Damn Fiddy!!..your own flesh n/ blood has made a pact with your enemy…how you feel now? *shame face :malu2 * Reply
So Floyd going to be the father that Fiddy couldn’t? Every seed eena him balls muss be hurting, dis one is pon a nedda level. Reply
Dis wrong pan nuff level..dah bwoy look like im have im pah genes in ebry sense a di word…such a shame. Well here we go again, let di new war begin wid Fiddy and Floydy. Reply
No sah I cannot take this one ,, it lick me fi six rass a now mr 50 cent ago cuss .. Poor Floyd :ngacir: :ngacir: :ngakak :ngakak Reply
“kill yoself” “lay in a coffin” *Torrie Hart voice haha ppl deadddddddddddd Fiddy nuh wake from dis post Reply
Haha! Take that Fiddy!
Damn Fiddy!!..your own flesh n/ blood has made a pact with your enemy…how you feel now? *shame face :malu2 *
So Floyd going to be the father that Fiddy couldn’t? Every seed eena him balls muss be hurting, dis one is pon a nedda level.
Fiddy go drop dead a bush and dont wake up, Kill yourself.
Dis wrong pan nuff level..dah bwoy look like im have im pah genes in ebry sense a di word…such a shame. Well here we go again, let di new war begin wid Fiddy and Floydy.
50 ah deadbeat fadda serve him right u cannot choose 1 child ova da odda
No sah I cannot take this one ,, it lick me fi six rass a now mr 50 cent ago cuss .. Poor Floyd :ngacir: :ngacir: :ngakak :ngakak
“kill yoself” “lay in a coffin” *Torrie Hart voice haha ppl deadddddddddddd Fiddy nuh wake from dis post
Wow *shock*
wat a piec a rite awf …no sah two quarta dis yah wan tuk it papa :ngakak