EKA MOUSE BACK AT IT

8 thoughts on “EKA MOUSE BACK AT IT

1. A the yute from Rev’s 90s bloodstains crew who name JUNGLIST father name ERROL SHORTER ?

Eka seh ERROL SHORTER was killed in the house with Starkey

2. Thats y Starkey n Willie Hog deh wey dem dey now n u gooda soon reach deh to..but u look like u suck cock an ova suck ur madda to dat the baby sperm deh kick out n scatta u teet dem..loll

3. No sah..a mus joke dis..when last u see george phang how him fava scald daag..to how sin deh pon him n him a suffa till him join willie n starkey..loll..a one mad white oman jus ge him him hat..dis is a walking dead to rass..

4. He mever stops almost 3 videos a week cussin buju bantan an every body suck cock.an fi suck DEM madda VERY vulgar dysfunctional an PPL a talk bout we LOVE u mouse its must be WHITES CAUSE he is a DISGRACE. It lookimg like he was definitely a cock sucker

1. he said it’s a different one ..was always wondering why Junglist baby mother TRACY call one of her sons for him STARKEY