Met look here please,every time I go on the shaderoom dougie is under the comments.but the roomies got him together after a comment he made.dougie new name is flamboyant flamingo.
Lmao!
Anonymous 10:45 you ain’t never lie. Sometimes for laughs I go on the Jamaicans party sites @work. Dem see tings weh me ova look. Sometimes me laugh till me belly bottom feel like it a go drop out.
Dougi platinum is a big BATTY MAN and all ah him friend dem weh name end wid platinum…dougie a full time now yuh come out di closet cause the entire world know seh man a f**k yuh and a take care a yuh and STOP with di fake clothes dem it nuh look good
But who seh Dougie ina the closet??? I never hear him admit to having a woman yet….but he has admitted to having a man. Suh a uno one tink him a hide. An a bare badman to him ting. Dwl. He just doesn’t admit it publicly…..just like Shibby. In an interview Shibby danced around the question but never answered.
Waste peoples unnu busy a sorry bout de wrong ting. Dougie Blessed and Highly Favored if u beg him a ting him we ge unno just ask please and stop hating
:ngakak :ngakak :ngakak :maho :maho
:ngakak him think shaderoom easy?
the Yankees will tell u the truth to your face dem don’t business bout who vex
HILARIOUS
All he does is walk and steal people post… Can’t bare see him
Dougie mouth look stink, never see a man I can’t stand as much as him
Anonymous 10:45 you ain’t never lie. Sometimes for laughs I go on the Jamaicans party sites @work. Dem see tings weh me ova look. Sometimes me laugh till me belly bottom feel like it a go drop out.
chat to much
Dougie shut the f**kkk uppppp flamboyant :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Dougi platinum is a big BATTY MAN and all ah him friend dem weh name end wid platinum…dougie a full time now yuh come out di closet cause the entire world know seh man a f**k yuh and a take care a yuh and STOP with di fake clothes dem it nuh look good
But who seh Dougie ina the closet??? I never hear him admit to having a woman yet….but he has admitted to having a man. Suh a uno one tink him a hide. An a bare badman to him ting. Dwl. He just doesn’t admit it publicly…..just like Shibby. In an interview Shibby danced around the question but never answered.
Waste peoples unnu busy a sorry bout de wrong ting. Dougie Blessed and Highly Favored if u beg him a ting him we ge unno just ask please and stop hating