FLIPPA UPDATE NEED CONFIRMATION

I IS INVESTIGATING

Andrew Davis, 34, of Kingston, Jamaica, faces the following charges: Leader of Narcotics Trafficking Network, Distribution of Cocaine, Money Laundering, and Conspiracy. Bail is set at $500,000.

Met mi darling,

I know you a girl always on top of things but I wasnt sure if you had posted that Flippa had plead guilty and was to be sentenced in February of next year. Now because he plead guilty the Powers that be of your beloved adopted country ordered that all his assets here in Jamaica be seized. On Thursday TVJ news aired a news report that a lawyer was taken into custody along with three women and all the files were seized by MOCA and FID but the news did not disclose who the lawyer was or why he office files were seized.

Then on Friday it was announced that prominent Kingston Attorney Dawn Satherwaite was the attorney whose office was searched files seized and she was arrested. She was also charged and granted bail along with flippa’s sisters and an aunt all civil servants. The report said that all of Flippa’s 1/2 billion dollar assets were transferred into their names and the properties all managed by the lawyer who was also responsible for collecting the rents.

If you heard just confirming and if you didn’t some info for your research , keep up the good work……………your site is the first thing mi read as day light

love yah and all the metters

0 thoughts on “FLIPPA UPDATE NEED CONFIRMATION

1. Met, dis no read good. A de former police man a england story this! Andrew Hamilton.

Me a catch up pon whey me miss during Vacay.

1. People need to get dem bloodcloth news straight before dem start spread rumor..Flippa neva plead guilty …unu a mix up di man with Andrew Hamilton…di big drug kartel who used to be solider fi JDF…So stop spread rumor to raas…Hot Head…

2. US court a string up flippa Raas..Mi a tell unu say him a go get at least 40 years under him pussy..Yu think US a play wid dem now, especially when Flippa and him crew dem di a smuggle crazy cocaine to USA…Dem a go get rid a him once a for all..One thing mi caa say Flippa did get too bloodcloth greedy..Di man di a gwaa good wid the weed, but no him wa mek more money fi floss..If a weed him did a smuggle…him would a still get sentence, but nutten near di 40 years probably a 10 to 15 because a severity whey him did a dweet pon, but hey him caa change time, so him haffi go tek 40 years unda him cloth.

3. it isnt flippa mafia!! the person in question is a man called Andrew Hamilton. Mr. Hamilton once lived in Manchester and him build a rassclaat house at Woodlawn fi him mother and him sons dem. a guy name shockwave built the house and was robbing him at the same time.

Shockwave bought tundras, benz, bmw and even opened a club in Mandeville called shockwave outta him money. The sones use to keep party around the house untill a big fight bruk out over there, because Woodlawn housing scheme is one of the upper class housing schemes in Mandeville, Manchester where the drug dons dem build dem mansion.

Mr. Hamilton bought plenty of land in Manchester and all over the place. he found out that shockwave was robbing him so he closed down the trucking, equipment rental and yacht club. took the tundras, bmw’s, benze’s and apartment complex from shockwave and sold them off. One of his son’s shot a police at a party at Mandeville Great house and him buy out the case.

WHEN MI SAY HIM SONS DEM HAVE MONEY DEM DASH IT WEH LIKE A DEM PRINT IT. dem come into a club and them automatically own the club, no one gets in unless them know you and all the liquor pon di shelf dem haffi come down….Long time Mr. Hamilton a rat out alot of the drugs man dem a Mandeville, so much that bare FED’s reside a MAndeville and a pick up the small fish dem one by one.

1. If this ain’t news reporting at its best then I don’t know what is!!!! Thankyou Outsidelookinin :hn …morning Metty, Chuetty, fam fam :peluk :peluk :peluk :peluk

1. For real, very well written & detailed! Also can’t leave out very interesting. Last summer when was in JA I went to house party (indoors) in one of the community in Mandeville mi seh each rass house big, you would even feel fraid fi stay deh, cause every house is a mansion. Jamaica have some rass house Mek America look like the 3rd world country.

4. Mi know a nuh Flippa plead guilty..Mi say dat inna mi first post…Mi second post mi just a tell unu waa a go happen to Flippa when him time come 40 years unda cloth…Yu si all him goons dem and him brother right now prosecutor a offer dem 25 & 30 years unda dem bloodcloth and dem betta tek like dem hear news, cause mi a tell unu di amount a things dem have pon dem ova di 2 1/2 year probe, if dem eva go trial yu si di 30 years whey dem offer dem first it a double to 60 years , right now Flippa a weep to raas, dog nyam dem supper, cause mi no wish 30 years prison sentence pon people, but dem have a saying say, if yu do di crime yu betta can di time..Hot Head

5. @ Outsidelookingin , Shockwave them was some brothers who use to hustle in La back in the days , i think him name Mark and them use to call him Horsey . Him get dip about 4 times . Confirm fe me deh .

1. YEAH! same Mark aka Horsey. FED’s dem did pick him up in 2012 a Mandeville along with Muslim dem when when Hamilton start squeal. right now most a di big drug don dem dung a Mandeville a hide right yah now because a Hamilton.

1. OUTSIDELOOKINGIN…so was he involved with the SHOCKWAVE crew and/or Hamilton them or is he now inactive since he’s getting up in age ?

1. @Fine China….Skeng nuh fawt pon shockwave because him did waah war him over Wendy (Shockwave bby mother), but shockwave neva kno seh skeng and him friend dem use to rev out Wendy before him tek har up.

SKENG NEARLY BOX DUNG SHOCKWAVE, IS ANOTHER TOP MAN SAVE HIM CAUSE SHOCKWAVE DID A GET TOO HYPE WHEN MONEY DID A RUN.

1. So Shockwave richer than Skeng?….OUTSIDELOOKINGIN, U must exchange email address with the owner of this site…so she can get the Ville low down

1. Naaah, shockwave nuh 1/4 skeng wealth but him have a small change. but him nuh up deh like when Hamilton money did a spend pon him, as i had said he robbed Hamilton on the construction of the mansion at Woodlawn, when Hamilton found out him strip shockwave of him assets and sold dem off for little or nothing.

although Skeng did bruck di other day enuh until the Mega Mart land sale, is Bryant (Azan – Junior works minister) him use to link wid fi nyam a food every now and then….thats another story.!!

2. But this Azan junior works minister, is not from the RICH section of the AZAN family how him fi help the ‘don’?

2. @Jeff…Azan and Bryant was in the Spalding Market shop saga but him get Bryant the Road works and Bryant gi Skeng some outta it fi do. weh you nuh kno is from a PNP link its one link wen it comes to robbing money.

6. oh ok . Me did spot him a new york about 8 years ago so me did think him still dey ya . So him still in a feds custody .

1. him deh a road man, but him in hiding now because of the FED’s picking up small frys randomly and him nuh kno when dem ago pick him up, but money naah spen like how him use to spend it because Hamilton naah link him again and the club barely a mek it plus di whole heap a young gyal dem weh breed off.

7. wow .i dont know this person and am from mandeville … u learn someting new everyday thats why i love my jmg family :peluk :peluk

8. the person in ? is the the twin from south baby father Andrew that did shoot her when she whent on f**k on im. them man dey is the real big man only a pity in stay hear an grt f**k up the feds dem don’t catch im with noting a people call up im name said a im a the bose . it hurt to know the man have over 30 houses an apartment a Jamaica an stay hear an gona go prison an lose everything the police a Jamaica seaze 11 houses already an going after more. im was a old police a Jamaica some im did have links in the force. but im never smart im shoulda alined imslef with a political party like skeng don.

1. Not every man can align dem self wid skeng don cause as u strt link him, him want boi u up and want u fi wash car and dog and use him political power fi tek weh u tings. dats why alot of the top man dem like Miguel Smith dem avoid him.

Hamilton did a buy up too much tings too quick and di man dem weh him have pon di ground a do him rounds dem naah no head especially shockwave. a Leon outta di whole a dem have head, even shockwave bad mind Leon fi him tings.

If ppl did even call up him name everybody did know seh besides THE REAL BOSS aka Pete Meikle, him was second in command, so much dat when pete touch down a florida every other man operation shut dung cause di REAL BOSS was in town and a collection time….lol.

SOME TOP MAN WILL TELL YOU DAT IF U REACH A CERTAIN AGE AND MEK A CERTAIN AMT A MONEY U FI CUM OTTTA DI RASSCLAAT GAME AND LEF IT FI DI YOUNGER ONES….hamilton di just too bloodclaaat greedy fi a top man

1. never know you have bigger DON a Ville than Skeng Don, OUTSIDELOOKINGIN?…A so Muslim and Junior dem did heave…What about the the Man who use to keep the stage show SASHAY back in the day….is he related to this HAMILTON ?

1. skeng don is just a name but there are men who can crush skeng don with the snap of a finger.

sashe dem link a different link with BMF crew dem. When BMF fall so did sashe. thats why dem did have the links wid the rappers and celebrities cause of big meech.

when sashe keep house parties a JA a bare celebrities use to fly dung yah unda di radar.

1. u nuh understand, politics nuh mix wid drugs. if miguel a mek money wid skeng on drugs line then it stays on that line. skeng always think say him is the man because him name get call up inna everything, but smith dem remain low key and built them empire till dem untouchable.

so much dat miguel dem can walk thru airport wid millions a dollars and dem nuh stop dem. is dem use to go fi sum a di other drugs man dem money and dem pay dem a percentage fi guh fi it.

Miguel dm even own a shopping mall a florida.

Unu did hear bout the Manchester business man weh did call up inna di news say him have vast accumulative wealth that shock the FEDs dem outta dem wits and them did a investigate ….CHECK DI SMITHS DEM!!!

1. yeah, wasn’t that some Jamaican born chinese business man whose green card got cancel ?

2. If they came for Dudus under a JLP gov. why can’t they do the same for this PNP bigman?
            ”memba seh a PNP a run di country so he wont be touched”

3. Google dem name. Meikle is a bigi head red bredda. There is a pic with the whole antourage a dem. Smith Jr and sr. Dem ting shat days all mi knw. Plus one a dem did get mix up inna lottery scam last year and it mek di news

4. @Judas. Google the names and not getting any hits. Can you provide the links to Meikle and others?

5. Pete Meikle nuh deh Jamaica, but its his brother who deal with the front business aka Chris Meikle, the one in the brown plaid shorts and white whit wid di big head…lol

Pete Meikle nuh black him have high color.

yeah smith dem did a carry dung di scamma money but get ketch doing it and cause a whole heap a stir in the Mandeville business community so much that dem had to shut down fairway distributors and reopen it using another name, because its the fairway name they were using to license to carry in business money and other drugs man money.

Smith dem did also set up a credit card fraud ring inna Mandeville in 2012 but they yute dem weh dem gi it to run were too greedy and police run in pon dem and mash it up, dem did confiscate the card machines etc, i think it did come inna di gleaner but Smith dem name neva call up, but a dem set it up (FACT).

@Fine China…yeah a di Chinese Man, but him get back him visa cause he owns a shopping mall in florida, its him really the Smiths dem work for but dem do dem ting to.

@Jeff….dem naah come fi skeng cause skeng nuh inna it again and skeng neva had the power that DUDUS had. SKENG name is just a name weh ppl glorify but him dnt have much power behind it, so much dat Danhai di put all gun to him head because Skeng did think him did get too big fi Danhia talk to him, because him neva did a pay over the money dem from Operation Pride Project (NHDC).

MONEY DEH A MANDEVILLE SUH TILL!!….ITS JUST THE OLD DRUGS MAN DEM SIDDUNG PON IT AND NAAH LET IT GUH AND STILL INNA DI GAME A CLOCK MORE, WHILE THE YOUNGINS DEM HAFFI WASH DEM CAR, DO DEM BIDDINGS AND SUCK OFF DEM COCKY FI A MONEY….NUFF A DEM BIG DRUGS MAN YAH TUNG BATTYMAN/BISEXUAL OVA NIGHT, SO MUCH DAT A BARE GYAL A MANDEVILLE A GET F**K INNA DEM BATTY….REAL TALK!!

9. Jah know a suh shockwave did grimey. Mi use to think a him a di real boss pan a level. Nice club and thing. One a longest running in mandeville. All inna di floor TV deh.

1. Shockwave nuh grimey yet man…a Muslim and Junior u f talk bout, dem man deh have the shooters from greenvale to grey ground, royal flat lock. Junior deh a jail yah now. FEDs ketch him a florida wid 5million US weh him cant account for and a key a cocaine inna hotel room. a him have the pretty house pon ward avenue wid the mexican style gate.

Junior and Sashe dem use to link until sashe dem get f**k!!

10. @ BAD PEOPLE YOU SOUND EVIL N WICKED, YOU REALLY HAVE UP FLIPPA EH..I HOPE FLIPPA GET OFF AND THEIR IS A GOD N FLIPPA HEART CLEAN SUH GOD MIGHT OPEN A DOOR FOR HIM ON LIKE YOU BAD PEOPLE THE 40 YEARS WEH YOU A WISH FAH YOUR SON, BROTHER MIGHT END UP GETTING IT..FLIPPA A GOD BLESS I KNOW GOD NAH FAIL HIM , AFTER A STORM THERE IS A CALM NOW IS THE STORM, LET WAIT FI THE CALM…UNLIKE U BADMINDED O SORRY I MEAN BAD PEOPLE U MIGHT DEAD SOON, DONT THINK ITS A JOKE, LOL, GOD DOES NOT LIKE UGLY, AND YOU ARE VERY UGLY IN HEART N MIND..WOOW..CAN YOU IMAGINE SOMEONE HATE FLIPPA SO MUCH THATS DEM A REJOICE FOR 40 YEARS WOW, BADMINDED NO SORRY I MEAN BAD PEOPLE CLEAN UP YOUR HEART CAUSE MI GUH BUN A CANDLE FI YOU, AND DONT WORRY FLIPPA HAVE FATHER GOD ON HIS SIDE

11. Yow that bredda is blessed . When he got dip he won the lotto in jamaica and was good. But he good youth , he always sharing . Y i know i use to date his younger brother who had the house in run away bay . Love me like cook food .

1. yea him did win 7million, but wasted it by giving it away to some wanga gut idiot roun him. him bredda weh u use to date is kool yute. him still have the hotel/guest out a runaway bay?

When shockwave bredda come thru wid the hard top drop top benz the whole a Mandeville did shut dung. a dem man deh have style….lol.

1. Wah happen to the bredda weh own di hotel a Hatfield. Him still deh bout. Him used to buy a lot a property and surround dem wid some talk 30 foot wall. U always know a fi him place dem deh. Real top man dat wid some too dollars.

1. yea him still deh bout and the Tropics View Hotel still up and running. a think him leave the game long time. him and him wife a fight fi ownership a di property dem yah now

12. BADMIND IS A EVIL……since when God get blen up inna di Juggling??….. LOL!!! Unnu nuh know God till unnu bet buss, den a baay God dis and God dat. GTFOH!

13. pple fi just stop wish bad pon pple….. esp us jamaicans wishing bad on other jamaicans… mi nuh know flippa personally but God nuh give up pon him…. i was arrested earlier this year, my case was on the wall 2 diff times…. n to be behind bars n to hear how my fellow metters do me up, hurted not just ma heart but ma soul… best to pray for him n that he will learn fr his mistakes than to wish bad for him….

14. @badmind is evil…Go bun candle fi yu mumma..A chat bout badmind and god..when Flippa a do him f*kery dem and him evil deeds him did a think bout people no..Him did a think bout himself..Mi na go get into his evil deeds, but if yu don’t know Flippa or him history please shut di Fu*%k up and go goggle pon summen..

15. Flippa money a trump change to andrew old police ,have nuff property mom lives in norman gardens all property in mandeville houses and apt rented out was run by the laywer nuff bus and vehicles fi true HIM originate from SOUTHSIDE .

16. Nuh Miguel dem Sammy dredd use to work wid bak inna di day. Dem still have di cambio pan ward ave. Bwoy dem time deh mi a go high school and a hear story bout Mandeville elites. Neva knw seh nuh man really big a than skeng though. Wah happen to ottar, Fujii, and dem man deh

1. Otar dem bruck and pop dung, fuji dem outta di game and have him big auto works/machine shop and him trucking business. dem man deh rich till it look bad.

1. Man deh a mandeville weh ROTTEN STINKING RICH, fi dem money cant guh a bank. but the man dem just cant come outta di game, dem just think say because dem set di trend dem cant give it up and still a clock money till dem get bite by di FED’s

1. Skeng outta di game long time man, him did set up himself right. him own whole heap a property weh him daddy tief from ppl, plus the land weh mega mart build pon a Mandeville him get a cut outta di deal cause him adddy did lease the land from a woman father and skeng dem try tek it under the quiet but the woman come ketch dem a build big apartment complex pon and put a stop order pon it.

when di land sell skeng get fi him cut, Audley shaw (the broker/politician) get fi him cut, and the woman get the bigger slice of the pie. skeng buy the other piece from the woman and ATL/Butch Stewart is seeking fi buy di land but him a offer chump change so skeng run him weh.

Skeng get back him construction papers yah now and do bare road projects under PNP and a carve out a subdivision at Ingleside fi a another drugs don.

1. yeah mi kno Nemhard, him use to come out a Beaverdam Construction come race wid the Stanley dam inna him evolution, him love race…… Deedo from Cardiff Hall. is Pete Meikle a Deedo link also.

When dem draw dung pon Deedo all a him trucks & Equipment dem did already deh a Meikles trucking and block making parked up because sumbody did gi him heads up.

17. Hamilton is not from Mandeville he is an ex police officer from south. He never lived there haven’t even set foot in dat house since it build.him no do nothing for the people dem south only police and gunman get him things. Evil and wicked a nuff eye water run down here because of him

1. Well a suh di game guh. Only winners are currupt police..wen dem tired a yuh and think dem get enough of yuh dem f**k u ova.

2. Look like he was sending a lot of guns back to Jamaica, since he was also charge with gun running. Will be interesting to see how much time he gets come February 2014. The 50+-year old female Lawyer from Cherry Gardens get f*ck, since she was involve with all the property transactions, collecting rents, money laundering, etc. I wonder if they will link him with current police officers or will they try to cover it up?

3. Never said he was from Mandeville, but he was down here for awhile. He didnt lived in the house cause the house was built while him deh a foreign, same as the whole heap a apartments etc.

Wi HEAR BOUT DI KILLINGS DEM WEH HAMILTON DEAL WID, WE KNOW HIM A WICKED MAN LONG TIME!!

1. Money a rob up and the front man nuh waah pay up…weh u think di coolie man did ago do, mek skeng walk weh wid him millions…a coolie man political links skeng come up pon.

Suh Coolie man had to put him back in place so everybody weh a mek money off the robbings can live peaceful.

2. suh jeff yuh related to dem tuh, me see wan larmond a hang out with the smiths dem tuh . a yuh or yuh fada dat?

18. Please look closely at the evidence boxes being removed from the attorney’s office. They are all marked DEPARTMENT OF HOMELAND SECURITY. …hmmmmmmm.

19. Nuh juss weh day mi see pikchur of Flippa a relax pon di North Coast an him face fat up, a seh how him a live good? Can see dat him nuh used to di prison food yet. Face draw een.

20. If they look close they will make the connection because a police bring down him money sometimes u deh a airport a five a dem u see a come out and stright to him family dem car and truck dem no get check. The lawyer get arrested because dem a put on the pressure on her because they wan know everything bout him weh him own n she have all the files on everything

21. Now 19 u know what’s up spill the beans the amount of eye water that the killing cause just to cover up oneal killing him same police friend do it. With him nephew directions the south people dem fi come talk up the things dem cause him no help nobody a south

1. mi nuh come from south babez… spain(spanish town)… love the southy dem, but mi a spaniard fr mawning… Pugu mek mi know the place….. R.I.P

22. AT BADMINDED I MEAN BAD PEOPLE I WONT ARGUE WITH YOU, YOUR 10 DAYS CANDLE ALREADY START À BURN, suh I WILL LEAVE YOU TO TIME, THROUGH GOD ALL THINGS ARE POSSIBLE ONLY IF YOU BELIEVE, BELIEVE KILLS N BELIEVE CURES, SUH À NUH MY FAULT WHEN WICKED AND DIRTY MIND DONT BELIEVE IN GOD, I PRAY ABOUT EVERY THING N GOD DO ANSWERS PRAYERS, UNLIKE YOU BADMINDED, OH I MEAN BAD PEOPLE YOU WILL NEVER LIVE LONG ENOUGH TO SEE FLIPPA GET 40 YEARS I PROMISE YOU THAT ..DWL..UNO GWAAN TALK, BECAUSE TALKING NUH GUH NUH WEH, BIG UP FLIPPA , GOD BLESS YUTE N BORN BLESS, UNLIKE YOU BADMINDED OH NO I MEAN BAD PEOPLE FI SIX O CLOCK À GUH LONG, 2014 IS GOING TO BE À SLIPPERY YEAR FI YOU, WHEN THE HOT WATER START BURN I JUT HOPE YOU CAN PRAY LIKE FLIPPA..GOD WILL BE FLIPPA GUIDE N GOD WILL BE IS SHEILD N PROTECTION FROM THE WICKED AS DEM COME PON GROUPIE TO TALK THERE SHIT, LORD LET THOSE WHO WISH BAD FOR FLIPPA N ANY OTHER PERSON LIFE BE MISÉRABLE N DARK AMEN, ….

23. Not to mention how no body Neva send flippa go sell drugs n supply man wit guns (cause mi know say ppl no use gun fi pray) so a wha di break down of the praying fa?????? Kmt

24. @ Outsidelookingin , what ever happen to Humpy , a short bredda wey use to walk and limp . I remember back in the days he did a do him thing .

1. Humpy weh live pon Wint Road deh bout man…him a do him trucking ting, but him out the game…too much killing gwaan inna di weed ting, suh dem man deh just bill.

1. @OUTSIDELOOKINGIN: Enjoy reading your take on things. You seem to have a complete handle of the major players in Manchester and beyond. Question: It appears as if Hamilton cut a plead deal, which would imply that he will be snitching on a lot of his links in order to get a reduce sentence. Which players in Jamaica stand to lose out when Hamilton start calling names and providing “more” info to the Feds?

Maybe you want to do a complete writeup on the major players and sent it into Met.

1. To do a complete write up would be giving names of people who possibly no longer have anything to do with the game and may implicate others…..no? I would say leave the listing (writeup) for Hamilton. Leave policing to the police.

1. you are right abt some of that but most a who link wid hamilton have not and seems will neva come out di game cause di money sweet till hamilton testimony ago sour dem.

Majority of the MAJOR PLAYERS in the drug trade reside in Mandeville, Clarendon or St. Elizabeth, but them hang out spot in the cool cool MAnchester. because nothing nuh gwaan up yah and the hysteria of the returning residents create a atmosphere that you will see a man drive by in a nice car and u seh “him just come from England”, when him is a big drug don.

Hamilton cut him deal man and him mek alot a man gone into caves (hiding) yah now and only a use candle fi si if nobody a come fi dem…lol

1. Well then send it ennnnnnnnn, had no idea this would of been considered gossip :bingung

Cho, met wi seh fi reeeeeeeeel :thumbup
            All day errrrrryday :2thumbup

2. if a neva a gossip it wudnt hav all dese comments an yuh wudnt get fi seet…a 2 day now it a gallong n nuff name call…OBVIOUSLY :recsel is wat it is

2. OUTSIDELOOKINGIN…you must give us all the info on David Smith, Joey Issa, Audley Shaw etc…and their links with these down low DONS of JAmaica

1. Only Audley Shaw mi can drop di bomb pon but Joey and Smith i dunno much abt.

but if u wanna kno where most a David Smith (ponzi scheme) money deh, check Don Creary at Ribbiz…lol

2. @Jeff…Dover was one of the Airstrips weh Ganja and cociane use to fly in and out of the Jamaica, so i’ll presume seh him was in or still in the game. A think small planes still land ova deh enuh.!!

Skeng get dip donkey years ago!!

1. In the observer report a couple years ago, they mentioned of a guy with millions of US $’s…who purchased guns for DUDUS from 1 of his account…was it any of these central Jamaica guys or dan-high?

2. no man…the man who built the race-way was a chiney man with all helicopter…I think he died from a crash

3. jeff, yuh looking to see if your name a guh call up tuh? how yuh suh anxoious suh. talk the truth, , yuh involve inna dis to, suh please , come hightlite we wid the rear real story

25. Outsidelookingin need first go get your facts straight and stop call up people name you’re so far off bout facts really proves you’re on the outside but on the outside guessing and fabricating you ain’t no gleaner just a blab you mouth mind how you a call up people name a that you fi know

1. @Max, I don’t think so. Remember he had a severe gambling habit. most of the money spend on gambling, lawyers fees for his wife, brother and himself. He didn’t have to come back to the US when his brother and wife got arrested.