FALSE ALARM BELLY

Story come to bump….so it look like Christina did well waan mek it to pink wall from she a par wid delly…upscale first but not the boy a farrin first lady as she did think ….the boy fly dung and come breed miichii cousin and a beg har fi keep it while Christina a put up false alarm belly story pon fb but if him breed trya (miichii cousin) that mean no protection Neva did a use …Christina u fail fi win ya race ya and look how u did a preach to me seh him aguh breed u ee hush

belly

12 thoughts on “FALSE ALARM BELLY

1. It look like michii a breed to met cause she
    Lose nuff weight and a talk bout a cause she “sick”…wha kinda sickness unless a something deadly lol

2. IF NEMAR BREED HER SHE NO BOTHER TO EVEN THINK SHE HIT THE JACKPOT CAUSE ONE HIM DON’T LIVE NO WHERE.. 2 HIM DON’T HAVE IT SO HOW????????????

1. Move u bc and low the ******g boy. How u Noe him nu bc live no weh . mi seh only bc god can come down and tell me anu big pussy miichi send in the boy kmft

3. Unu really bc caylis enu and dah gal deh weh name brebre a come talk bout the boy nu live no weh. Him kotch a u bc yard??? Mi seh only bc god alone can com dung and tell me is not bc big pussy miichi send in the f***g boy. Unu need a f**g life

4. D boy nah kotch wid u n a cya good fi Chrissy cause d gyal still a live n comfortable to and a nuff a unuh hate d gyal go join d bloodcloth line cause she nuh care a f**k u sad hee fi a hate gyal weh prob nuh know all u and d sender need a life d 2 a dem deh pon me facebook n me n nun is fren but d boy a cheer fi chrissy a only god cya tell me say anuh michii send in this

5. First place it sound like a u send in this lol u sad nuh rass bout u hate d gyal moof n low d boy cause him nah kotch wid nun a unuh n d gyal still a live her life u sad fi a wake a hate ppl ina diss a time yah u want a work bitch lol

6. My namd is alwaysssssss being called thou even wen i do stay away from ppl ! I ave no guilt inside so continue pointing fingers at me its cool & aids ?????? Lol really now ok i am obligated to no one to explain to no one .

Leave a Reply to BREBRE Cancel reply