I paid for live stream mine blanked out as well nd came back with Miss a Kitty saying its time for the papwerview show… Idk. I hope I’m not getting 4 hours …
he was not him xpln himself well now mi kind a ovastand weh a duh but still want him ease up affa the demon ting nd him rite ppl need tuh grow their kids and stop blame tings pon him
macka yuh all phuck fe papers did de immigration officer free yuh up,saw shell yuh rite dung all point seh see jon jon oba deh suh mi pus-c gud
saw seh suck out yuh mouth yuh phuck capleton fe dub,cobra fe dub mi seh all a now it a paly back inna mi head..dead pus-c macka weh yuh knw bout suck yuh mada :ngakak
bwoy michelle mi did knw yah cum wid de pic story a tell yuh ride it c yuh sey pus-c nuh cheap suh laig nuh give yuh a ting weh yuh aguh duh dash e’ :nerd
Mi seh met true di HD stream a show in so pretty mi a seh to myself di sittin weh she a pred out better don’t reach mi keyboard, she skin out like crab pon him back
YES……enjoy the show Met
YES
yeah mi see it now finally
:thumbup
Kalado a gwaan shani :2thumbup
Yes but him shudda get more time
Yessssssss!!! Excitement time now
Goood to go now
It cut off from dem announce wyclef. Anybody have the same problem?
i cant see it
I paid for live stream mine blanked out as well nd came back with Miss a Kitty saying its time for the papwerview show… Idk. I hope I’m not getting 4 hours …
They had to introduce ppv thats all
Ishawna is a pretty girl, but her vocal needs alot of work.
wyclef awrite?!?!?!?
(Simplicity soon sign in)
nikki z she a real groupie why she a skip and gwaan suh smh
a me alone up?!?!?!?
how do I see mi know di show stilla gwaan
No mama im hear too
So is Nikkki Z gonna perform, or what was her purpose a while aho
she a emccc mama if a suh it spell only a introduce de ppl dem wid har tacky self
2 chainz him a draw it out
OK, he and wyclef could a stay home.
:ngakak
wyclef mek sure milk kartel name
Yes he had, he all bawl out bout they killen his vibe, now 2 Chainz have to explain who he is hahaha,……if this dont humble them nothing will
2Chaniz waa own up di ppl dem stage from mi born mi neva si dis
ifffffffffffffff
Niki z need to go sit down somewhere with this 2 chains person.. Can’t be bothered.
2 Chainz is pissed, the crowed didnt even blow one horn for him
have nuh likkle ntn bout him a dime fe see muma saw
Super Cat cleannnnn, I like the white and gold……. Him grand son nice!
dat little bwoy av mi inna stitches he is jus too cute
Weh dem did badda spen sumuch money fi two chains fah? Nuh foreign artis cyaa tek nuh dancehall show a yaad ova none of our local artis #fact
They could not embrace 2 chains.
macka yuh suda link ms.kitty bout de brazillian hair ting :ngakak
shaggy yuh sexy bad
damn some people face not hd compatible like ms kitty
I don’t like it Law Saw yuh outfit could of been better, but yuh shape tun uppppppp
saw a mash down macka mi a dead in yah
Saw maddddddddrdr shellll
Saw rite are offff
Yooooooooo I lokie it Saw says Maca predator said you are a mess :batabig :ngakak :ngakak :ngakak
Saw se she figet di lyricsssssssssssssssssss STING SWEET MI BADDDDDD
macka yuh career done out
Simply Macka couldnt even talk after Saw say macka a f**k off the immigration officers dwl
shani mi a beg yuh taoe it de a mawnin saw shell macja rite down a nuff tings tawk macka did a suck sunshine pus-c or a nikki z woiieeeeee :ngakak
mi record di audio but di way it sweet mi a bay nize n jumpin
@ Simple Maka need if give it up. Cause caan manage lmaooo
yuh nuh hear bout the coward show nd mi die trying best clash dis yah..a waan saw naam spice to
Me say it sweet me so till
why macka show up
brave she brave bout die trying :ngakak
Tommy lee is boring
have a new respect for him
he was not him xpln himself well now mi kind a ovastand weh a duh but still want him ease up affa the demon ting nd him rite ppl need tuh grow their kids and stop blame tings pon him
macka yuh all phuck fe papers did de immigration officer free yuh up,saw shell yuh rite dung all point seh see jon jon oba deh suh mi pus-c gud
Yo Idonia *if a so it spell* sexy bad, I like red on him.
saw seh suck out yuh mouth yuh phuck capleton fe dub,cobra fe dub mi seh all a now it a paly back inna mi head..dead pus-c macka weh yuh knw bout suck yuh mada :ngakak
Dangel just always look tacky bad.. That hair, the cheap ass trashy looking out fit… No words
mi know she wudda reach
The shoes was the worst if the whole outfit
she need a perm
Wasn’t she suppose to clash with Ishawna?
from she show dat pic mi se she gwine find har way a sting
Just always looking a hott mess..
How she rass nuff
And just behaving really lose
She catch hype from r pic. Really media stunt
That galllll call D’angle doh have a ounce a pride, poor demarco ears must a ring in him sleep. Smfh she bitter bad
@ status I so agree she too nuff
bwoy michelle mi did knw yah cum wid de pic story a tell yuh ride it c yuh sey pus-c nuh cheap suh laig nuh give yuh a ting weh yuh aguh duh dash e’ :nerd
Mi seh met true di HD stream a show in so pretty mi a seh to myself di sittin weh she a pred out better don’t reach mi keyboard, she skin out like crab pon him back
u bad eno :ngakak
Beenie must shame, the gal really ah beg money on international tv
disgraceeeeeeeeeeeeeee
movado need fi stop the phuckery and jus run chune dem extra man voise weh mi a hear a kill me hears kmft…..him a move like 2 chainz
Wth I’m so vexed.. Last year when I paid for live stream I watched it to the end. So what clash is not included this year. Kmft