FLAMBOYANT FLAMINGO AKA DOUGIEP

Met look here please,every time I go on the shaderoom dougie is under the comments.but the roomies got him together after a comment he made.dougie new name is flamboyant flamingo.
Lmao!

12 thoughts on “FLAMBOYANT FLAMINGO AKA DOUGIEP

1. Anonymous 10:45 you ain’t never lie. Sometimes for laughs I go on the Jamaicans party sites @work. Dem see tings weh me ova look. Sometimes me laugh till me belly bottom feel like it a go drop out.

2. Dougi platinum is a big BATTY MAN and all ah him friend dem weh name end wid platinum…dougie a full time now yuh come out di closet cause the entire world know seh man a f**k yuh and a take care a yuh and STOP with di fake clothes dem it nuh look good

3. But who seh Dougie ina the closet??? I never hear him admit to having a woman yet….but he has admitted to having a man. Suh a uno one tink him a hide. An a bare badman to him ting. Dwl. He just doesn’t admit it publicly…..just like Shibby. In an interview Shibby danced around the question but never answered.

4. Waste peoples unnu busy a sorry bout de wrong ting. Dougie Blessed and Highly Favored if u beg him a ting him we ge unno just ask please and stop hating