EVERYBADDIE A MEK TALK UP VIDEO NUNG?

0 thoughts on “EVERYBADDIE A MEK TALK UP VIDEO NUNG?

1. meeeet!!! u know a di odda day mi mek fi ask u bout diss girl!!

cuz di last time she was on di wall, she was having breakdown.

talk di tings dem paris, sum gal a man desparado round ere!!!

1. met mi glad she ok, cuz i was worried about har mental state di odda day.

mi agree 100% wid weh she seh, mi si my fadda a mind my madda, mi si man a mind every oman inna mi family, a part a mi culture and i am not ashamed of it.

u can’t seh u deh wid a man yet u a mind him, a man frame dat, a batt-y man alone tek minding. an a low self esteem gal mind man, i make no apologies for my statement.

1. mi tiad fi hear bout ooman a mind man dem sick inna dem bloodclaat head. a man provides unless he ain’t one.

1. These men not mining because the old miners giving birth to them. they only know bout mommy pampering daddy……

2. Agree!! But a lot the singer a the song writer. They be talking from experience. You calling a gal a whore and wet your legs left open

1. i don’t know how she equates a woman minding a man as a whore, i didn’t understand that.

but i guess she naah chat in general, i feel she a throw wud offa sumbody specific.

call name paris call name !!!

1. a dat me a wonda, how she fi a write out har ting and it suppose to flow freely. mi neva like dah one yah. dah talk up yah sad bad.

2. While she a worry bout wah woman a buy man , why her man couldn’t buy her better quality weave?? My hat one very distracting . Step away from the camera next time it make you look swell like when you throw salt on bull frog

1. rahtid she draw fi taxsiiiiiiiii :ngakak a gwine deddddddd met paris nuh ramp wid di video ting deh enuh mi nuh able

2. mi nuh wah she cum ova yah enuh caw mi neva seh anythingggggggggg….ooo dat is all…cassen seh :takut mi nuh able yuh ere how mi a wahn shani

but wait shani weh yuh call it? new werd? “B” :hammer

3. Is she reading from a script? :bingung also what is that around her neck? tek it off paris it too heavy, ah it ah slow down yuh breathing mek yah talk suh oo :tkp
    Auntie Metty :peluk

1. morning oooooooooooo :peluk
      mi nephew tek up a new rerd B———–HAVE a gwine drap it dis mawnin pan miself
      Metty metz B——————-HAVEEEEE
      I is beez—havin :shutup:

4. Fi real, she look like she ah read something whe she write down! Never once she look up inna di camera & give eye contact! But whe she ah say ah truth! Mi caan bother wid dem role reversal yah! Better mi single & cobweb full up inna mi hole before mi start mind man!

1. It no matter whey she still have,is how she get it, she say she nah mine no man ,ah man mine she ,that’s what important,

5. Paris ,me second you, me no like meen man ,and when them start look me ,ah it fuss me throw pon den say me no like mean man ,cause you have that meen look! Me grow see my father too a provide fi him family ,so me nah mek things and time change that, you go Paris!

6. Yuh memba di books weh we used to read inna primary school weh used to seh
    “I am a boy” and ‘See Roy run” ah so Paris sound.. Like when pickney ah [ractice fi read……” I am big” “see my bag here” oo
    :ngacir2 :ngacir2 :tkp :tkp :tkp :tkp :tkp
    *Mi did ah try b_______________have but it nain rerk” sarry

7. Yes, it does matter. That’s why I ask if she still have her house, car, and shop. Because a worthless girl don’t know how to keep it. Now if she is wifey, she will still have all that she mentioned. Worthless gal don’t know how to care for the finest things in life. A wife don’t need to show off. Plus if a woman is wife, both man and woman, wife and husband will maintain, the house, car, and shop. So she need to revisit what is worthless.

8. Yes, it does matter. That’s why I ask if she still have her house, car, and shop. Because a worthless girl don’t know how to keep it. Now if she is wifey, she will still have all that she mentioned. Worthless gal don’t know how to care for the finest things in life. A wife don’t need to show off. Plus if a woman is wife, both man and woman, wife and husband will maintain, the house, car, and shop. So she need to revisit what is worthless.

She’s not reading from anything, it looks like it’s the way the camera phone is set. I’m glad she’s fine, but she’s talking nonsense

9. Paris stop bloodcleeeeet lie yuh duh hair inna one pop down shop pon utica & yuh live inna one bedroom apartment……not saying nothing wrong with that,,,,,,but stop chat fu**kryyyyy pon de people them social media!!!!!!!!!!

10. I agree wid Paris, them gal yere provide a lavish life style for the men them, gone is the days when the men take care of the house hold, gal in completion fi c who can mine the man the best, the gal them thief down to salt now a days fi make sure man eat big food, all bills paid via them man mascot, them ole man door mat get so ignorant, mi sorry the new generations of fools, the suppose to be the head of the woman, now them boy yere tun woman foot bottom

11. Munchie a u paris a chat why yuh guh kotch a de gal yawd inna wah day yah nd f**k de ppl dem man wid out collect’n a mek yuh cum suh muchie ..if i laff in yah tideh yuh c but paris yuh repeat de sed shit through out the whole video deh doah mama..it bun yuh heart man mumz :nerd

12. sooooooooo……its a jamaican cultural thing for a woman to be with a man only if he can provide for her financially??…….ok then, so no one will be upset if i say jamaican women are only just a set of gold diggers or in the worst case scenario nothing but a bunch of whores….that what i learned from this video and the comments…..i thought the man dat supposed to mind yuh is yuh fadda and den later in life yuh and yuh boyfriend/life partner/husband supposed to help each odda (even doah we understand di man is supposed to be the bread winner)……and now we also understand why dese young men sell drugs and scam ppl……….because education takes a long time to pay off and if you want a hot jamaican gyal yuh haffi have money fi pay dung pon it and den some…..but dats why mi no deal wid woman whe come from di ghetto….cause dem no have no raas sense and understand say di man whe go school fi 8 yrs and have a masters degree will make $100k + for life vs di likkle hustla who will make a quick million lose it all overnight and spend 25yrs in jail…..welcome to whoredom 2013…jamaican edition….and like i said….this is what i inferred from the video and the comments so aarrrmmm…who want bex, bex…….lol

1. dem topic yah always mash ur corn.

yes mr dicky, true gal a mine u an wi ova yah mek u feel sum type a way cuz wi a trample pon ur manhood as sum1 taking mining from a oman.

but dicky, u are mixing up di ting, cuz u a kid urself if you tink seh a upper class oman ago pick up a man weh cyaah do a ting fi har. di only upper class women who do these type of things are the grannies who fah nerves inna har ole dead so she pick up a young boy fi ram out har ole mek she get back sum kinda feeling, an juss fi dat she wi mine him. or di fatties weh no rich man like harself naah fart pon, or di uglys weh self esteem low.

13. Yes, gone are the days when man use to mine woman. That must only be in the dancehall world. There are still men who are providers. But if the man lose his job and can’t provide? So the woman will go and f**k pon him then. Come explain this here Paris. What if the man lose him work, and can’t buy you the finest things in life for a couple of months. Poor mon. Lol . True this topic is at hand I needs to knooooooo

1. if your man falls on hard times, and you have to pick up the slack, that is different.

what we are talking about, are the women who use the mining to get a man or to keep a man, thats the issue

14. Them things get mi so ignorant till type mi foolishness, the man suppose to take care of the woman, weather she is wife yes or no, is nuff of the wife them a mine the man, and living a lie, stop pretend say the husband a tek care of home when it’s the other way around, uno too trifling and lie, uno affi work so hard to keep the roof over uno head, I don’t know how sum a uno nuh drop down dead, sake a wuk kill uno, low the girl she is talking the truth, even if she write it down, is time we woman give back the man the pants, or give them the draws, mi not mining no man, except is mi son

15. Real talk my girl….a pure cocky partner and who can freak di best a run di place….dem big woman and some little wutless gal bout di place dem do everything fi tek yu man from yu….now a days dem man ya worst dan di gal dem di way how dem love beg and always want some weh fi live…a we women have to put a stop to it…dem a look a second mumma…wi money fi spend pon wi pickney wi house and wi self…mi use to see my father put dung money pon di dresser every two wk when him get him pay,but dem johncrow ya now a days want know how much money yu a mek fi start plan out weh dem ago do wid it…but mi deh fi dem….cause as dem start beg me start beg to…

16. IF he was the provider and he lost his job, then that is a total different case, but remember that is not the contention here, so don’t twist the argument and swing it else where, we a chat about the man teh- teh dem, moscot, , man clown suit, weh a provide from the get go for the man them, suh baddie cum wid the nonsence

17. Ok, me never meet them kind of man yet. Go on wid the teh teh mon dem. so they are specifically talking about those shatta shatta hustling youth. If them kind of mon shi ah talk bout then fine. Carry on. Mi nah look pon dem mon anyways.

18. I can not, and I will not, take side with no low self esteem wife or concubine that feel like them must turn them self into a m, and play man role, y father takes care of my mother, I learned fro that, plus to top it off, it’s biblical principle for the man to do it, not me, am used to having a man take care of me, so I am angry fi them man poppy show yere mi nuh know how them sleep wid them so call man gal yah

19. SRRY TO SAY BUT ME GROW UP COME SEE MY FATHER AND MADDA A PROVIDE FI DEM 5 PICKNEY…So yuh betta go plant coco OOOOOO …DEM DAYS DEY DUNG GAL MAJORITY A DEM MAN YAH WANT A WOMAN WHA CAN MEET DEM 50/50 AND THIS STIGMA ONLY LIES IN MOSTLY JAMAICA PEOPLE….YUH CANT TRY DAT WID DEMA YANKEE YAH AND NUFF OTHER PEOPLE YUH HAFFI HEPL MEK BREAD IF YUH WANT BRUCK BREAD DAZ WHY NUFF A UNO WI F-UCK ALL 10 MAN FI DI WEEK FI UP KEEP…

20. .First thing this type of lifestyle is only for certain sects of people mostly the ones who are uneducated but think they are educated…lol.. a ediot gal mek man mine dem like dem a pickney.but i do understand its a ghetto mentality thingy…Girls in the ghetto are taught to f88k him because the has money of he has a good job while girls from other areas are told to get ur education and try to be independent so it all depends on the type of mentality u have..This also helps to mash up the societies value..Mi neva see inna di the bible wey god sey woman nuffi work yuh haffi show mi da part dey,.

21. .First thing this type of lifestyle is only for certain sects of people mostly the ones who are uneducated but think they are educated…lol.. a ediot gal mek man mine dem like dem a pickney.but i do understand its a ghetto mentality thingy…Girls in the ghetto are taught to f88k him because the has money of he has a good job while girls from other areas are told to get ur education and try to be independent so it all depends on the type of mentality u have..This also helps to mash up the societies value..Mi neva see inna di the bible wey god sey woman nuffi work yuh haffi show mi da part dey,.

22. Srry to say but most of the women that have this mentality comes from lack of education and skills because if u don’t have any of the above u will certainly need a man to mine u of course …POOR GHETTO HOES THEY NEED TO GET IT TOGETHER!..

23. sKETEL BOMB FI YUH NAME ALONE YELLS IT ALL,YUH AGO NEED SOMEBODY FI MINE U MI UNDERSTAND DARLIN…DAZ WHY WOMAN TEK WEY NUFFA FA UNO MAN DEM MORE TIME,A CERTAIN MAN NUH LIKE SE WOMAN PROGRESS..IF U HAVE A REAL YUTE INNA YUH LIFE HIM AGO MEK YUH KNOW SEY BABES GO LOOK A BLO–D CLOT WERK AND STOP WATCH MI POCKET WHEN MI GO OUT,MI ALONE FI A SPEN EVERYTIME SO. AND A NUH LIKE SEY WHEN MI AND YUH DONE F-CK MI COCKY LINE WID GOLD AND DIAMOND A DI SAME F**K…KMT..

24. u know mi realize sumting, di ppl dem weh luv bawl out bout uneducated and luv talk bout ghetto diss and ghetto dat are always a sad case. why i say this? because fi educated ppl (cuz they must consider themselves to be) dem lack understanding.

reading without understanding is futile reading, and makes the most educated among us, look and sound ridiculous.

25. beyonce coulda sey she a go mek jay z mine her but no she go turn a mega superstar fi herself…BIG UP MI INDEPENDENT LADIES WHA NUH HAFFI WAIT PON A BWOY FI BUT DEM A DRAWS OOOOOOOOO.

1. yuh sound so f**k’n stupid betta yet yuh write like smaddy weh nah nuh kine a phuck’n sense de man meet de ooman as is how de rass yuh knw wah gwaan inna dem life dem devum knw wi exist tuh rass use yuh parents as reference nd not ppl weh yuh only hear bout spare us the rubbish bout she seh no,kmft

26. yes lundy and zervah uno tek mi on now,un can come offa di education argument because nuh a wi a huh minister of education nor work in that area…wha mi have fi sey is simple dis..
    A WUTLISS WOMAN MEK MAN MINE DEM AND A WUTLISS MAN MEK WOMAN MINE DEM…
    MI DUN CHAT!!!

1. puxxy nuh baddah wid me enuh caw mi neva call no name but due to ow yuh edikated baddd yuh pik up mi argument but a beg yuh spit it out befor it choke yuh

27. suh it tek education nung fe knw weh yuh want out of a relationship wid a man…..mi sey mi bloodclaat finga a jump tideh but mi a skip chue real real hard nd a bend it fi jus nuh guh hard….a nuff a wi muma dont eben knw weh bloodclaat primary school gate luk like but street smarts nd determination allow dem nuffi fi mek nuff a wi head dung de path dem did,a nuff a wi muma a bloodclaat dawg nd she will neva mek wi know dat ..mek a relax cuz mi a start up

28. start up lady start up..
    Respect to the hard working ladies out there that help to support the house hold mentally,spiritually and financially we all need ur help to make the society a better place..

1. an educated fool only argue wid fools and becomes more than the phucking fool unno fe bloodclaat gweh wid unno degrading bomboclaat self nd so wat if she phucking dunce dont dat can work pon cuz she anuh bloodclaat dead like she sey A WEH SHE GROW AND C ..LISTEN TUH WEH DE GAL NUH PICK OUT WEH YUH WANT TUH SHE AV POINTS ND SHE AV SOME WEH NEED FE WORK PON CUZ A SHE PREE NUFF A IT WRONG

29. yuh can know di people dem wha don’t,ever,and will never have a job,dem want man mine dem like likkle pickney all di days a dem life…MI GRANNY WOULDA SEY SHE SMELL WUUUTLISSSS!.LOL..

30. weh yuh fe duh dung a scan yuh masters on relationship 101 sen give met cuz yuh knw more dan more nd a yuh a miss knw it all..sick a sum unno more time

31. cuss till yuh blue like Lavish..lol..
    mi sey..
    MAN FI WUK
    WOMAN FI WUK..
    # team man+woman..
    abayyyyyyyyyyyyyy a nuh ebribody wutlisss like uno and uno mumma..

1. suh chue mi muma refuse fe swallow yuh from outta yuh fada at de appointed time she wukliss nung..well tell fe yuh cruff wan weh slowly did congrats

32. Hoghead you hear your name, you is one of the ugly line backer them, you mine man str8888888888, that’s why it a bun you so, you is a dam man clown, I am a working class woman, and a man still have to pay for my up keep, mi look good and my taste high, and I am not modeling with a man for nothing, if me have to have half of my earnings I rather be alone, is better you did say 75/25 it’s monkey like you provide house and car give man, who is uneducated me or you, you f**king dumb, fi a support this mentality, go back to school because you don’t start learn any thing yet.

33. Wah she a talk bout a real ting…..but a stale secret. A long time dem tings yah a gwaan. But mi blame di ooman dem weh luv jump up an talk bout “Mi independent”…..an dem walk around wid dem stethescope round dem neck an quick fi showoff how much money dem a mek. It’s not right but a reality. Nowadays as a man meet yuh di fuss’ ting him ask “Wha kinda work yuh do…yuh a Nurse”? No pussyhole…..mi unemployed wid 3 faddaless kids….a wha?? Dem lucky. Mi naw mine none. But a mi alone a wonda how Paris mout a chump water suh. She talk like she have in false teet. Lawd.

34. I think we need a genocide to get rid of certain people…Di man dem who feel sey gal fi mine dem fi go pon shooting range and di woman dem wha feel sey man fi mine dem fi go pon di range sometime.. KILL DEM A LL AND DUN as why world boss sey…daz why so much sodomite and batty boy deya..

35. Dutty broad back Hoghead, you and u mumma mine man, it bun u say we uneducated, and you bright like morning star but yet still you don’t get these dunce girls ratings. a we say man fi spend on pon woman, guh chuck through glass, is not we tell you and u mumma fi tun man foot rag. man have to mine like him glad.

36. all yuh haffi duh a keep read’n mi words dem same way and taste my thoughts yuh dumb phuck…maybe den yuh wi c weh chat bout a weh yuh a type bout..slow tuh understand’n is wah a unno downfall

37. simplicity yuh a look somebody fi cuss wid ‘typical ghetto gal’
    mi caan cuss but mi know sey.
    WOMAN FI WERK …
    MAN FI WERK..A WUTLISS PEOPLE MEK PEOPLE MINE DEM ALL OUT LIKE DEM A BABY..

1. pus-c abiding city caan cure waan cure germs mi did step tuh yuh dutty bloodclaat wid nuh cuss’n …yuh sey a ting mi sey mi pawt but yuh reach all de way up unda mi bloodclaat muma dats mi haffi fish yuh out suh nung mi wrong…guh read weh mi been a sey nan nuh sense whore…cum spit education inna mi mek a vomit out sense pon yuh nastiness phuck awf man..yuh dark like mi pus-c creases kmft

38. SABRINA WHO A WASTE LIKE YOU? IF YUH DID KNOW HOW MUCH STAR INNA DI AMERICAN FLAG OUT A JFK DI DAY WHEN DI IMMIGRATION
    OFFICER ASK YUH, YUH LIFE WOULDN’T MASH UP. YUH GET A BEDROOM SET AND ONE SHOP FROM JAGGA B, WHEN YUH LOSE CAUSE YUH COULDN’T KEEP UP WID THE RENT OTHER THAN THAT WHICH MAN EVA MINE YUH? YUH SISTA SANDY TEK A CHANCE PON YUH AND LOOK HOW YUH COME BACK A FARRIN AND A DO WID IT?

SANDY TUN CHRISTIAN MARRIED AND A TRY WID YUH AND ALL A DAT YUH NAH CHANGE, STOP VEX WID PPL ITS NOBODY FAULT YUH LEFF FARRIN AS SABRINA PREPS
    AND COME BACK AS PARIS INNA COCK OFF SKIRT AND SEQUINS BOOTS A DO HAR PON UTICA. STOP TALK LIVE UP AND GO LEARN DI AMERICAN HISTORY FI YUH NEXT TRIP THROUGH JFK.

39. sketel bomb yuh wutliss like bar stool…
    yuh beta move from yaso and go chop concrete…
    mi never sey me and my mumma mine man mi sey mi grow come see my parents providing for their family so don’t get it twisted…

40. Mi see sumone mek a post pan IG di odda day a cuss out di ooman dem who a talk bout ” All I need is a good man, I can finance myself”……And mi agree wid di person who a cuss dem. Cuss dem yes….cause when a man hear dat now…..what him fi really tink. Dem luv talk bout indepedent and independence refers to alot of tings….not just money. Dem tok showoff aan a mek it bad fi all ooman. Kmt. Dem luckkkkky. To each his own.

41. Miss educated lady, with all your education a man still don’t think you are worth his all, you should be ashamed of your self as a woman you are not worth a man giving you his 100

42. nuh ask mi bout huh 100 a nuh maths class dis..
    MI SEY
    MAN FI WUK
    WOMAN FI WUK
    DAT A MI ARGUMENT
    A WUTLISS PEOPLE MEK PEOPLE MID DEM..
    wha else yuh want know shitel bomb?

1. dont get sick enuh…mek sure at no time in life yuh nuh inna wants cuz a unno weh play big wen unno fall unno fall hard //tuff head “it” yah nah get it….dere sud be no 50/50 it sud be 100/100 a man fe knw seh weh him a duh him nuh affi dweet cuz him ooman can but chue she allow him tuh it makes him feel evn more than a man nd vice verse…its not about mining …woman fe have dem independence 1 million percent but mek de man duh him pawt nd feel a bit like a depend pon him wen she not nd him knw she not….clown!

43. all mi sey is woman fi werk to and it coming like mi step pon some people corn….so what if every woman inna di world did a wait pon man fi mine dem how di place would run?
    mi nuh want no witless people answer mi cause uno bias nuh rass can the real ladies with a job comment plz thx..

1. at what time did dat email bout mi not work’n reach yuh mumz? a beg yuh send it tuh me mek a c if mi can file unemployment while mi a seek a next or betta yet send mi a recommendation

44. Dutty gal Hoghead, me very refine, and smooth like silk, man a mine from me born, (meaning my father first) and every man that I go with after that, I am a spoiled wife, I will have you to know I am married, so get that shit in your hog brains, I am not into no half and half with no man, my husband blog here to, so I don’t care, I am not putting my mouth a ground, you need to do what you doing because you full up of fault, me born good, not even stretch mark nuh deh pon my body, suh a boy have to do for this Queen, guh nyum shit out a hog mouth now. a hog a u mumma

45. all mi haffi is dis…UNNUH GWAAN TALK N MINE WAT UNNUH SAYIN OOOOOOOOOOOO CAW MI NUH WAH PARIS MEK NO MOR VIDEO..PLEAZE N TANX :ngakak

1. This is today’s topic (she sey) lol you must know sey she going to make one tomorrow or ah next day…maybe how much stars on the flag will be the next one

46. look yere gal mi have JOB, suh that is why I can answer you, my job have nothing to do with a man, and as independent as you is I can tell you I have way more than you in this life, and it’s a man that gave me what I have, trust me on that.

1. tonx cuz de freeze inna yuh mouth nuh nawmal,tek time swallow mi plz nd tonx no biting nd chew’n edah..who yuh want present fe watch yuh tek mi inna yuh 6 ft 6 throat :nerd

so educated yet yuh here a argue wid de uned’

1. mi see sey misery lub company a think mi accompany yuh long enough nd nuh de wan weh ago tell yuh sey mi a rn,lpn,cna,accountant yuh see as long as mi a get a check wid mi name spell properly pon it and it have mi rite amount a money nd it nah bounce mi very much happy wid me paying JOB

47. is not my funeral, is yours, because from you come in this world, you mean to tell me say a man never see it fit to take care of you 100% ma you dead and bury and your head stone cannot be found, not one man, never love you enough? girl your thing tun dung, memba this now mi Sketel a tell you, not even like the man dem in your life, like you, a bare hate u get, you mek me as a dunce gal get love, you too educated that’s what happen to you, ole fart

48. listen to mi @simply, @sketel bam and @observer, unno don’t ansa a soul pon yah, it no worth it. cuz dem ppl yah always talk outta dem ass an when wi small shit. dem seh a we sh-it.

i realise seh is not reading alone is fundamental, but reading wid understanding is. di girl at no point said she no work, she neva at no time seh she sidung a har yard an wait pon man. she seh man give har shop, she had har skill before and was working, and a man si har worth and help har fi get har own, which is right.

so mi no know where dese rhode scholars get seh di girl a whore out har pus-sy fi money an a sidung a wait pon man.

di way dem brite, educated and upper class, dem can hear tings weh di gal no seh to rass dwl

BIG UP USELF PARIS, ALL WHEN U DUNCE U STILL HAVE MORE SENSE DAN SUM A DEM EINSTEIN YAH!!!

49. You dutty hoghead, monkey best friend, it hurt yuh to the core of your heart, how u hear these uneducated girls like me have man that give 100 of their all to us, and you can’t understand why you have to work and have put your half, so that’s why u mad, but hear this, die-die-die fi you

1. is pity yah caan shell dung a propa cuss out,yuh mi wuda wicked fe guh hard pon yuh doah cuz yah try nd it only prove sey yuh is a rass pretender yuh just as bloodclaat dunce as me ….no a mek yuh ungrateful suh tuh who yuh really is batta foot gal a mek yah run frm it wen it nah run frm yuh,cum on nung man :ngakak

50. Thanks Lundun, miss hog head think nice round yah, suh she wrap we up with her over rated educated self acclaimed self, she listen without understanding, what if it write Paris it, this dum mother fuka would never comprehend it in a million years, and it’s them who went to Harvard not me.

51. Met a yah suh nice….lol…hoghead yu a confuse mi tho…..all me haffi seh is a man is suppose to be a provider….mi nuh in a di 50/50 ting wid nuh man…after a nuh roommate mi a look….yes wi independent yes but a bwoy still haffi show seh a him a di head a di house…some bwoy want yu spend yu money and still want run tings but not in my cabinet a ra…..sass….. Anytime dem start talk dem problem mi start talk mine to suh dem betta keep it moving and don’t stop round here suh…

52. F–K PARIS and her sad video,mi hear and mi huh care wha she a chat bout,,MI SEY MAN FI WUK,WOMAN FI WUK,AND A WUTLISS PEOPLE MEK PEOPLE MIND DEM ALL OUT…
    nuffa uno man a batty man so dem wi f**k all man fi mine uno..INDEPENDENT LADIES MI SEY TR8888..

53. mad tuff hoghead, we are not dependent on no man, but we are worth so much to the men in our lives, so they have no problem to foot the bills 100% roger that, how u so bright and can’t understand something as simple as this, and u want me to tell some thing else, you a mine your man 100% that why you having so much trouble with this.

1. smaddy did haffi pave de way fe top notch likka yuh suh hurry up tell me tonx and adress mi as mrs tuh mi tittle mi wuk hard fe it

54. We will always be here, this is the :babi: voice of conscience playing like a tape recorder in you tuff head( STOP MINE THE MAN) lol :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: :babi: :hammer

55. MI LIKE HOW YUH SEY DA PART YAH ‘worth so much to the men in our lives’…A HOW UNO CAN BAT UP AND KETCH MAN SO LIKE POLICE JEEP..LOL….LAAAKS MAN UNO NEED A PUSSY MECHANIC FI BACK UP DI OLE CROTCHIZ MILAGE..

56. dwrcl a how de wuklissness a beat yuh bad suh :ngakak :ngakak

cum up inna merriment yah nung wid sup’m new yuh almost shame wi …yuh knw a pure laff mi a laff doah a you sey dun dem nuh chue

1. simply yuh nuh ere fi dun nung? plus it luk like words a dun pon dem dem draw fi emoticons…dun nung man…doah seh anedda wurdddddd

57. dunce head gal sketel bomb nuh try yu did a f**k inna toilet when school a gwaan yuh still huh haffi show up yuh dunce self so..which part yuh hear or si me write sey mi mine man…kmt..dat huh mek it my girl talk facts and stop talk fart..

58. Gal show me weh your good pussy give you, nada, zero, zippo, zilch, mines give me, house and land, and God knows I am not telling no lies about it, so have to big up every woman that recognize them worth. Get some thing to show, not just the children, but some thing worth your time on your back, I hope you will realize that you are wuthliss one here, not me. I did not waste my time f**king for nothing, and have produce no half of nothing. I got it all.

59. You is a hog, u can tek the hog out the mud, but u can’t tek the mud out the hog, I have no more time to waste on this man fool, I done get what I deserve of the men in my life, so miseducated continue to werk and fork out your half u hear, bye, good luck, all the best to you mam.

60. ye just like how yuh can tek di bomb out the sketel but yuh can’t tek di sketel outta di bomb..lol..yuh waste enough time already being wutliss…all the best to u silver digga..lol…

61. Mi nah argue r apart of the argument but hoghead wit all ur references to farming n such peak mi interest u grow up on a farm??? Memba now I’m not in the previous debate mi just curious

62. Well being that mi no so edumacated I automatically figured a so yam spell eno plus up top she made reference to coco n bake bread

63. It’s going to be 2014 and ppl still living in the past. Yes, Sabrina father use to mine her mother, but Sabrina said her mother treat her father bad, Sabrina has accused her mother of killing off her father. Okay, let’s get this clear. Sabrina is stating that man should mine woman. I understand this part. But why would Sabrina breed again from a man who beats her for her things and steal money from her first child. Yes, there are big, ugly, short, stink, big pussy gal out there that are mining man out there. Yes, there are man who will only talk to woman who,will mine them, it’s sad, and some woman who are afraid to lose them man to other woman and will mine the man. They need to stop. But it’s only the thuggy, thug looking man who are full up of tattoo up to their eyeball who cannot find a decent 9-5 and need woman to help them because they have no ambition. I will not raise my son to only mine woman. Both my parents had a part in the household. Some ppl feel seh man if mine woman , yes the man is the strength, but if the man take everything in his hands you will run the man eventually to a progressive woman who will allow the man to save for a rainy day. I don’t agree with the notion that man if mine woman, when education is rampant these days. I can see back in the days, but nowadays there’s not excuse if ppl fi depend on the opposite sex unless them handicap. Man fi love them dem woman unconditionally and will not material things get in the way of a relationship. Nuff woman back in the days, use to f**k Nuff man just to get a mining, and me know Nuff big woman who use to do that, that’s way there was Nuff jacket them time there. Every woman from back in the days a f**k a money man if furnish dem house, open store and buy car. But in the end, the woMan get label as whores, because them open dem legs for every money man they see, with the mentality man if mine woman. That is Sabrina mentality, because shi ah mek up things because man left har fi a next woman and now she clAim seh woman ah mine man or her next argument is woman suck cocky. When Jagga b give her things, she tek Jagga b for a fool and f**k a next man pon Jagga b, yes, so she was not an angel. Sabrina is a girl who just want man for dem money and when man don’t give it to her she will f**k pon the man, typical f**k box. So when this argement about man if mine woman come up, it’s for the f**k box dem who need to f**k 3 man to live a lavish life, because the dancehall man don’t have dry shit in dem batty. And the man dem who have standards will not carry a girl like Sabrina to his home, because she’s not the type to bring home to mama. She has high standards of what level of a money man she will f**k. This is just for these small mind folks. No man will mine a woman who just want to get money and don’t know how to cook or clean. To each his own, but man don’t mine woman who f**k down the place and ah gwan like them pussy is the tightest and them know seh dem just f**k jack for rent money. Worthless goal mine man, but a whoring goal just f**k for money and because mining in life is for free. This is so funny, woman ah mine mine, and woman feel seh it’s a man full time job if I man to mine woman.

64. Real man takes care of home…..reguardless of spouse income….Das y when my husband say…him wan 2 n 3round..mi charge fi di over excess…him can choose to not pay…..but not dig out my pink…..married 6yrs n counting…him can leave at anytime(man is like dat all when u good like gold).but mi collect my pension on di job…..love him to bits….but sometime life throws curve balls.@hoghead…god say man fi provide……yes mi ave a job n save mine…..dat don’t mean if my hubby sey lend mi 500$ Or pick up a item while shopping or sentimental gifts I won’t…but di funny part bout it is him caan beg mi……mi nah mine no long cocky man….yes hoghead mi sell my husband sex……so call me what u want…….FOH.bout 50/50.ano mi roommate.

65. bwoy sumtime if dem shorten dem storybook mi wi caw read it but mi nuh too ovastan big paragraph…mi mean large :nohope:

66. Thank you @Jamiaican, you understand the thing very well, gift I will give, very expensive ones too because he deserves the best, because he is a real man, if I wanted to split my bills in half, I would draw for a roommate, not a husband.

67. Lawd any body who know sabrina knows a bear hype and lie she a chat. Girl get your act together and stop chat foolishness! You have your Pitney dem fi mine

68. ANONYMUS TALK DI FACTS AND TUFF HEAD ZERVAH CAAN UNDERSTAND BUT SHE A CUSS MI SEY MI SPELL YAM WRONG…SRRY MY GIRL IT WAS THE
    KEYBOARD MI MEK A MISTAKE PON AN DAT HAPPEN TO EVERYBADDI ONCE YUH A TYPE SO YUH LOOOU WID DAH ARGUMENT DEY GO SI DUNG AN LEARN FI READ LOGICS.

1. puxxy you an anonymous cum suxx mihhhhhhhhh aftah anuh skool mi deh fuxx hav time fi read paragraph…framm mawnin dem a skool you an yuh nuh get it suh why mi fi cum lread dis storybook…mi tel framm mwnin fi low mi outtah yuh argument biitch caw mi nuh see yuh…all mi duh is tel my bloggaz fren dem fi dun caw yuh hed tuff n yuh naw dunnnn..yuh on an on like prize a put up fi who hav laas word…set a straw if aftah yuh dun yuh nuh taste nutten mor…SET A STRAWWWWWWW please an tanx

69. SEKKLE JAMAICAN..A MANTO YUH HAVE..LOL…GO TRU AND MEK CASE GWAAN CAUSE SOME A UNO PUXXY PENSION ONLY HAVE 1 ZERO BACKA IT OOOOOOO.

70. YES TAWKCHUET MI BORN PON DI FARM GROW PON IT AND MI STILL DEYA PON IT RIGHT NOW,SRRY FI SPELL YAM WRONG IF A DAT ADI PROBLEM BUT IS A MISTAKE MI MEK PON DI KEYBOARD AND DAT HAPPEN TO EVERYBODY SO NUH BAADA GWAAN LIKE A SPELLING BEE WE DEY..WHA ELSE YUH WAAN KNOW LADY?

71. zervah yuh bury yuh own self wid yuh dub plate because a u fuss did a gwaan like a school wi dey,a u fuss point out sey mi spell YAM wrong so move from yaso and go wey yuh a cant bout last word yuh can’t put no limit pon my words dem causen sey mi naw pay tax fi chat so a better yuh drink yuh milk a gwaan a yuh puss bed.thx.

1. puxxy reward naw gi weh fi cuss words r chune suh yuh caw dun now…yuh a gwaan like yuh caw cuss everybaddie bout yah…yuh caw hav di laas word caw yuh nuh own jmg…dats #1, #2 puxxy mi a talk to chuet caw she ask if yuh grow pon farm :ngakak mi tel anuh yam a YAW suh ded pon dat…mi nuh argue wid jackass caw dem wi beat yuh wid experience…yuh soun like a chile wid dis bag a high skool cuss words…but mi ovastan now wah gwaan…a 50/50 yuh guh wid ur mate suh yuh hav 50% a light bill fi use up…a bet nexx week yuh nuh deh yaw :bola

72. F**K FI NOTHING, F**K FOR ZERO, HOGHEAD, GUH DEAD PAN DI FARM, AND LEAVE US WITH OUR WELL PAID FOR PUSSY, YUH NUH GOOD, DATS Y YOU CAAN GET A MAN FI BACK YOU STR8888888, ZERVA MI NOTICE U NEVER TEK UP THE ARGUMENT TODAY, AND THIS GAL WEH MADDEN AND DOVE COT REFUSE HER PUSSY STILL WANT PASS HER PLACE WID U, BUT SHE DON’T HEAR ABOUT YOU, CUZ MI KNOW U WILL LET THIS DEAD HAVE IT, AND WE ARE HERE TO BACK U

73. 4 alot of u girls out there remember its not 1960 its 2013 go and educate ur dumb selves or learn a skill,yes the bible say man is the head of the house and the main bread winner but it never sey woman fi sell dem husband puxxy don’t.

74. shitel bomb memba sey mi bury yuh from day so if yuh want mi chat to yuh zombie asshole mek mi answer yuh. yuh si any team up yuh a team up is a toilet yuh ago get fi clean up so gwaan team up…mi ago give yuh a work cause yuh seem like a sad looser.

75. GAL ME A BIG DRESSMAKER/ DESIGNER FROM LONG TIME MI HAVE SKILL, AND IT WAS A MAN WHO PAID MY WAY IN SCHOOL, FROM 19 WHEN, I CUM HERE AND GUH BACK TO SCHOOL, UP THE OTHER DAY MI GUH SCHOOL, SUH WEH A CHAT BOUT INDEPENDENT, YOUR MAN HAVE 2 OTHER WOMAN, WEH HIM LUV AND MINE, DATS Y U HAVE TO BRING HALF PAN EVERY TING, HIM HAVE TO HAVE THE OTHER HALF TO GIVE HIM SWEET HEART A STREET, SUH BIG FOOL GUH HOLD U MEDZ :hammer :babi: :babi: :babi: :bikini: A SUH THE GAL BODY GOOD OUT A STREET

76. Go si wha some a uno man a gi uno weekend time….lol..hair/nails/food/party money…lol mi r4ss fi a eva laugh…bout mine.mi man dis mi man dat mi man buy dis him buy dat..WHAT HAVE U DONE FOR URSELF?but then and again its in the blood because some people think so and some don’t the whores blood line set a gal dem think so and the real women know sey beside every strong man there is an independent woman str88..one hand wash the other…

1. mi haffi really wondah hef yuh caw read caw viewerzz muss a laaf yuh to scahn. Come now, yuh neva read no whereee weh observer seh man fi mine ooman as a mattah a fact mi juss fraid paris guh mek a series a video fi jmg suh mi filta mi words but yuh juss cum onn n tek a one helleva set to bloodclawt pon jmg an stawt call up everbaddie name like yuh possess :ngakak caw yuh cannot win nuh time at tall not ova yasso truss n believe

if mi talk to mi bloggaz yuh single mi out…a wah dem set yuh? yuh cum enn like high skool frenz wen one mad wid smaddy dem tek on evrybaddie weh open dem mout…guh sitdung n chill caw di onli CAPS yuh caw buss a CAPS LOCK an all dat wi press n stuk pon yuh

77. YOU LOOSE LONG TIME, BUT YOU DON’T KNOW, CUZ U NEVA GET A MAN FI MINE YOU FROM U A TEK MAN, SUH ANY BADDIE IS THE TOILET IS YOU, BECAW NOT EVEN TOILET U NUH FIT FI CLEAN, CUZ U IS A LOAD RUNNING BELLY SHIT, U CAAN CHAT TO ME

78. so let me ask another question……why would a man have an emotional investment in any of these women??…..its one thing if i have a trillion dollars then by all means working is something you do as a matter of choice….but mi nah deh a buss mi ass fi mi trillion dollars and all yuh do a day time a run up and dung inna louis v and gucci a spend off mi money…..there was a dude who went from having $20 million to $400 million…..then divorced his wife the day before the prenup was due to expire….so all she got in the settlement was $10 million…..but…..he had bought her millions in diamonds and jewels so she auctioned it all and got another $20 million…point being….while di man a mind yuh what di f**k is you doing for yourself??…..but i digress…..why should i be emotionally invested in the relationship wid any of dese dancehall women??…..mi is a poor man and can probly afford couple purse from coach or dooney and burke….so wha happen when a man come whisper inna yuh ears and say him a carry yuh go gucci store…..eider yuh ago left mi or yuh ago gi mi bun…..so why di f**k should i care anything about you except di f**k and when di time come mi go find a next gyal fi f**k, all yuh friend dem, yuh sister and even yuh madda if all it takes is a pair a louboutin fi mek dem spread out di kratches like how dem flatten cardboard box…..so then the real issue is….if you only see your real value in terms of real things i.e material goods and luxuries then why should a man value you as a woman??……you are as disposable as the pair of shoes that was popular last summer……as for di man dem mek woman a mind dem……dem man deh no better dan di sketel gyal dem….cause one ting mi know….woman whe have money and a mind dem man worse dan man whe a mind woman…..cause dem woman believe dem a yuh saviour and dem and jesus by your side 24/7….lol…..as for you ms lundun……im in the medical field and i have a specialty so financially speaking im doing quite ok…..so no woman cyaan come mind mi…..any woman a look fi mind mi and tun mi inna gyal clown haffi come wid a lamborghini to raas….cause mercedes and bmw a minor tings to mi…….

79. mi ago ketch yuh sprit inna one beer bottle and dash it far outta sea dis time ole zombie because mi bury yuh and yuh come back a chat to mi.. and before mi dash yuh wey,mi affi ask yuh iffa a under water yuh mek clothes..lololololol..

80. GAL THE MISTAKE MADE WAS WHEN U CLAIM U STYLE UP GHETTO UNEDUCATED GIRLS, I AM SMARTER THAN YOU, HAIR AND NAILS AND DANCE IS NOT WHAT I AM INTO, GAL BUSINESS AND MUCH MORE, A FAT BANK ACCOUNT WITH 7 FIGURES BEHIND IT, SUH YOU’RE NOT IN MY LEAGUE, SUH GWANE WERK YOU FINGER TO THE BONE ON THE FARM, I DON’T START TO TALK, BECAUSE MI NUH CUM FI BOAST, BUT YOU TOO BRIGHT, CAWS UNO MISS UPTOWN THINK UNO BETTER THAN GHETTO GIRLS, U FAVA OLE POOP

81. ediot sketel gal yuh hear me sey mi come from uptown listen mi chile mi come 9 grants pen avenue tr888 garrison…and fool mi neva sey ghetto gal mi sey ghetto mentality gal dem because the state of mind is different from the environment dunce head.next thing stop chat bout money plz mi beg yuh because mi traveling alone since year come up to more than way yuh sell puxxy fa and save inna bank.

1. Hi hello u caaaaa done now the cow breast swell n waaaa squeeze plus the pig pen full a shit waaaa clean n from mawning u den ya like parasite u coulda tawk till u blue u not gonna get the response that will full u belly dun man kmft
      Tawkchuet wit bare badness back a dat ova n out :cool :cool :cool

82. Dick@ SHUT YOUR MOUTH AND STAY OUT THIS WOMAN ARGUMENT, IS TRACY U CLAIM SEH U LUV, SUH CHECK MISS CHAMPION’S HISTORY. HOGSHIT U CAAN PUT ME NO WHERE, U CAAN EVEN PUT YOUR SELF ANY WHERE, YOU HAVE TI WUK TILL U BADDIE WEAK, SUH YOUR BADDIE DUNE, U CAAN GIVE THE MAN A GOOD FUX, SO THAT Y YOU HAVE TO PLAY ROOM MATE WITH THE MAN, THE BANK IN JAMAICA HAVE MY OWN 7 FIGURE MI SEH TO MI TINGS, SUH WETHER U BELIEVE IT YES OR NO.

83. a two long paro mi c pon dis yah nd mi simplicity nah read dem a bloodclaat cuz a unno a de relatioship 101 executives …kmft

84. DUTTY LOW LIFE GAL MI COME FROM KINGSTON 12, AND I HAVE FAMILY THAT COMES FROM GRANTS PEN ROAD, MI LICK NHEAD WITH THE HEADS OF GOVERNMENT, U NEVER TRAVEL IN YOUR LIFE LIKE ME, SUH DON’T GO THERE, YUH LOVE MINE MAN TOO MUCH A DAT A U PROBLEM, GUH TOO U BED NOW AND SLEEP PON DAT LIKE TUFF PILLOW U TRIED, MI GET MY GOOD NIGHT REST SUH MI NUH LAGAGE OR SUITE CASE UNDER MY EYES, MI FRESHER DAN U MUMA PIG. BYE, NITE ,NITE. :kr

85. Pariiiiiiiiis ,you video a shat ,listen good all you CNA and RNs whey work hard with the 12 hour shift ah clean shit and give meds !don’t bring in the new year mining any man,cause me hear man talk how true unuh work long hours Yuh have fi mind them fi stay,and talk bout uhnuh independent, me is very dependent on mine! New resolution no man mining Yuh hear!

86. yuh mean sey yuh lick off di government c9cky and him still neva go yuh di visa fi travel…For ur info I’ve been around the world at least 4 times already so a bogus government yuh a deal with..lol…
    nuffa uno only come america and stop inna one state and itch up dey till uno tun granny..
    yuh know HAWAI GAL YUH KNOW DUBAI GAL YUH KNOW PARIS YUH KNOW IBIZA YUH KNOW JAPAN YUH KNOW MILAN YUH KNOW ROME YUH KNOW AMSTERDAM YUH KNOW BERLIN YUH KNOW GAMBIA,LONDON,
    YUH KNOW IVORY COAST YUH KNOW NEW ZEALAND FOOL.

87. Hoghead the cow breast swell up n waaaa squeeze n the pigpen shit up gwaan no man h just a annoy di page cho man

88. YOU KNOW ALL THE ABOVE, AND YOU STILL NEVER FIND EVEN ONE GOOD MAN TO CARRY U LOAD, DUTTY MOSCOT, U CAAN MANAGE ME, MY PUSSY PAID ME, YOURS DIDN’T SUH CONTINUE TO FOOT UR HALF OF THE BILLS, U TRAVELED THE 7 WONDERS OF THIS WORLD AND STILL NEVER FOUND A REAL LOVE, MAN TO ADORE U, GAL A WEH U GRUDGE MI FA,, THROUGH MY GRINDER IS BETTER THAN YOURS? THE MAN TEK DUNG FI ME, A PURE HATE U GET, THE MAN DON’T EVEN WANT TOUCH U WITH 10 FOOT POLE

89. HOGHEAD MI NEED TO BUY ANYTHING, TELL WHAT YOUR LITTLE HALF WEH LEFF CAN BUY, I GET TO SAVE ALL OF MINES, BECAUSE MI NUH LIVE WID NUH ROOM MATE, AND I DON’T THROW COCKY PARDNA FI NO MAN, NOPES I DO NOT. :kr THIS ME AND THAT IS :hammer YOU

90. @ sketel….i was not referring to you specifically so hush….when i said sketel i meant di scurmidge dem in general…lol…mi neva did a mash yuh corn….i am not into any woman argument….i am merely making an observation that if you value yourself only in terms of material goods….then a man will value you even less……

91. its evident that she’s referring to r mate mining d man n put up d man n so on, my questions are, u nuh want no bruk pocket man so why woman affi mine him now? n how she cotch a ppl yard and affi a put up d man…last thing him buy u house, car n shop n a cotch a ppl yard? GAL a u put d G inna GRRRRRREAT!!!!!!!!!!!!!! word of advice next time listen and watch ur video 20 before u flop urself

92. THIS IS FOR HOG HEAD I KNOW WHO YOU ARE SO IF YOU KNOW WHAT I KNOW YOU BETTER BILL FOR THE NIGHT TO ALL JMG PEEPS ON HERE HOGHEAD IS A MAN!!!HOGHEAD DONT MEK MI START(((((((((((BLOODCAA :maho :tkp LT WARNING MR.PUSSY. WHEN YOU SEE THIS YOU SUPPOSE TO SHIT.YUH BETTA BUILD AND DONT MEK MI CALL YOU OUT CAUSE MI KNOW SEY A YOU I KNOW WHO YOU ARE

93. @no sah…raaaaaasssss yu shut di hog up???….it’s about time….let out di secret no sah mek wi see how much lie she tell round here……Lolol…dwfl…if a laugh a pap up…

94. Buh dis girl frighten mee. how she talk anna draw draw breath suh. mi culdn’t even concentrate pan weh she ah seh. Rerse shi got on di necklace wit di broad sumn, luk like she ah cova a hole in har neck fr a tracheostomy

95. Hog head…make mi stay with mi manto caw not even the m offa man no drive pan ur highway….u can also chuck chue mi zero dem…twin pussy cow….no bada wid mi….

96. @ No Sah, ur correct Hoghead is a man I thought everyone else would have picked up on it.. I wonder if Hoghead is a artist or selector?, hmmm