News Flash August 14, 2014 by Met EARLY NOTICE…MEK SURE UNNO DEH YAH VELLY EARLY MEK WE IRON OUT DIS ONE TING A MAWNIN…….UNNO KNOW MI NAH SAY A WHA BUT DUS BE YERE…………VELLY ………VELLY EARLY BECAUSE IT IS ERE..INSTAGRAMMMMEDDDD MASHUP PUPUP
8 am oo but everybaddie fi present because mi nay know dem tings deh did a gwaan pan di instagram it Reply
Mi wonts be able to makes it, but duh please to leave di transcript. Simply is in charge of mecking sure dere is a transcript of the event. Reply
Oh lord dis suss yah sound sellious. Is a life and death sus metty? oh well something affi kill wih n it….. Present! Bubblelikesoup Reply
Ah gwine log een very early ah mawnin. Yuh know someting…mek a guh ah guh drink mi chalklit tee an guh ah mi bed hearly tinight. Reply
6:59am..check!!!!
Right behind u yepppie
Yes yes dawlin :ngakak
dis nuh apply to me ka a yasso mi live
How early?
8 am oo but everybaddie fi present because mi nay know dem tings deh did a gwaan pan di instagram it
LAWD HAVE MERCY ME HAFFI GIT UP EARLY FI KETCH DIS YAH SUSS. DWL
Mi wonts be able to makes it, but duh please to leave di transcript. Simply is in charge of mecking sure dere is a transcript of the event.
:maho
weh yuh seh happen :nerd
a hope a justus dwrcl :ngakak
Oh lord dis suss yah sound sellious.
Is a life and death sus metty? oh well something affi kill wih n it….. Present!
Bubblelikesoup
Ah gwine log een very early ah mawnin. Yuh know someting…mek a guh ah guh drink mi chalklit tee an guh ah mi bed hearly tinight.
Metty mi so excited mi a get palpitation…cnt wait..lol
Morning…
I are here!
Yuh mean mi haffi wait 53 minutes! cho man…mi get up huuuurly fi this
:hammer
u lucky mi deh ya from 6:30 when me clock een a di people dem werk
Which topic should I be looking at ?
pmrm mi say 8 am and a di instagram post go up that time..dem too teef
Met what was the big news
no big news