Story come to bump….so it look like Christina did well waan mek it to pink wall from she a par wid delly…upscale first but not the boy a farrin first lady as she did think ….the boy fly dung and come breed miichii cousin and a beg har fi keep it while Christina a put up false alarm belly story pon fb but if him breed trya (miichii cousin) that mean no protection Neva did a use …Christina u fail fi win ya race ya and look how u did a preach to me seh him aguh breed u ee hush
It look like michii a breed to met cause she
Lose nuff weight and a talk bout a cause she “sick”…wha kinda sickness unless a something deadly lol
IF NEMAR BREED HER SHE NO BOTHER TO EVEN THINK SHE HIT THE JACKPOT CAUSE ONE HIM DON’T LIVE NO WHERE.. 2 HIM DON’T HAVE IT SO HOW????????????
Move u bc and low the ******g boy. How u Noe him nu bc live no weh . mi seh only bc god can come down and tell me anu big pussy miichi send in the boy kmft
Yu chat to much weh tf u know
Me bc
@brebre you chat to much shit weh u know bout the bc boy
Unu really bc caylis enu and dah gal deh weh name brebre a come talk bout the boy nu live no weh. Him kotch a u bc yard??? Mi seh only bc god alone can com dung and tell me is not bc big pussy miichi send in the f***g boy. Unu need a f**g life
A which one breed senda McDonald’s big mac or Wendy’s double.
A good fi bloodclat chrissy, she too pussy clat nuff !!! Hate har nasty mawga bloodclat!!!!
D boy nah kotch wid u n a cya good fi Chrissy cause d gyal still a live n comfortable to and a nuff a unuh hate d gyal go join d bloodcloth line cause she nuh care a f**k u sad hee fi a hate gyal weh prob nuh know all u and d sender need a life d 2 a dem deh pon me facebook n me n nun is fren but d boy a cheer fi chrissy a only god cya tell me say anuh michii send in this
First place it sound like a u send in this lol u sad nuh rass bout u hate d gyal moof n low d boy cause him nah kotch wid nun a unuh n d gyal still a live her life u sad fi a wake a hate ppl ina diss a time yah u want a work bitch lol
My namd is alwaysssssss being called thou even wen i do stay away from ppl ! I ave no guilt inside so continue pointing fingers at me its cool & aids ?????? Lol really now ok i am obligated to no one to explain to no one .