FACEBOOK MAURY???

Hello.

From wah day Kelly moggela a compare dem two lickel girl yah . She dedicate one whole day to comparing several pics of them. What I want to know is if this is di chile ur hussy had in the making why you run go breed di same time? How many months apart are they? The only way you can find out if a fi hussy baby is to do a DNa test. It’s funny how dem happen to love the same hairstyle . let me find out seh you a copy di mate. And yes dem Fava, if dat is what you waiting for to accept the baby in the family.

Screenshot_2013-10-09-15-00-29-Optimized

30 thoughts on “FACEBOOK MAURY???

1. Mi sayyyyyy the one Met no easy enuh mi bellyyyyyyyyy ooooooo Met say no local celeb to the ting lmaoooooooooooooooo ahhhhh sahhhhh JMG never fails to amuse n entertain

1. KELLY U KNOW DA MEN BEEN CHEATING ON YOU FROM DAY ONE, YOU WAS THE SIDE BIXTH AT ONE TIME, AND STILL TILL TODAY THE SAME THING. WHY DON’T YOU GO LOOK WORK SO YOU DON’T HAVE TO GO THREW THIS .

2. Met doh meck dem draw you out ya.. You a do di right thing everybody and dem madda see di pics pon Kelly Instagram and Fb. Kelly love di limelight so doh gi har no more starlite ova ya. dwl tho at “local celebrity”.. Kelly is a Dancehall cornerpost. every drum pan knock she deh dere. You can tell there is no love in that marriage,. What time do you have for owen if you always deha road widout him. :mahongintip :supermaho

3. Can’t believe legal wife tek her hubby problems to the Internet. No mrs smith don’t do it after all the bragging say u good up front give u green card and how u husband mind u big son weh nuh fi him. Kelly stop embarrass yourself ya. And smaddy pass the instagram link mek I peep and see fi myself the 2 Pitney them. Owen wrap it up!

4. KELLY IS JUS SAYN SHE FOUND KELLESE LOOK ALIKE, NUTTEN DONT GUH SUH, UNUH TOO WICKED, KELLY AH FAITHFUL GIRL TO OWEN N VICE VERSA, THEY ARE A HAPPY FAMILY AND UNUH JUS JEALOUS.

1. dwbl..
      ARE You seerious. Kelly panty busier than owen breef .

owen Faithfull? Why was she and Keisha Gangtsa warring…
      Kelly faithfull? ask di main panty creamer in Philly Mr BBBBBBBB. and couple more.
      Owen get tyaad a di bunn so him go stray and get ketch a road,.
      Tell me which part ah me paragrah incorrect so me drop more…
      :ilovekaskus :ngakak :ngakak

5. Mi hear seh shining star bobby breed Shana weh day, an seh huh dash it weh cause seh shame. Shining star yuh good good man bobby left yuh fi bug head Shana. If I laugh I pop up !!!

6. Suck pussy Barbie, come off a Chrissy name bout di girl Wauh be like you so bad. Bitch your nobody to wanna be like. All yuh duh is brag an talk bout seh you is a college girl but yet still yuh live pon Instagram an Facebook a chat shit bout ppl. Watch when mi si yuh mi ago f**k yuh up dutty gyal, an yuh man cyaa duh shit tuh mi. My man a bad man!!!

1. I guess this is suppose to be Chrissy Speaking ha ?
      Well here this, You are a watse of space ina merickka. Everyman you teck cah and nah help you. A so ur liva white that all you want out a life is bare fukk?Why on earth would you go pick or or fall for Gregory the gropie collecta. and swear you a mad Shauna? fi a young gal you no hab no ambition. seclude yourself from man like how you been doing ur fake frens. ther e is more to life than fukking and sukking.

7. @ sharing is caring, depends pon which mr. bbbbb ya talk. nd mi wah yuh dropp more caz dis is new to me, u sure u nah mix up Kelly wid Geico Shauna? talk di tings dem , a wha yuh duh fraid, nuh worry yuh head mi defend dat wid bareee badnesss roun ere!!!!!!!!!!

1. Kayann go HAVE SEVERAL SEATS AND GO THINK BOUT UR FUTURE. IT’S OBIVIOUS YOU DID NOT. how you fi leave a man like clips weh coulda help you fi smaddy weh juss tunn you inna baby machine and park you inna di house wid no future. YOu have a right fi be silent cause shamea dan you we cah find. You no see Sample still nah leave di yankee gal fi please u.

1. So because uno nah see har uno assume d worst.. Bowy uno luv ppl wish failure pon ppl.. Soon as uno na see dem ah something bad mussi happened smh.. Uno to fass

8. But hold on.. Who is this baby’s mother? Uno love lie.. Not yet nobody can say that baby’s mom name and who she be.

9. Met don’t make dem waste ur time ! The lil girl is a model and Kelly just sayin the 2 kids look alike ! The lil girl have a fan page on FB

1. Omg really.. Dem badddd nooo man senda u nah have no conscious sending in fake story.. I knew that little girl pics seemed too professional to me.. Senda I hope karma bite u in the ass.. Shame on u.. That’s y I asked who is this baby’s mom and how come not one person was able to say a gal name of this supposedly baby’s of Owen.. Uno too wicked

10. Chrissy calm dung an love are Gregory suh unuh stop hate pon di girl. Barbie yuh think a you one can have man, dutty horing gal weh use tuh slick out heckle batty an plenty more yuh clean up. From Diddy pick yuh up an clean yuh up yuh Gwaan like yuh shit can Mek party. An as for you shining star how does it feel fi know seh bobby an big head Shana dead. Bobby seh yuh hole tired out an big. Lol

11. metty mi affi large you n ur bloggers up…..mi seh mi try out the mouth wash mannnn all now my mouth still fresh jmp addi best.