FANTASY A TOUR JAMAICA

sam gotti from me come jamaica me see you all over the place with this dirty looking girl looking like one a them dirty stripers like wtf wey u find she cause idk how this girl lives in ny and looking so dirty thank god fi the pic man causr tge fliters helping a bit! so u went from yuh baby mom to this? yuh cocky nah nuh lil nothing bout it what a downgrade

18 thoughts on “FANTASY A TOUR JAMAICA

1. This Gyal been f&&king Sam from he was friends with her babyfather Lance Fashion, from him and his Babymom deh and him and Shawty spender deh while she was playing Shawty BFF Sam a take Shawty money and a f**k Alicia pon the side she’s a likkle germs because even Marvin the beast f**k her last year and this isn’t no hear say wi sure bout it even see her inna the summer a one a mi link yard and da linky deh did a f&&k her Suh Sam know is a germs but him bruk and her bartending tips help him out

1. Tenk you!!! Ah from bout 2008 they’ve been f@cking on and off I thought I was the only one who knew the information, and Alicia you dirty whore, I know you’ee reading this….. IS YOUR OWN FRIEND that babysit your daughter come back and talk yuh business!!! but you’re ALREADY trash, lower than dirt a$$ f!ck inna dance, barbershop bathroom, inna car, anywhere nothing box so hey you can gwan den kotch up inna house wid Sam and his sister and his mom like Sardine inna tin dwl

2. Startina we know a u send in this,u sad bad Alicia a enjoy Jamaica wid Sam and u mad hush. F**k Lance fashion him dis Alicia fi a white gyal now she move on and happy
    Unuh low the people them business

3. When u fckn a man ah do tricks and sittin and he don’t carry you with him to Jamaica you send this in to JMG… whoever send in this possibly the baby mother or one of her friends bex true shi nuh deh deh

4. But shorty u seh she pick up ur change yeah the change money that u use to give him he give her lol the global gal them chat alicia like dag sometime mi wonder fi them a really frens but whore can tun in a hus wife nw time change so that mean startina nt getting her green card

1. Wasn’t Shorty and Alicia Bff’s once? She worked in Shorty bar when she was pregnant with Sam Daughter sooo ummmmm

5. No sam child that mean seh lance need a DNA TEST DONE BUT COME THINK OF IT THE SAM KIDS THEM DO LOOK LIKE THE LITTL GIRL BUT LANCE FI THE JACKET NT TOO TIGHT KEEP WEARING IT DANCEHALL PPL I TELL U AND MI THE GLOBAL GAL DAH PON THIS A TALK UP THE THING THEM LOL

6. BUT SAM I HOPE U DONT GET THE STD SHE LANCE AND HIM GIVE THE WHITE GAL ARE IT THE OTHER WAY AROUND ALICIA THE BELLY U DASH WAY WHO WAS IT PLZ TELL MI ARE U DASH IT WAY FI GO JAM WITCH ONE PLZ ….SHORTY U REALLY SEND THE GAL INEEEE CAUSE U SPEND PON SAM AND HIM STILL DONT WANT YU

1. In all honesty, Sam is a whore, Alicia is a whore and a half, Shorty……. we not gonna go there, she is the epitome of WHORE SLUT MONKEY DOG $HIT SCUM but who u think is the better look here? Shorty come in like house shoes or a tear up panty you know the one you wear inna the house but you would not let anyone see you in it oo

7. So jay icon did a f**k alicia too bbc apple come talk threesome run and we dont knw hw much money u get Alicia

8. Smdh unno mix up bad eno all a unno need to get a life like seriously unno a mus scamma cah how the f**k unno find time fi deh pan dis all day is the man cocky n the lady pussy all a unno go suck unno muda