EVERYBADDIE A BEAT MATTEY IS WHA?

0 thoughts on “EVERYBADDIE A BEAT MATTEY IS WHA?

1. Mattey whe sey him live inna sky!!! U frequent flyer mileage suppose 2 nuff u can give u daughter a free ticket, wutliss cutlass faggyhorn

2. Metty good morn! Mi na get inna man a woman buzzinesss, my opinion I just think somethings shouldn’t b on social media enough is enough especially wen it involved kids at the end of the day is their father whether you the mom likes it. AT the end of the day is ur babies father some how at a point of ur life u going to say y did I put out so much out there as parents try work things out for the kids sake.

3. Nasty Maggie boy the tie u there talk about bounty and other people go take care of ur kid u must shame although u a dog u don’t have shame. Maggie gal u always take bout u take care of ur kids the only one u take care off is Toni Ann kids and have to gone bad pon u to get money so go sit down. Leave bounty alone take care of ur hoe bitch.

4. Mattey post a video pan ig bout dis lastnight so me don’t shock..him say when di babymada dem ask fi money an no get it pan time dem cuss him call him dead beat dad lol.. is a shame doe cuz a wudden post dat pan FB ….well we are all glad she made it to Ja to spend time with her family

5. mattey nuh mine parish period…so all him a talk bout when baby mother don’t get money they cuss,is just saving his name…I know that for sure because I know family…mattey bum straight

6. No Met..I know them personally..if you know mattey ask him which school Parish go in queens and where she lives in queens…I can tell you straight that he is not supporting his daughter Met…Met a one child him support,and everybody know..why would I tell lie on him…Her granny and uncle support her straight,not mattey…He is a bum Met..

7. Met that is what I mean..only those kids he supported…He is a jerk…I always follow your site,but never makes a comments yet until now…But you doing a good job keeping other up to date…blessings

8. MET A NUFF KIDS MATTERHORN GET AMD HE DONT TALK ABOUT THEM BECAUSE SOME OF THE MOTHERS ARE NOT INTO YHE HYPE…. He should be ashamed of him sped because him a boast bout him fly everyday and now him want him daughter stay till December to visit her family in Jamaica? Oh please you can get a ticket fi less than 500$ him is a shithouse one a dem cockroach deh… Real dutty man whe mine everybody business and feem own rotten. H have over 12 kids but only talk bout few, this has been know about him universally … Nothing new

1. but suppose when him say stay till december a because his other kids would be there..a august now how long the girl never see her mother for?

2. If him nah mine har is one. There is always court for that but in all fairness if a di mother waa see har a di mother fi buy that ticket . Mi nuh comment pan di ticket part because is not like someone died, it nuh that serious but if him nah support pan a regular basis then that is where I have the problem

9. Him need fi mine him Pickney dem all of dem at that and go fix him teeth while he’s at taking care of those kids

10. Him wah done everybody all mek vid now with him one talk….”reverse up inna yuh muma” no tony unfortunately that’s not possible ole bitch it don’t look gud

11. MATTERHORN IS A SHIT TALKER. HOW MUCH MOREPROOF DO U NEED THAT THE MAN IS A DEADBEAT. HE HAS SO MUCH KIDS AN U ONLY SEE HIM BOOSTING ABOUT 2?? DUTTY TONI STOP CHAT BOUT YUH LIVE PON PLANE WHEN U DONT EVEN LIVE NO WEH! TEK CARE A YUH YOUTHHH DEM. YOU HAVE SO MUCH TIME TO BE ONLINE DISSING UP PPL AN A CUSS LIKE YUH A SOME BIG DUTTY PUSSY GAL, YUH IS NOTHING MORE THAN A BATTY MAN AN DEAD BEAT FATHER. U PUT UP VIDEO BOUT IT WOULDNT MEK SENSE FI FLY HER DOWN UNTIL DECEMBER YET YUH TALK SEH YUH NUH BRUCK AN YUH A FREQUENT FLIGHTER. YUH A FOOL MAN. GWAN GUH FIX YUH BROWN CHIP UP TEETH DEM. YUH HAVE SO MUCH MONEY AN CANT EVEN GUH A DENTIST GUH FIX YUH NASTY TEETH DEM???? WUTLESS PUSSYHOLE. LONG TIME ME KNOW YUH IS A DEATBEAT, ANY MAN WHO LOVE CHAT SUH AN LOVE PEOPLE BUSINESS. GWAN GUH FIX UP YUH OWN BUSINESS YUH LIKKLE NASTY TEETH SHITHOUSE

12. you all knocking him for being an alleged dead beat dad….well y di careless gyal dem neva make him use boots caus dem a look a meal ticket and want hype man. ppl need fi stop blame man it takes to fi breed so blame d wukliss gyal dem as well

13. Is Apple sister child dem a talk bout shaka nuh Apple sister
    Why Apple nuh thieft a ticket fi har niece since maggi mean

14. if he is such a dead beat dad why are we just now hearing about it. The baby mother is just mad at him right now and that’s why she is writing that crap. People need to stay in dem lane and doe run een !

15. MET IF IT WAS SOMEONE ELSE I WOULD NOT SAY ANYTIING BUT THIS NASTY MOUTH MANPAULA NASTY UP EVERYBODY AND HIM BRAG AMD BOAST LIKE THERES NO TOMORROW. Him always in a hotel a MEK video…!!! Faggothorn a weh u live??? What’s your address? You been doing this mike thing for years what have you accomplished? Or what are your long te goals? And that Instagram bullshit you keep up everyday that shit don’t look good for man, I don’t care how you put it … Be man, get some morals look into yourself … Take some time away and reevaluate…. And me know you over here all day all nite… You open and lock JMG

16. If di man did wuklis she wudda post it long time. Some a unu woman a dead beat mumma too. If di father cyaa buy it use your money buy it. Plus summer done, weh yaa send pikni ere fa?? Nutn nuh wrong if she come December. Some a unu woman need fi go easy n keep unu business to unuself. Facebook neva need fi know dis.

17. It’s not the end of August so why the child should wait until December when ticket high like wah? Is longtime he get that child and from her birth he been cussing her mother. She love hype man yes but she don’t cuss Andy or Oney publicly like how she style Mattey. Mattey really get her cross. In order to claim best Daddy title, the whole of the Pinckney dem affi be in agreement. Mattey you a half ass Daddy

18. TONI ONLY WAY WE AGO BELIVE SEH YUH LIVE SOMEWHERE IS WHEN U VIDEO YOUR HOUSE LIKE HOW YUH EVER A MEK VIDEO A CLASS UP PPL..ITS NOT THE END OF AUGUST, U COULD OF BOUGHT THE CHILD A TICKET! HALF AS DADDY

19. You see what the post said him never buy her ticket that’s all so if him never a mine r why it never said that too ? Some of you mothers have taking care of a child twisted because once him give r money then use it fi wat u want her to have don’t expect him fi give money fi take care of her an den a ask him fi buy ticket when as unuh seh is her fam she want to go see not him . An the mother has no right to post this on social media cause it don’t look good on her either cause if anything it shows she breed fi a dead beat that mi sure she know was a dead beat before she breed fi him not saying he is caz I don’t know him r her but it’s never a good way to deal with the situation if him not taking care a him kids then take him to court …..

20. mi nah laugh, becaz mi never now ooman can breed ooman
    shaka and all a di careless ooman dem wey breed fi matterhorn need fi shot with shit, but again shaka a maxcut apple sista wat we expect, matterhorn only pose with de jacket dem pan after dark a dont no how dem drink a cup a tea, but again jacket not warein a blazar a wear now suh see if 1 a unno maxcut gal can find a blazae can fit her

1. LisaLopes
      on December 5, 2014 at 12:12 am – Reply
      CORRECTION MATTERHORN HAS 8 KIDS NOW. HE HAD ONE ON JULY 2014 . THE BABY IS 3 MONTHS NOW LIVING IN NY . DONT KNOW THE MOTHER . HIM JUST AH WALK AN SPREAD HIM SEED SUH . Half as daddy not taking care of your kids.

21. Sorry but I don’t see how woman sleep wid Matterhorn.. Dat big mumma lashy. Ain’t nothing sexy bout him. Him look gay and trace like any gal lap frack tail gal Pickney. Nosah. Muheeeen

22. CORRECTION MATTERHORN HAS 8 KIDS NOW. HE HAD ONE ON JULY 2014 . THE BABY IS 3 MONTHS NOW LIVING IN NY . DONT KNOW THE MOTHER . HIM JUST AH WALK AN SPREAD HIM SEED SUH . Half as daddy not taking care of your kids.

Leave a Reply to Nosah Cancel reply