ELEPHANT MAN HOUSE REVISITED

From bulla and ketchup to water..falls and di bag a dog..And a di fus man whey love flowers more dan ooman

0 thoughts on “ELEPHANT MAN HOUSE REVISITED

1. ELE HOUSE NICE DESPITE THE CLUTTER AND THE FUNERAL HOME LOOKING FLOWERS BUT HE HAS A BIG HOUSE BEENIE DONT HAVE DRY SHIT IN HIS ASS LOL GWAAN ELE YOU SELL OFF SORRY MET YOUR HUSBAND DONT HAVE A POT TO PISS IN

1. ELE MEK SURE YUH KEEP IT JIGGY WHEN DEM WEM BOTTLE YAH REACH YUH A YUH NEXT SHOW. PUT ON DEM SAME SHOE CAUSE YUH A GUH NEED DEM FI DO DI PON DI RIVA PON DI BANK WHEN BOTTLE START RAIN ON YUH INNA YUH TIGHT YUH SKIRT. SHIZZLE YUH NZZLE YUH AGO GET BOTTLE AND YUH NEXT SHOW MEK SURE YUH HAVE YUH DOGS BATTLE WILL BE WAITIN FI YUH WI LOVE AMINAL BUT ELEPHANT INNA SKIRT MEMBA BADMA NUH DRESS LIKE GIRL.!!!!

2. why does he need 15 dogs in the house for those animals is not kept good its alot maintenance to keep dog so I guess him rich fi true

3. Ele, u house a gwan fi tru, wandah wah it look like now, caz it nuh look as colorful as it does now. Ele ketchup and spice bun, to each his own a guess? U need new frens caz u fren dem nuh respect u, if dem come a u yard and nyam out u meat/food and left di empty pot..not even wash it out. Psst, comyah Met, Metters unu notice di cute dawg Ele got seh a him shadow out all a di macho man dog dem? hehehe, or di way im gobble dung dah kisko pop deh? or di many, many bush im got seh a flowers dat im love. Ele on a more serious note, u get lemonade from lemon and wah u did got in u hand is a lime not lemonade u heard? Ele u fi wear u size, wah mek u want to mek u foot appear smallah dan it is a only woman mi hear do dem sinting deh, man always want dem foot fi look biggah, si yah puppah lawd. One more ting Ele, u couldn’t gi u granny, di woman who grow u a piece a chicken that was not nyam and left? she nuh know a weh u mouth a come from or deh guh? A wah mek u have sumuch chef or is just fi di day? U have sumuch a ebrythign except di one ting u need di most, a housekeepah. U need bout 3, (get rid a two a di chef caz not even WH have summuch), caz u need to clean up u mess of a bedroom/house. Wid such a big house u fi keep it clean man, if u can’t ford a HK mek some a u fren dem help clean up, if dem can deh nyam and sleep and ebrything else mek dem wuk off some a di food. House nuh bad still, hmm,m

1. Oh deh Ele I forgot..it don’t look like u deh pan di bank no mo, no mo,no mo, no moooooo. Look like u all figet di rivah and gone st8 a sea.

4. Metty, yuh si how quick Ele close di empty pot true him did shame DWL!!!!..some ah di poor dog dem look like dem doe even like Ele..poor jook gal ah sniff sniff roun di place fe food smrh……”I’m ah very bird lova”…uhmmmm…ok :nerd …Metty, ah Ele picky dem dat???

5. well this noh bad when you a see it pon video, but if you ever see it with you two yeye…is a sore sight, me say ele have REINDEER a the gate.

1. Lol @2 cents, waiiiiee sah. U sure a nuh during xmas time u pass by dats why u see di reindeer caz no way im coudah hab it up all di time. But den again dah pretty house wah im got u nevah know.

6. Ele house look like him raid every discount store pon Jamaica an Flatbush ave. Loll but still one of di beauty in owning your own home is dat yuh can put wateva di hell yuh want in deh.

1. tru dat Anon, 2:03, but just becaz it innah u house nuh mean u fi show it..just like how dem seh a nuh ebry ting good fi nyam good fi chat..anuh ebry ting u hab good fi show. But hey, mek im show caz it would no be on JMG fi gimi a good laff and comment pan hm, m..lol

7. Wait a wah kin’ a dolly dat heng up pan di cupboard… Cut and clear..spin yuh roll..excuse me mek me whistle an go choo

Leave a Reply to CITY LOCK Cancel reply