IMID pinky….. i am 17 yrs old mi live wid me mada she a helper. She work fi dis woman weh mek she take care har 78 yrs old mada… Yk knw one day me guh work wid me mada she neva feel well yzt …. mi mada drop a slp ina di couch me hear the old woman a call har suh mi nuh bada wake mi mada mi guh to har di lady seh she wah guh bathroom suh me help out yk seh di woman a use di bathroom n den a call me in deh suh me guh look di woman lock di bathroom door wid me har seh she wah some f** me seh lady yk crazy she tek out me hood n start bum pan it till she start s**k me h** mi put har pan a backaz she bawl bout har heart a stop but fi fi guh harder but mi c*m ina har me a ask if she can get pregnant caz me mada aguh loose har work–
Yes she is pregnant right now. Tell your Mother and you better look a wuk fi mine the pitney and yuh Madda cuh dem aguh fire her!
Helloooooo Metty!
Quena-
:ngakak :ngakak :ngakak
Lol u lie ing
Murdahhhj
Your 17 and your old enough to know that a 78 year old woman can not get pregnant because she pass menopause. Or probably yuh just want we know seh yuh fuck the old woman.
Fi har day’s of breeding far gone,but young man how u mek yuh cocky stand up fi the ole lady tho,this is not right let this be the first and the last senior citizen u fuck,cause u weh rape old woman
Bwoy guh bath. You is a rapist. 78 years old woman teck out your penis and bum pon it. Yuh beta mind yuh guh jail. 78 years old can be considered a Minor. Mind them pregnant you a jail. What a worthless bwoy. Guh read yuh bible bwoy.
this is cant be real , no sah, your hood ah go ketch worms and shrivel up, lol
Mi teacup did ready fi di yea not even cerasse taste so horrible… On to the next post…
Hear how him talk proud to no. A long time yah eyes the woman bout but pan buddy
:salahkamar :tkp :hn a weh mi just read :hammer
Looll never deh there but for some reason ion believe this shit!!!!!!