FIDDY CALL OUT TREY SONGS

0 thoughts on “FIDDY CALL OUT TREY SONGS

1. 50 really don’t know when it’s time to stop. Shouldn’t he be worrying about his bank account that they froze because he didn’t pay up in a lawsuit he lost it.. That suicide is a serious matter, it isn’t any ordinary gossip.. Thread lightly 50

2. Dis yah story have so many holes in it…tmz a seh she cheated on the man wid trey songz, some a seh she did a leff him fi trey songz but timberland, mayweather and fiddy know the earl yute gud dem a did batty and bench……now dem a seh Floyd him saw the whole thing a girl pon timberland page seh the husband did jealous and neva like see har a dance round man wan bag a mixture yah man…..it jus sad how it turn out R.I.P
    (Simplicity soon sign in)

3. oOOO SHIT,, ANNO ALL MAN YU CAN JUST WALK EH FROM…SOME A BURY YOU. SUCH A PRETTY GIRL.. SOME MEN ARE MENTAL

4. 50 right HUNDRED PERCENT,,MEMBA HIM WAS ALSO APART OF DI MONEY TEAM,,TREY SONGS SAID SOMETHING SLICK OUT HIM MOUTH AFTER SHE DEAD,DATZ WHY 50 A SEH SOMETHING!!!!!!!!!!!

5. Suh a who fiddy want to call him phone?…Bwaay women fi larn seh wen dem innah a relationship with a man that is violent..dem fi tek time screechy weh and nuh mek dem know,nuh put nuttn pass none a dem man, especially if dem a silent abuser and silent gangstah. So sorry that she lost her life becaz of this tho. Sad indeed.

1. No he is not Issac Hayes got bout 10-12 pickney and none a dem nuh name Earl mi nuh know who seh a im son but him is not.

1. It bun u een? who deh stop u from knowing him personally and breeding fi him? Unu fi larn fi tek correction. A guess u did hab di information seh a fi him pickney caz u him jacket nuh tru?guh sit u ass down.

6. Met! A News source has it that the little imp name maryweather was on face time provoking the dude by calling him “soft” for not leaving the wife when she cheated on him. They report that mary attempted to calm him down when dude snapped…it’s reported that dude fired 10-12 shots at her while she was taking a bath.

7. Mi lose affa 50 cent every time no sah how one man so badmine. look how him beat the brakes offa him asian babymadda nearly kill the gal basically ova the same ting. kmft

8. It is very important for people to seek marriage or relationship counseling instead of turning to violence. Find a way to work things out because things can sometimes get outta control and people often say things or may do things to hurt each other’s feelings but if you see that things are going sour, take some time apart and re-evaluate your true feelings for one another and try to work things out before it resorts tuh violence. We should never say or do anything tuh hurt the ones we love, and always try tuh make things right before it’s too late…

9. So because she was having an affair with trey songz that give him the right to hell her..why him never kill himself..50cent to nuff mind your God dam business..why he killed that lady child the only living relative the lady had her daughter..coward as mother f**ker.. R.i.p Stephanie

Leave a Reply to PhantomPhoenix Cancel reply