FIGHT INQUIRY PART 2

Me nah lie when “shape- real bad di a gi weh” and “born ugly di a gi weh” is like god put unno a front and tell unno fi join the line six more time…but me notice say unno like buy out ppl war,stay bad gracey and keddi why unno never come defend unn elephant foot fren and stop chat kmft all unno to essi! Unno nuh see weh cocky mouth Bundy get from Pavell. And then unno say unno a bad bl***at gyal,bad weh???!! Try go sidung before we ugly up one more a unno tham how unno ugly already.

3 thoughts on “FIGHT INQUIRY PART 2

1. Why most a you war mongers illiterate? KMFT.

Sender who are these two women? Who did they fight and why did they fight? Which man were they fighting over? Next time please include all that in the original story and include a picture of the man as well.

2. The two bish dem have a fren name kenesha and the two a dem go buy out war fi idiot gyal and a weh day dem buddy lip fren get bun up wid acid and dem still nuh learn