah other then when people call unuh out yall want to claim innocent. yuh know toya pussy, yuh guh unda deh? no but you buy out her argument that has zerop to do with you and a cuss d woman fi spice.
      unuh a cuss dovey fi whoring ishawna weh never celbrate another woman in music because she jealous as fuck!!!
      now unuh a cuss d’angel weh never do unuh nuttn. nasty black bitches with dutty nasty lifestyle, no wonder black men hate unuh like dog because unuh mouth stink a fuck and frownzy nuh bludclaat with hate!!

2. Black hypocrisy!!!Spice and koffe is winning while your brown light skin super model friend is begging for attention and not getting it..She doesn’t even get a decent hotel or a decent booking to bring you on Toya you guys disgusting calling people black with unno black heart.

1. shut the fuck up bout black hypocrisy, unuh dog bitch gyal siddung under pink wall an trouble people every fucking day. gloves off on you bitch now deal wid it since unuh love buy out!

3. What did Spice do??? Mi did tell unuh seh nuh gi dah gyal yah nuh hype enuh. Cuz she a struggle wid har career and a latch on to everything fi har name call. Angel a hit is a hit! The only hit song u have is “Blaze” go fucking find a new one and stop blame everybody fi u downfall bitch.

4. Really though with that comment!! Toya move you bleachout face and gweh, like you aren’t black. I cannot stand some a unu…Like being lite skinned did anything fi angel….Gal go siddung..Unu have deep rooted skin color issues.

1. BIG PUSSY BEAT OUT PUSSY TOYA, THE TIME YOU A CUSS SPICE YOU GUH LOOK FI THE GAL WEH WELL HAVE UP YOU MAN INNA HOTEL ROOM A NEW YORK WAH DAY. WOIEEEEEE GAL TOYA YOU A FUCKING FOOL. KEVON DICK ALL OVA MI FREN PUSSY. TOYA GUH SIDUNG INNA YOUR 1 ROOM BITCH. TOYA A TIME NOW FI YUH SPACE OUT. 1 ROOM NAH WEAR AGAIN MAMA. KEVON BLUESKY TO MI FREN PUSSY. COME HAVE TRENGTH FI MI FREN MEK SHE CUSS YOU LIKKLE DOG SHIT. DUTTY TOYA STOP WEAR ANGEL CLOTHES.

1. bitch you sound mad as fuck., seem like yuh upset kevon dick neva ina yuh throat. since kevon dont cla9m yuh friend she is just another wash up has been fucked bitch the man move the fuck on with and publicly owning someone else. get your weak ass second class pussy the fuck oyta here monkey pussy ho because you aint hurting nobody but your fucking head bicth

5. :ngakak Mi naaa lie issa sin dis…youth look like him still a drink milky..smaddi grab di baby bakkle deh… Mi cyaah believe all nung a dis marcodean money a guh tuh jah jah…sista affi defenders of di earth dat shit cause she probably a get money tuh :ngakak Dis nuh look gud!!!.. Goods like spice all obeah it cause dis nuh mek sense no sah. :ngakak :ngakak :ngakak das why yuh get up a dress inna di pretty pretty color clothes d3m wid di misplaced age paper cause a di kids she a pree :ngakak dis is sad yuh dus give spice tings fi shell yuh… Cock up like teenager.. Mi see smaddi seh him a 19…tappi oooooo, cudda neva true oooooo.

6. Angel learned from the best; shi learn from Spice, cawz AH SHEEEEE SEH MAN AND HIM E-N-T-I-R-E GENERATION FI GET MINDING!!!!!!!!!!

7. Who can mind man like Spice? The entire family Spice mind and the bwoy still run weh left her. Spice go mash up her babyfather life and got him for herself & breed for him but the kids come out looking just like her!! Me nah ask Christ if she no vex, that’s why she seems to not be really in tune with her kids. A bayyyyy Spice a better you did go take a white trailer trash white man and mind him and breed for him. The kids might’ve came out lighter. :-*

1. exactly what the big black beast did, run dung coolie brown man fi get brown pickney dem weh come out black like midnight. fucka!!!!!!
      notice all d artist dem weh boast bout pussy ole tight, good, very good all get fuck and dump publicly by a man?
      spice
      ishawna

2. All the evidence made public have indicated that Spice is a fairly Good Mother.This is a separate Issue from her vile and disgusting behaviour, so y’all ought not to abuse ur Free speech by using it to attack Innocent kids.Oh so being black as midnight is such a bad thing??Her kids having her black skin too is really so awful??like fcuking seriously!!??

Unno know is Ppl like unno fuel the fcukery mindset that anything black nuh good…and if yuh black stay back..if yuh light /white Yuh alright smfh.Never in a million years Unno could ever get me picking up fi Splice…but this shyt Unno pull is almshouse fuckery Cuz we don’t do kids over ya,nuh care how we can’t stand di parent’s dutty ways!!Please note that these black kids are none the worse off for being born black Cuz they will be afforded every opportunity to excel even above those who have Unno preferred light skin..best believe that..gwaan thru Mumma Spice,my integrity won’t let me stand for anyone tearing dung yuh kids or your beautiful black skin in spite yUh Damn disgusting dutty ways enuh.

8. A waa do half brown half black me sure di pussy u flush outta black bitch yes am black proud black bitch a you fi go nyam shit me sure you more bbclt hungry u favour bbclt angry bird di red one wid di fuckup eyebrow thank fi makeup give likkle colour a waa do da oreo biscuit yah uneducated tramp stop using black clout chasing you are irrelevant no more lookeen fi unuh u ain’t gonna be no internet sensation round here no gwaan go wipe angel ass wid u tongue an go away dirty little dog
    I dont know you but I want to say my piece has a proud black woman
    Bye bitchies